Eiendom

TOPPLEILIGHET ST.HANSHAUGEN - Høytliggende og lekker leilighet på 86 kvm med peis, meget solrik sørvestvendt balkong og en vidstrakt utsikt over store deler av byen. God standard! BØR SEES!

TOPPLEILIGHET ST.HANSHAUGEN - Høytliggende og lekker leilighet på 86 kvm med peis, meget solrik sørvestvendt balkong og en vidstrakt utsikt over store deler av byen. God standard! BØR SEES!
Solgt

Fakta

 • Mikkel Doblougs gate 9 C
 • Primærrom
  86
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Aksje
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 990 000 ,-

Omkostninger

7 990 000,- (Prisantydning)
10 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 000 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
3 362,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
11 012,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 011 012,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  86
 • Tomt
  2340

Beskrivelse

Velkommen til Mikkel Doblougsgate 9 C. En sjelden og meget attraktiv beliggenhet på et høydedrag innerst i blindvei på populære Doblougløkka, mellom St.Hanshaugen og Bislett . Stor, lekker og gjennomgående 3-roms leilighet med solrik, vestvendt balkong og vidstrakt utsikt over store deler av byen!

Meget attraktiv og moderne aksjeleilighet på hele 86 kvm, beliggende i byggets 5. etasjeplan. Leiligheten ligger skjermet til, i en trafikkstille blindvei uten gjennomgangstrafikk. Fra stuen er det utgang til en solrik, vestvendt balkong med fantastisk utsikt. Her har solen fritt spillerom over leiligheten, og man kan nyte såvel sol som spektakulær utsikt. På sommeren kommer solen på balkongen ca. i 13-tiden og man har den helt frem til den går ned bak Ullern-/Holmenkollåsen. Utsikten strekker seg fra Oslofjorden i sør til Tryvann i nordvest.

Området er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av en sentral og populær beliggenhet, og et tilbaketrukket og stille bomiljø!

Særdeles lys og meget romslig stue/ spisestue/ kjøkken med store vindusflater - noe som er med på å skape en unik atmosfære. Det er en gjennomgående god standard over det hele med smakfulle farge- og materialvalg, samt en planløsning som gjør det enkelt å møblere. Leiligheten fremstår som romslig, og rommene oppleves som lyse og luftige. Stuen/ spisestuen og kjøkkenet har en delvis åpenløsning, noe som gjør det til et meget sosialt og godt oppholdsrom. Gulvene er dekket med flotte originale tregulv.

Moderne og tidsriktig kjøkken fra 2012 med alle fasiliteter. Kjøkkenet har glatte, hvite fronter i høyglans og rikelig skap- og benkeplass. Kjøkkenet har benkeplater fra Drømmekjøkkenet, underlimt oppvaskkum fra ABK og armatur fra Tapwell, samt induksjonstopp. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Takhengt ventilator med kullfilter fra Faber. Stor og praktisk kjøkkenøy. På kjøkkenet ble det satt inn en stilren og moderne peis fra Rais i 2016.

Pent flislagt baderom fra 2007 med varmekabler i gulv. Badet inneholder dusjhjørne, servant med speilfelt over, vegghengt toalett, samt eget praktisk avlukke for vaskemaskin/tørketrommel mellom bad og entré. Lekkasjestopper fra 2018 i avlukket.

Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og stor skyvedørsgarderobe. Sov 2/ gjesterom/ barnerom med plass til seng og garderobeskap. Gjesterommet og stuen ble malt i 2017.

Leiligheten disponerer to gode boder. En loftsbod med skråtak, måleverdig areal på ca. 9 m². og gulvareal på ca. 18 m². En kjellerbod på ca. 6 m².

Bør sees og oppleves - velkommen til visning!


Diverse om leiligheten:

- Stor og gjennomgående 3-roms toppleilighet på 86 kvm.
- Meget attraktivt og skjermet beliggenhet på St.Hanshaugen/ Bislett - innerst i blindvei på et høydedrag.
- Solrik, vestvendt balkong med unik utsikt over byen - fra Oslofjorden i sør til Holmenkollen i nordvest.
- Nytt kjøkken i 2012 med alle fasiliteter.
- Peisovn fra 2016 - fra kvalitetsleverandøren Rais.
- Originale tregulv. Gulvflater ble slipt og overflatebehandlet i 2012.
- Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre fra 1981, oppgradert med nye glass i 2004.
- Veggflater ble lektet ut/ påmontert gipsplater samt sparklet og malt i 2012. Vegger i stue og gjesterommet ble overmalt i 2017.
- Innbygd garderobeskap i entré og gjesterom.
- Nye innerdører fra Swedoor Jeld-Wen i 2012.
- Radiatorer med fjernvarmetilknytning inkludert i fellesutgifter.
- Leiligheten har Nordic finéert entrédør (B30/ 35dB) fra 2002 med glassfelt.

Diverse om aksjelaget:

- Aksjelaget Mikkel Doblougs Gate 9 AS, org.nr.: 930 524 514
- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
- Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller og loft.
- Aksjelaget består av 30 leiligheter i tillegg til 1 tjenesteleilighet.
- Felles tomt for aksjelaget opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, sittebenker og lekeapparater.
- Se selskapets vedlikeholdsarbeider under punktet "Hva skjer i gården / vedlikehold etc."
- Fellesvaskeri.
- Aksjelaget Mikkel Doblougs Gate 9 AS er forsikret i Gjensidige Forsikring - polisenummer 82953864.

Diverse vedlikeholdsarbeider i gården:

Aksjelaget har de senere år utført vedlikeholdsarbeider med blant annet oppussing av oppganger, samt utskiftning av trapperomsdører i 2017. Rehabilitert brannbalkonger i 2014. Tekket om tak og utskiftning av beslag i 2011. Tilkoblet Hafslund Fjernvarme i 2008. Oppgradert kabel-tv anlegg i 2007. Innstallert vannmåler og byttet 21 stk. vindusglass i 2006. Rehabilitering av balkonger på byggets sydfasade, byttet 40 stk. vindusglass, skiftet defekte røykvarslere og oppgradert vaskeri med ny vaskemaskin og servant på tilhørende WC i 2005. Byttet 30 stk. vindusglass i 2004. Byttet entrédører til samtlige leiligheter samt porttelefonanlegg i 2002.

Innhold

3-roms gjennomgående leilighet beliggende i byggets 5.etasje. Adkomst via felles trappegang med callinganlegg.

Leiligheten består av entré, avlukke for vask/ tørk, pent flislagt bad, romslig og åpen stue/ spisestue/ kjøkken og to gode soverom. Utgang fra stue til solrik, vestvendt balkong med spektakulær utsikt.

I tillegg disponerer leiligheten to boder.

Standard

Se vedlagt tilstandsrapport.

Beliggenhet

Leiligheten ligger stille og vakkert til på en høyde mellom Bislett og St. Hanshaugen. Eiendommen har gode solforhold og ingen gjenboere, samtidig som man er tilbaketrukket fra trafikk. Det er gangavstand også til Bogstadveien, med sitt store utvalg av fasjonable butikker, hyggelige restauranter og barer, og til St. Hanshaugen med spesialbutikker og restauranter som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Pascal, Smalhans og Espressohouse. Bislett har blant annet vinmonopolet, Godt Brød, United Bakeries, Laundromat, St. Lars og De Fire Store.

Trening og rekreasjon:
Varierte og gode treningsmuligheter få meter fra leiligheten, enten du vil trene på Bislett Stadion, Bislett bad, Sats/Elixia eller Fitness Express. Ellers kan man benytte seg av Stensparken, "Idioten", parkområdene på Marienlyst og St.Hanshaugen med sine fine tur-og rekreasjonsmuligheter.

Skole, barenhage og utdanning:
For studenter ligger flere utdanningsinstitusjoner i gangavstand fra leiligheten, blant annet Veterinærhøgskolen på Adamstuen, Tannlegehøyskolen på Lindern, høyskolesenteret (HiOA) på Bislett og universitetet (UiO) på Blindern. Ellers er det gode kollektivmuligheter til utdanningsinstitusjonene i sentrum og BI i Nydalen. Flere barnehager i nærheten.

Offentlig kommunikasjon
Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med buss nr.21 fra Sofies plass. Trikk og buss fra rundkjøringen på Bislett som er et knutepunkt for kommunikasjon med busser og bytrikk i alle byens retninger, henholdsvis 17 og 18-trikken som kjører gjennom jernbanetorget, 21- bussen mot Grunerløkka og 37- bussen som går opp til Nydalen.

Felleskostnader

3 279 pr. mnd. Fjernvarme, kabel-tv, drift og vedlikehold, forretningsfører, kommunale avgifter, felles forsikring m.m.

Etasje

5 etasje

Tomt

Felles tomt for aksjelaget opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, sittebenker og lekeapparater.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Dvs. at man med beboerkort kan stå parkert døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, avlukke for vask/tørk, bad, stue/kjøkken og to soverom.

Leiligheten disponerer to boder. En loftsbod med skråtak, måleverdig areal på ca. 9 m2 og gulvareal på ca. 18 m2. En kjellerbod på ca. 6 m2.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med fjernvarme til radiatorer, vedpeis, samt varmekabler på baderom. Ellers elektrisk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBOS01-98207584541
Type: A
Restsaldo: 283.481,-
Restløpetid: 19 år 3 mnd.
Term pr. år: 12
Avdr.frihet til og med:
Type rente: Flyt
Rente (06.02.18): 3,15%

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 10.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.02.2018.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2017 - Oppussing av oppgangene + utskifting av trapperomsdørene.
2014 - Rehabilitert brannbalkonger.
2011 - Tekket om taket og skiftet ut beslag.
2008 - Div. To oljekjeler, en elektrokjele og en oljetank ble revet. Hafslund Fjernvarme monterte ny kundesentral med varmeveksler.
2007 - Oppgradering av kabel-tv anlegg. Gårdens kabel-tv anlegg oppgradert til digital-tv.
2007 - Oppussing av bad. Badet i sokkelleiligheten bygget om ihht våtromsnormen.
2006 - Vannmåler. Installert vannmåler
2006 - Skiftet 21 stk. punkteret vindusglass
2005 - Rehabilitering: Rehabilitering av balkonger på byggets syd fasade. Skiftet 40 stk. punkterte vindusglass.
2005 - Skiftet 11 stk. defekte røykvarslere.
2005 - Vaskeri: Ny vaskemaskin. Ny servant på tilhørende WC.
2004 - Vedlikehold: Skiftet 30 stk. punkterte vindusglass.
2003 - Brannsikring: Installert husbrannslange og 2 røykvarslere i alle leilighetene.
2002 - Vedlikehold: Samtlige inngangsdører til leilighetene ble skiftet.
2002 - Nytt porttelefonanlegg montert.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pohner@nordvikpartners.no eller SMS: 97 11 56 21 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.