Eiendom

FAMILIEBOLIG PÅ LILLEAKER - Tiltalende og stor halvpart tomannsbolig på 142 kvm (vertikaldelt) - Attraktivt og barnevennlig beliggenhet - Garasje og parkeringsplass - Stor, solrik hage og terrasse med gode solforhold.

FAMILIEBOLIG PÅ LILLEAKER - Tiltalende og stor halvpart tomannsbolig på 142 kvm (vertikaldelt) - Attraktivt og barnevennlig beliggenhet - Garasje og parkeringsplass - Stor, solrik hage og terrasse med gode solforhold.

Fakta

 • Ørakerstien 16
 • Primærrom
  139
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 990 000 ,-

Omkostninger

7 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
213 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 203 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  139
 • Tomt
  222

Beskrivelse

Velkommen til Ørakerstien 16 - Meget pen og innholdsrik tomannsbolig på hele 142 kvm med 3 gode soverom, solrik og pent opparbeidet hage, stor markterrasse og garasje. Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Lilleaker/ Øraker. Området er meget barnevennlig og uten gjennomgangstrafikk.

Tomannsboligen går over tre plan og har en velfungerende og god planløsning. Det er gjennomgående god standard over det hele med smakfulle farge- og materialvalg. Generelt fremstår boligen som godt vedlikeholdt både innvendig og utvendig.

I boligens første etasjeplan har man en hyggelig entré, separat kjøkken og en stor stue/spisestue som byr på flere møbleringsmuligheter. Fra stuen er det utgang til en solrik hage og markterrasse på 23 kvm. Stuen/spisestuen har peis, varmepumpe(2016) og store vindusflater som gir mye naturlig lys inn i rommet.

Sigdal kjøkkeninnredning fra 2010 med profilerte fronter og rikelig med skap- og benkplass. Kjøkkenet inneholder benkeplate i stein med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras, fritthengende ventilator fra Røroshetta, integrerte hvitevarer som induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin - alt fra Miele. I tillegg er det kjøleskap med fryser i nisje fra Miele. Flisbelagt gulv med varmekabler.

I andreetasjen er det tre gode soverom og et pent baderom fra 2009, samt ekstra toalett. Flislagt bad med varmekabler, dusjhjørne, badekar og to helservanter med overspeil. Alle soverommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Underetasjen består av en stor kjellerstue, kontor, baderom fra 2009, ekstra toalett og en bod. Badet er flislagt med varmekabler og inneholder bla. dusjkabinett og helservant. Opplegg for vaskemaskin.

Utvendig har man adkomst til boligen med asfaltert gårdsplass. Det er direkte utgang fra stuen til en veldig barnevennlig hage med diverse beplanting og en stor markterrasse med gode solforhold.


Diverse om boligen:
- Attraktiv og innholdsrik vertikaldelt tomannsbolig på hele 142 kvm med garasjeplass.
- Barnevennlig beliggenhet uten gjennomgangstrafikk.
- Solrik og pent opparbeidet hage, samt markterrasse på ca. 23 kvm.
- Sigdal kjøkkeninnredning fra 2010.
- Peis og varmepumpe i stuen.
- 3 gode soverom.
-To baderom og to ekstra toalettrom. Begge baderommene er fra 2009 og har varmekabler i gulv.
- Tre-lags vinduer og balkongdør i stuen fra 2016.

Innhold

Vertikaldelt tomannsbolig over tre plan.

U.etasje: Kjellerstue, gang, bad, wc, kontor og bod.
1.etasje: Entré, kjøkken og stue.
2.etasje: Gang, bad, wc, og tre soverom.

Standard

Se vedlagt tilstandsrapport.

Beliggenhet

Velkommen til Ørakerstien 16 - Eiendommen har en svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet uten gjennomganstraffikk på Lilleaker/ Øraker. Området er meget godt tilrettelagt for barnefamilier og det bor barn i alle aldere i nærområdet. Her er det gode oppvekstsvilkår og et hyggelig bomiljø. Kort vei til skoler, barnehager, servicefasiliteter, treningstilbud og offentlig kommunikasjon.

Skole og aktiviteter:
Eiendommen ligger i nærhet til skoler, barnehager og flotte rekreasjonsområder for den aktive - hele året rundt. Nærmeste skoler er Lilleaker barneskole, Øraker ungdomsskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole. Barnehager i nærheten er blant annet Hullebergmyra barnehage, Kjosjordet barnehage, Lilleaker barnehage og Ullern barnehage.

Det er kort vei til Hullebergmyra kunstgress, samt Ullern idrettsforening med alle fasiliteter. Her tilbyr de blant annet basketball, bandy, fotball og håndball. Kort vei til moderne Ullern tennisklubb på Blokkajordet hvor man kan spille tennis året rundt. En liten biltur unna er det et stort utvalt av preparerte langrennsspor med egne lysløyper om vinteren fra Fossum og Bogstadvannet. Langs Lysakerelven er det flotte gangveier som går ned til Lysaker brygge, eller helt opp til Bogstadvannet, Bogstad golfbane og Bogstadgård med kafé og ulike kulturelle tilbud.

Butikk/ dagligvare og andre servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop Extra og Kiwi på Lilleaker. Kort vei til populære CC Vest med et stort utvalg av forretninger som matbutikker, klesbutikker, vinmonopol, apotek, sportsforretninger, restauranter, kaféer. På Lilleaker Torg er det et hyggelig miljø med kaféer, restauranter og treningssenter.

Offentlig kommunikasjon:
Fra boligen er det meget godt kollektivtilbud med både buss, tog og trikk. Busslinje 23, 32 og N32 har holdeplass i Vækerøveien. Trikklinje 13 fra Lilleaker og T-banelinje 3 fra Bjørnsletta. Ca. 20 min gange til Lysaker stasjon som er et knutepunkt for lokaltog, flytog og ekspressbuss.

Tomt

Pen opparbeidet tomt på ca. 222 kvm. Asfaltert adkomst og hage med plen og beplanting. Boligen har ideell andel 1/4 av felles adkomstsareal til nr. 16, 18, 20 og 22.

Garasje / Parkering

Biloppstillingplass i garasje og parkeringsplass i gårdsplassen. Garasjen er på ca 15 m², samt en bod på ca 4 m².

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 054 222 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 573 510 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 19.02.1975 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 162 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue, gang, bad, wc og kontor.

1. etasje:
Bruksareal: 47 m².
Primærrom:47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 52 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, wc, og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen oppvarmes ved elektrisitet, peis og varmepumpe. Varmekabler i gulv på begge bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: pohner@nordvikpartners.no eller SMS: 97 11 56 21 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.