Eiendom

Penthouse i Pilestredet Park - Lys & delikat 3(4)-roms over to plan m/fjordutsikt. Solrike uteplasser - Garasje - Heis

Penthouse i Pilestredet Park - Lys & delikat 3(4)-roms over to plan m/fjordutsikt. Solrike uteplasser - Garasje - Heis

Fakta

 • Pilestredet Park 34
 • Primærrom
  141
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  16 200 000 ,-

Omkostninger

16 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
405 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 200 000,-))
8 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
424 394,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 624 394,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  141
 • Tomt
  5490

Oppdragsnummer

159-18-0619

Eier

Daniel Skjeldam

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 208 Bnr. 923 Snr. 112 i Oslo kommune

Etasje

9

Byggeår

1930 / modernisert 2002

Areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 141 kvm, Bruttoareal: 154 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 5490 kvm

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Beliggenhet

Pilestredet Park 34 er en unik 3-roms toppleilighet over to romslige plan, beliggende i byggets syvende og åttende etasje med heisadkomst. Leiligheten tilhører idylliske Pilestredet Park, en grønn og fasilitetsrik lunge midt i byen. Fra tre balkonger kan du nyte late soldager og fabelaktig utsikt over byens tak mot Oslofjorden. Parkering skjer i lukket garasjeanlegg.

Kort fortalt:
- Svært påkostet og unik toppleilighet.
- To plan beliggende i 7. og 8. etasje. (9 og 10 fra bakkeplan)
- Enkel heisadkomst til leilighetsplan.
- Parkering i felles avlåst garasjeanlegg.
- Tre balkonger med storslått utsikt.
- Èn sørvendt balkong med fjordutsikt.
- Entré med granittfliser og garderobe.
- Godt utstyrt kjøkken med barløsning.
- Gjennomgående stue med spiseplass.
- Flott velværebad med Corian badekar.
- Stilrent bad fra 2013 med regnfallsdusj.
- To soverom med garderober fra 2017.
- Det er god plass til et tredje soverom.
- Tre plassbygde garderobeskap i eik.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Integrert høyttalersystem i flere rom.
- Intern bod under trappa med adgang fra badet.

Innhold

8. etasje: Stue, kjøkken, bad og soverom.
7. etasje: Entré, bad, bod og soverom.
Annet: To kjellerboder på henholdsvis ca. 13 og 4 kvm.

Standard

Leiligheten har gjennomgående påkostet standard fra oppussing i 2013/2017, samt integrert høyttaleranlegg i flere rom. Det er stor stue med spiseplass og høyreiste vinduer, et velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer, og to lekre bad som tilhører hvert sitt soverom. Ett av badene er fra 2017, har innbygget Corian badekar og eksklusive Dorn Bracht armaturer. Leiligheten har god plass til et tredje soverom, samt god lagringsplass i eksterne boder.

Entré
Leiligheten har praktisk adkomst med heis fra garasje til leilighetsplan. I entreen er det lagt kvalitetsrike granittfliser på gulv. Det er god oppbevaringsplass for yttertøy i plassbygget skyvedørsgarderobe fra 2017. Skyvedørsgarderoben har eikefronter som harmonerer fint mot leilighetens øvrige overflater og fargevalg.

Stue
Stuen ligger på øvre plan og er tildelt et stort areal med høyreiste vinduer som gir gjennomstrømmende lys og fabelaktig utsikt. Rommet er inndelt i to soner som tilrettelegger for god møbleringsfrihet til både spisebord og sofaløsning. Stuen har herlige kvaliteter som enstavs parkett fra 2013, strategisk downlights belysning og integrerte høyttalere.

Det er også brede skyvedører med tilknytning til solfylt balkong som forlenger innearealet på finværsdager. I stuen ligger kjøkkenet fint tilbaketrukket på sitt eget areal, noe som gir en god ro til stuen, samtidig som det likevel er mulighet for å sosialisere med gjester og familie under matlagning.

Kjøkken
Kjøkkenet har skyvedør til balkong og er utstyrt med en stilren høyglansinnredning av typen Kvik Namo. Innredningen er fra 2013 og designet i to parallelle benkeseksjoner som gir et effektivt arbeidsmønster og godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Den ene seksjonen er utstyrt med barløsning som vender ut mot spisestuen, hvorav denne gir ekstra benkeplass i tillegg til å ha sitteplasser.
Frontene er hvite, og benkeplaten er i heltre eik på solide 6 cm. Videre er det underlimt stålkum, ventilator og integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad som begge er topp moderne og har delikate fargepaletter. Badet på nedre plan ble oppusset i 2017 og fremstår i dag som et lunt velværerom med nydelig utsikt over byens tak. Overflatene er lagt med fliser i en varm fargetone med marmorsjatteringer.

Rommet har dusjnisje med et meget romslig Corian badekar som er pent innbygd og takmontert regnfallsdusj, samt plassbygget hylle og downlights. Videre er det innmurt veggspeil, veggmontert toalett, eksklusive Dorn Bracht armaturer og Corian benkeplate. Under benkeplate er det tilhørende skap- og skuffeseksjon med plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Bad 2
Det andre badet ligger på øvre plan og ble modernisert i 2013. Badet har integrert høyttalersystem, takmontert regnfallsdusj og downlights. Videre er det veggmontert toalett, dusjdører i glass og heltre benkeplate i eik med toppmontert servant. Til benkeplaten er det bred skuffeseksjon, og over servant er det speil med belysning. Badet har klassiske flisvalg med grå gulvfliser og hvite veggfliser.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to tiltalende soverom som er hendig fordelt på hvert sitt plan. Med enkle grep kan et tredje soverom etableres på øvre plan, mellom trappegang og kjøkkenet. Hovedsoverommet ligger på øvre plan og har bred skyvedør til balkong, samt adkomst til eget baderom via skyvedør i herdet glass.

Soverommet på nedre plan har de samme, gode egenskapene, med utgang til balkong og adkomst til eget baderom. Rommet er tilknyttet entreen via dobbelfløyet skyvedør i eik. Den kvalitetsrike eiken er et gjennomgående materialvalg i boligen, og begge soverommene har hver sin plassbygde garderobe med skyvedører i eik fra 2017. I tillegg er det plassbygd eik skyvedørsgarderobe i entré, og ellers rikelig med lagringsplass i to medfølgende kjellerboder.

Utstyr

Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter, hvorav måler er montert i felles skap i gang. Boligen har ventilasjon med mekanisk avtrekk. Det er montert integrert høyttalersystem i himling til flere av rommene. A-konto fyring og kabel-tv er inkludert i felleskostnader.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med sentral vannbåren fjernvarme i åttende etasje, radiatorer i syvende etasje, samt gulvvarme på badene.

Parkering / Garasje

Det medfølger én parkeringsplass i felles avlåst garasjeanlegg.
Mulighet for kjøp av garasjeplass til 800.000,-.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har tre balkonger, hvorav to vender mot nord og én vender solrikt mot sør. To av balkongene tilhører øvre plan og har utgang fra stue, hovedsoverom og kjøkken. Balkongen med utgang fra soverom og stue vender mot sør og har fabelaktig utsikt mot Oslofjorden. Den måler ca. 19 kvm, har nydelige solforhold og god plass til møblement.

Balkongen er utstyrt med varmelampe og markise. I 2016 ble stuevinduene som vender mot balkongen erstattet av to nye skyvedører. På den måten er utearealet bedre integrert slik at finværsdagene kan nytes til det fulle. Den andre balkongen på øvre plan har utgang fra kjøkkenet og vender mot nord. Denne er ca. 13 kvm og passer utmerket for late morgener og koselige helgefrokoster. Den tredje balkongen er ca. 4 kvm og har utgang fra soverommet på nedre plan.

Fellesarealene i Pilestredet Park er unike og tilbyr et bredt spekter av parkmessig opparbeide arealer. Det er blant annet asfalterte internveier, fontener, lekeplasser, majestetiske trær, sittegrupper og gressplener.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Joker, Coop Extra, Kiwi og Bunnpris. Røtter og Gutta på haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. Det er også et godt utvalg av forretninger og servicetilbud i nærmiljøet. Populære Mathallen og Vulkan ligger ca. 750 meter fra boligen.

Fra St. Hanshaugen har man gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre som blant annet Bogstadveien og Hegdehaugsveien (ca. 10 min gange). Det er også umiddelbar nærhet til spisesteder i Ullevålsveien og på Bislett, samt kort vei til steder som Grünerløkka, Grønland, Oslo City, Byporten og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Nordahl Bruns gate og ligger ca. 300 meter fra boligen. Flybussen stopper ved Holdbergs plass, med komfortable trilleavstand for koffert direkte til heis. Med bil fra St. Hanshaugen tar det ca. 3 min til Bogstadveien, 5 min til Oslo S, 8 min til Nydalen og 35 min til Oslo lufthavn. Taxiholdeplass er like i nærheten.

Eiendommen har gangavstand til Bolteløkka barneskole og Ila barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, som bl.a. Oslo Katedralskole, Munch videregående skole og Oslo kristelig gymnasium, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Både Universitetet og Høgskolen i Oslo og Akershus, ligger like i nærheten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 14.05.2009. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 117 362,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 775 558,- pr 31.12.16

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 522,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: A-konto fyring 1.188,-, Adm.kostnader 280,-, Kabel-Ventilasjonsan 860,-, Vedl.hold,forsikring 509,-, Heis,kom.avg,vask 2.205,-, Fellesanl.Pilestr.pa 181,-, Vedlikeholdsfond 299,-

Andre faste utgifter:
Strøm, ca 8 900 kwh i året
Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer 87211244)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt: Kr 6 526,-

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr 35 780,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

16 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
405 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 200 000,-))
8 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
424 394,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 624 394,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Ingen registrerte lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Lampe over spisebord, i trappegang og i tak på soverom følger ikke med leiligheten.

Montana bokhyllene medfølger ikke, men kan evt følge leiligheten mot pristillegg.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon/odel

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør:
Provisjon 1,25 % inkl. mva.
Markedspakke kr 29 900,-
Tilrettelegging kr 12 500,-
Oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av info kr 6 000,-
Spørring i grunnboken kr 1 150,-
Visninger kr 2 500,- pr. stk.
Overtagelse kr 2 500,-
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for alle overnevnte unntatt provisjon.