Eiendom

ST.HANSHAUGEN - Tiltalende, luftig og romslig 2-roms med klassiske detaljer, peis og generøs takhøyde. Soverom mot indre bakgård.

ST.HANSHAUGEN - Tiltalende, luftig og romslig 2-roms med klassiske detaljer, peis og generøs takhøyde. Soverom mot indre bakgård.
Solgt

Fakta

 • Hallings Gate 2
 • Primærrom
  70
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 890 000 ,-

Omkostninger

4 890 000,- (Prisantydning)
32 451,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 922 451,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
118 300,- (Dokumentavgift)
3 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
130 949,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 053 400,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  70
 • Tomt
  480

Beskrivelse

Velkommen til Hallings Gate 2 - en meget tiltalende og romslig 2-roms beliggende i første etasje i en klassisk bygård. Hallingsgate er en av de mest attraktive gatene på St.Hanshaugen omgitt av 3 miljøgater og har kort vei både til Pilestredet Park og St.Hanshaugen Park. Leiligheten har klassiske detaljer som rosetter og stukkatur, peis i stuen og en meget generøs takhøyde som virkelig gir en luftig og god atmosfære.

Leiligheten består i sin helhet av entré, kjøkken, stue, soverom og et bad. Det er en innbydende entré med fliser på gulv, et stort kjøkken med rikelig plass i skap og benker, samt god plass til et stort spisebord, en luftig og god stue med flere innredningsmuligheter, praktisk soverom med garderobeskap og flislagt baderom med varme i gulv. Legg merke til at soverommet vender mot rolig bakgård som på sommerstid har utemøblement hvor en kan nyte solen. Det er også mulighet for å legge inn et ekstra soverom ved å sette opp en lettvegg i stue eller på kjøkkenet.

Med et godt soverom egner boligen seg utmerket for førstegangskjøpere og par. Med særdeles sentral beliggenhet på St.Hanshaugen er du i nærheten til det meste av byens fasiliteter, samt gode kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. Dette er en unik mulighet for den urbane som ønsker å bo sentralt i en romslig leilighet som virkelig skiller seg ut!

Kvaliteter:
- Romslig og sjarmerende 2-roms
- Separat og stort kjøkken med god plass til større spisebord
- Attraktiv, sentral beliggenhet på St.hanshaugen
- Peis i stue
- Flislagt bad med innmurt badekar fra Duravit med regn- og hånddusj
- Soverom mot stille bakgård
- Parkett på gulv
- Stukkatur og rosett i tak
- Svært generøs takhøyde i flere rom
- Mulighet for ekstra soverom
- Romslig kjellerbod på 12.5 kvm, samt kryploft over bad
- Veldrevet sameie med kun 11 enheter
- Nærhet til flere rekrasjonsmuligheter i blant annet Pilestredet Park og St.Hanshaugen Park

Standard

Dette er en leilighet med smarte løsninger. Leiligheten ligger i byggets første etasje og består av følgende rom: Entré, kjøkken, stue, et soverom og et bad. Totalt 70 kvm p-rom. Leiligheten disponerer også kjellerbod på 12.5 kvm.

Entré
Romslig og innbydende entré med god plass for oppheng, samt fliser på gulv.

Stue
Lekker stue med peis og klassiske detaljer som stukkatur og rosett i taket. Her er det generøs takhøyde og mye naturlig lys. Parkett på gulv.

Kjøkken
Kjøkkenet er fra 2006/07 med arkitekttegnet innredning med profilerte fronter. Benkeplate av svart granitt (mørk Labrador) med nedfelt oppvaskkum med Gustavsberg blandebatteri fra 2014. Nedfelt Beha induksjonstopp og ventilator (kullfilter). Bosch oppvaskmaskin, Beha komfyr, Electrolux fryseskap, kjøleskap og vaskemaskin med tørkefunksjon. Fliser mellom benkeplate og overskap. Lys og stikkontakt under overskap. Overskap med enkelte glassdører. Vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast. Parkett på gulv, malte vegger og himling.

Bad
Flislagt bad fra 2007 med malt himling og downlights. Servant fra Duravit med ettgreps armatur fra Vola. Innmurt speil. Stikkontakt på vegg. Innmurt badekar fra Duravit med regn- og hånddusj, Vola blandebatteri. Veggmontert toalett med innebygd sisterne fra Grohe. Vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk. Gulvvarme. Det er også kryploft over bad til lagring.

Soverom
I leilighetens soverom har du plass til dobbeltseng i tillegg til stort garderobeskap, samt kommode. Rommet er vendt mot en rolig bakgård. Se vedlagt alternativ planløsning for mulighet for et ekstra soverom.

Beliggenhet

St. Hanshaugen er et meget populært og etterspurt boligområde midt i hjertet av Oslo. Her bor du midt i smørøyet, med kort vei til alt hovedstaden har å by på.

Hallings gate er en attraktiv gate med velholdte bygårder fra århundreskiftet. Bakeri ligger noen steinkast unna i Frydenlundgata 2 og vakre St. Hanshaugparken med flotte jogge- og rekreasjonsmuligheter ligger like i nærheten. På Sofies plass, rett rundt hjørnet, er det ballbinge og lekestativ for barna. For øvrig gode turmuligheter langs Akerselva og kort vei til Stensparken.

På St. Hanshaugen finner man hyggelige kaféer og restauranter som Java, Pascal, Kaffebrenneriet, Baker Hansen, Smalhans, Schrøder, Melt og pizzarestauranten Arte Pazza ligger rett ved. Det er også flere sjarmerende nisjebutikker, som blant annet Gutta på Haugen, Eske, den økologiske helsekostbutikken Røtter og Roleur.

Det er også kort vei til Majorstuen og en av Oslos mest populære handlegater, Bogstadveien, med eksklusive butikker, utesteder med mer. Ca. 15 minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Også kort gange til Vulkan, med Mathallen, BAR Vulkan, konsertscene og restauranter. Gangavstand også til Sagene, Torshov og sentrum med alle byens fasiliteter.

Av treningssentre kan man velge mellom blant annet SATS Elixia (Bislett), Bislett stadion, Bislett bad, Fitness Express og SIO i Akersgata.

Svært godt kollektivtilbud med buss (21-, 33-, 37-) og trikk (17, 18) i umiddelbar nærhet. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. Nytt stopp for flybussen utenfor Bislett Stadion tar 56 minutter til Oslo lufthavn. Buss nr 37 stopper ca. 50m fra boligen og går hele døgnet.

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, HiOA, Westerdals, og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen m.fl. Det er også gangavstand til barnehager og skoler.

Felleskostnader

3 314 pr. mnd. Inkluderer: Kabel-TV, trappevask, forretningsfører, nedbetaling av fellesgjeld

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 283 675 pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 107 760 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
1.etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, soverom, kjøkken og bad
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet. Årsmelding for 2017 ferdigstilles i januar, men er pt. ikke klar. Ta kontakt med megler for ytteligere opplysninger. Iht. forretningsfører alpha revisjon foreligger det ikke opplysninger av vesentlig betydning.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: thomas@nordvikpartners.no eller SMS: 47 64 64 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Anticimex AS tar ikke ansvar for at endringene med et ekstra soverom i stue som visst i alternativ planskisse lar seg gjennomføre. Herunder vurdering av for eksempel det bygningstekniske, iht. sameiet/borettslaget regler og vedtekter, reguleringsplan, mm.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.