Eiendom

Bestum/Ullern: Innholdsrik og familievennlig enebolig i rekke. Innerst i blindvei. Terrasse. Hage. Carport.

Bestum/Ullern: Innholdsrik og familievennlig enebolig i rekke. Innerst i blindvei. Terrasse. Hage. Carport.

Fakta

 • Vennersborgveien 13 C
 • Primærrom
  180
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 700 000 ,-

Omkostninger

9 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
242 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 700 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
252 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 952 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  180
 • Tomt
  1109

Beskrivelse

Innholdsrik enebolig i rekke beliggende i blindvei på Bestum, i etablert boligstrøk med villaer og annen småhusbebyggelse. Bolig over tre plan med inngangsparti i underetasje. Entré med trappegang, kontor og stue, samt rikelig med areal for lagring i underetasje. Stue, spisestue og kjøkken er etablert på midtre plan. Vestvendt terrasse på ca. 60 kvm og hage med plen med utgang fra stue i denne etasjen. Øverste etasje er innredet med tre soverom. Bad/wc i alle etasjer. På husets vestside er det carport.

Korte avstander til forretninger og servicefunksjoner på Skøyen/Sjølyst. Kort avstand til CC-vest med et bredt utvalg av butikker som daglivareforretninger, klesforretninger, vinmonopol, kafèer m.m. Nærbutikken Matkroken på Furulund ligger heller ikke langt unna.

Nærområdet kan også i stor grad tilby flotte tur og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. Legg turen til Karenslyst allé og videre ut til Bygdøy der turmulighetene er mange.Ca. 15 minutters gange til Hydrostranden på Vækerø.

Boligen sogner til Bestum barneskole som kun ligger ca 1 km unna. Videre er Øraker ungdomskole den nærmeste med en avstand på 2 km. Det er flere barnehager i nærområdet.

Nærhet til offentlig kommunikasjon med buss, trikk, lokaltog, og flytog innen gangavstand.

Tomt

Fellestomt, 1109 m²

Adkomst

Adkomst via Vennersborgveien. Se eventuelt kart i finnannonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder

U etasje: Vindfang, entré med trappegang, arbeidsrom, kjellerstue, bad/wc, en bod med adkomst fra arbeidsrom, og også med separat adkomst fra terreng, og en minde bod med adkomst fra arbeidsrom.

1. etasje: Gang med trapp, stue/spisestue/ kjøkken og vaskerom/wc. Vestvendt terrasse og gangareal med utgang fra stue, ca 60 kvm. Redskapsbod med adkomst fra terrasse, ca 5 kvm.

2. etasje: Trappegang, gang, bad/wc og tre soverom.

Byggemåte

Fundamenter i betong. Det fremgår av byggebeskrivelse fra 1986 at grunnmur er støpt med 20 cm armert betong.Støpt gulv på grunn. (Underetasje). Det fremgår av byggebeskrivelse fra 1986 at gulv på grunn er isolert. Gulv er da støpt på trykkfast isolasjon av styrofoam eller annet isoporprodukt. Invendige bærevegger i 10 cm isolert bindingsverk og gipsplatekledning på begge sider. Yttervegger med 15 cm isolert bindingsverk, fuktsperre og sponplatekledning på innside, vindtett sjikt med asfaltplater på utside. Utvendig er vegger forblendet med teglsteinsmur og en vegg med liggende panel. Vinduer er hovedsakelig med tolags isolerglass. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Undertak i sutaksplater. Yttertak er isolert i strekket mellom gesims og kaldtloft. Terrassen er etablert på betongdekke for peisestue i underetasje og på carportens yttertak i betongdekke.

Boder

Bod i u.etasje.
Bod på terrasse.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning med profilerte skapfronter. Fire glassfronter i overskap mot spiseplass. Lyslister og belysning under overskap. Fliser på vegg over benkeskap. Benkeplater i bøk med nedfelt kum i rustfritt stål. Koketopp med induksjon, stekeovn og vinskap er integrert i innredningen. Opplegg for oppvaskmaskin. Side by side skap (Kjøl/frys) er plassert mot vegg til vaskerom. Komfyr er heller ikke integrert, men plassert løst i innredningen.

Oppvaskmaskinen, vinskapet og kjøleskapet medfølger.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

U. etasje: Bad/wc: Bad fra byggeår. Dusjkabinett, servant og klosett. Bereder med volum på ca 200 liter.
1. etasje: Vaskerom/wc: Bad fra byggeår. Kum i rustfritt stål, servant, klosett og opplegg for vaskemaskin.
2. etasje: Bad/wc: Bad pusset opp i 2010 med nye fliser, Støpt nytt gulv med nye varmekabler og nytt sluk. Dusjhjørne med to rette fronter i herdet glass, servant i keramikk eller sten, nedfelt i flislagt benkeplate og veggfestet klosett.

Vegger

Fliser i alle våtrom. Øvrige veggflater er gipsplater. Overflater i malt glassfiberstrie.

Gulv

U. etasje: Fliser i vindfang,entre og bad/wc. Betonggulv i bod med direkte adkomst til terreng og i bod med adkomst fra arbeidsrom. Laminat for øvrig. Gulvvarme i u. etasje bortsett fra i boder.
1. etasje: Trestavs eikeparkett i gang med trapp og i stue/spisestue/kjøkken. Fliser i vaskerom.
2. etasje: Fliser med gulvvarme i bad/wc. Trestavs eikeparkett for øvrig.

Himling

U.etasje: Skyggepanel i underetasje bortsett fra i bod med direkte adkomst til terreng der det er gipsplatekledning.
1. etasje: Alle himlinger er med takessplater.
2. etasje: Alle himlinger med plater og malt glassfiberstrie.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for kjedehus Vennersborgveien 13 B,C, D 27.juni 1991.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme i u. etasje bortsett fra i bodarealer. Panelovner i 1. og 2. etasje. Gulvvarme i bad/wc, 2. etasje. Mulighet for ildsted i stue og arbeidsrom.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2018 er kr. 9 581,-
Faktureres i kvartalet.

Fordeling felleskostnader

Kommunale avgifter kr. 17 083,-
Eiendomsskatt 2018 kl. 9 581,-
Totalt: kr. 26 664,-

Parkering


Parkering i carport på husets vestside.

Diverse

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

201414412 - Områderegulering av Skøyenområdet.
201112624- Fornebubanen lysaker - Majorstuen
Trase for Fornebubanen er planlagt under bakken nord på eiendommen. I følge prosjektrådgiver hos Fornebubanen vil dette ikke ha konsekvens for eiendommen, annet enn at det kan komme rystelser når banen etableres. Det er planlagt T-banestopp i krysset vennersborgveien/drammensveien (ved texburger). Dette vil i såfall være et løft for kollektivtilbudet i nærområdet. Endelig plan for banen håpes å være på plass ila 2019. Konferer megler dersom du ønsker mer informasjon.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Henrik Erland Morud

Mobil: 90 72 59 50
E-post: hm@eie.no