Eiendom

Hoff/Skøyen - Nyoppusset 4-roms selveier med to balkonger og p-plass. Påkostet kjøkken og lekkert nytt bad.

Hoff/Skøyen - Nyoppusset 4-roms selveier med to balkonger og p-plass. Påkostet kjøkken og lekkert nytt bad.
Solgt

Fakta

 • Hoff Terrasse 5
 • Primærrom
  84
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 250 000 ,-

Omkostninger

6 250 000,- (Prisantydning)
100 945,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 350 945,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
164 370,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
181 709,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 532 654,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  84
 • Tomt
  26671

Oppdragsnummer

159-18-0613

Eier

Caroline Etholm Hermansen
Eivind Etholm Hermansen

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 31 Bnr. 175 Snr. 169 i Oslo kommune

Etasje

4

Byggeår

1950

Areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Festet fellestomt / 26671 kvm

Forretningsfører

Oslo og Omegn Boligforvaltning AS

Velkommen til visning!

Boligen i Hoff Terrasse 5 er en gjennomgående 4-roms selveier i fjerde etasje, med god standard. Leiligheten har balkong mot både vest og øst, og gode solforhold. Sameiet har meget sentral og attraktiv beliggenhet med under 10 minutters gangavstand til butikker, skole, barnehage og T-bane. Det er vedtatt ny områdeplan for Skøyen, og bydelen skal få et fantastisk løft i tiden fremover.

Leiligheten er blitt betydelig oppgradert siden 2015/16 med nye overflater, nytt kjøkken og nytt bad. Interiøret har en smakfull og tidsriktig stil, og det er valgt gode materialer og løsninger. Kjøkkenet er påkostet med benkeplate i hvit Corian og integrerte hvitevarer fra Siemens.

Leiligheten har en lys og hyggelig stue, et lekkert bad med dusjnisje, og tre soverom. Dette er et nydelig hjem i et spennende område.

Kort fortalt
- Flott, nyoppusset 4-roms selveier.
- Betydelig oppgradert siden 2015.
- Toppetasje.
- Parkeringsplasser i sameiet.
- To balkonger, mot både vest og øst.
- Gode solforhold og hyggelig utsikt.
- Smakfullt interiør i moderne stil.
- Entré med garderobeskap i nisje.
- Påkostet, stilrent kjøkken fra Kvik.
- Corian benk og integrerte hvitevarer.
- Lys og hyggelig stue og spisestue.
- Lekkert, flislagt bad fra 2017/2018 med dusjnisje.
- Tre soverom, ett med balkong.
- Ekstra plass i både lofts- og kjellerbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Radiatorvarme fra felles anlegg.
- Varmt tappevann fra felles anlegg.
- Smart, elektronisk nøkkelsystem.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt, sentralt og rolig boligområde på Skøyen i Oslo. Nærområdet er grønt og trivelig, med flere lekeplasser og ballbaner i kort gangavstand.

Skøyen er i en spennende utvikling, og i 2017 ble det vedtatt en ny områdeplan etter modell fra Bjørvika. Området skal åpnes mot fjorden og bli en prestisjebydel med ny strandpromenade, nye torg og over 30 dekar nye park- og grøntareal. Det skal komme ny skole og flerbrukshall, og flere barnehager, boliger og arbeidsplasser. Dette er en bydel å følge med på i tiden fremover!

Nye skøyen skal sikre at de gode forbindelsene til Bygdøy, Frognerparken og marka beholdes. Frognerparken er den klart største parken i Oslos indre by, og her finner du blant annet Vigelandsparken og det populære Frognerbadet. Bygdøy ligger også i gang- og sykkelavstand med museer, flott turterreng og flere badeplasser, blant annet ved Bygdøy sjøbad i Bestumkilen.

Byggemåte

Betongfundamenter på fast grunn. Støpt grunnmur. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i betong eller murverk med fasader i teglforblending. Vinduer med tolags isolerglass. Etasjeskillere i betong. Saltak i trekonstruksjon.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Innhold

4. etasje: Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, gang og bad.
Annet: Disponibel loftsbod på 12 kvm og kjellerbod på 6 kvm.

Standard

E n t r é
Boligen har adkomst via felles trappeoppgang. Innenfor ytterdøren er en lys entré med gråmalte vegger og laminatgulv. Det er plass til jakker og sko i garderobeskap i en nisje, og fra entréen er det dør direkte inn til badet.

K j ø k k e n
Kjøkkenet er fra 2015 og har innredning fra Kvik i nordisk, minimalistisk stil med hvite, glatte fronter og integrerte grep. Benkeplaten er i lekker, hvit Corian med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål, og over benken er det satt hvite fliser og integrert benkebelysning.

Hvitevarene er integrerte og består av en bred platetopp med induksjon, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og to stekeovner - den ene med mikrobølgefunksjon. Over kokeområdet er en fritthengende ventilator i børstet stål med kullfilter. Det er godt med skap- og benkeplass, og dette er et effektivt og hyggelig kjøkken som innbyr til kokkeglede. I benken er det også opplegg for vaskemaskin.

S t u e
Stuen er hyggelig og moderne med god plass til både sofahjørne og romslig spisestuebord. Rommet får naturlig lys fra et vindu og balkongdør i kortenden, og ved vinduet er det bygd bokhyller. Stuen har malte, lysegrå vegger og lyst laminatgulvet.

B a l k o n g
Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på 7 kvm, med gode solforhold og grønn utsikt over nærområdet. Balkongen har pent flislagt gulv og buet rekkverk i teglstein og sortlakkert stål. Utenfor hovedsoverommet er en østvendt balkong på 3,5 kvm med flislagt gulvet og lukket rekkverk med blomsterkasse. Balkongen er overbygget og lun, og har plass til kafébord.

B a d / w c / v a s k e r o m
Badet ble pusset opp i 2017/18 og har smakfullt design med downlights i himling og brede fliser i grått og hvitt. Innerst i rommet er en dusjnisje med glassvegg og regnfallsdusj. Ellers består innredningen av en heldekkende servant over skuffeseksjon, speilskap med belysning og veggmontert toalett.

S o v e r o m & g a r d e r o b e
Leiligheten har tre soverom, alle med pene, nye overflater og laminatgulv. Hovedsoverommet har utgang til en balkong og en skyvedørsgarderobe i nisje med hvite dører. Boligen har forøvrig lagringsplass i garderobeskap i entréen, skap i gangen ved kjøkkenet, og i disponibel loftsbod på 12 kvm og kjellerbod på 6 kvm.

Utstyr

Ventilasjonen er i hovedsak naturlig med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskapet har automatsikringer og jordfeilbrytere. Det er montert dørtelefon og sentralt brannvarslingsanlegg, og blokken har digitalt nøkkelsystem.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme i radiatorer fra sentralanlegg, og varmekabler på badet. Røropplegget er skiftet i forbindelse med oppgradering av våtrom og kjøkken, og varmt tappevann er fra felles anlegg.

Parkering / Garasje

Sameiet disponerer godt med parkeringsplasser til bruk for sameierne, og det er fire ladeplasser for elbil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren.

Fellesområde

Sameiet har store grøntarealer mellom blokkene, flere lekeplasser og variert beplantning. Internveier og parkeringsplasser er asfaltert. Beboere har fortrinnsrett ved Hoff Terrasse barnehage.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi, Coop Mega eller Rema 100, som alle ligger under 200 meter fra leiligheten. I kort gangavstand er også Karenslyst allé, en meget spennende handlegate med et rikt utvalg av mote, interiør, og spisesteder. Her finner du blant annet Brødbakerne, Tårnhuset, og Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria.

Skøyen stasjon ligger 8 minutter unna til fots og er en av Oslos største, med åtte lokaltogruter, regiontog og flytog. Med bil fra Skøyen tar det ca. 5 min til Bygdøy, 8 min til Majorstuen, 10 min til Oslo S og 43 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Smestad barneskole og kort vei til Ris ungdomsskole. Det er planer om å rehabilitere Smestad skole og bygge en ny barne- og ungdomsskole i Nedre Skøyen vei 24, kun 600 meter fra leiligheten. Den nye skolen skal stå ferdig i 2023. Det finnes flere barnehager i nærområdet, blant annet Hoff terrasse barnehage hvor beboere har fortrinnsrett.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Pengeheftelser i eiendomsrett

1940/10846-245/105 Bestemmelse om veg
13.12.1940
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1940/10846-471/105 Festekontrakt - vilkår
13.12.1940
festetid: 50 år
AVGIFT NOK
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT

1950/8210-4/105 ** Nye vilkår
20.07.1950

1991/57494-221/105 ** Diverse påtegning
30.10.1991
Rettsforlik. Årl. festeavg. kr. 200.000 m.div. best.

1992/48570-224/105 ** Nye vilkår
12.10.1992
FESTETID FORLENGET TIL 20.5.2038

1946/6354-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
15.07.1946
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1949/11633-1/105 Erklæring/avtale
06.10.1949
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1950/2866-1/105 Erklæring/avtale
10.03.1950
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1951/4921-1/105 Bestemmelse om veg
02.05.1951
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1951/6161-1/105 Bestemmelse om veg
30.05.1951
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1954/2100-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
11.02.1954
Bestemmelse om veg
Overført fra gnr 31 bnr 204 og 205
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/13121-2/105 Skjønn
03.11.1956
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/10222-1/105 Elektriske kraftlinjer
17.02.1989
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 0301-31/175
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1954. I eldre saker fra slutten av 1800 til begynnelsen av 1900- tallet, kan "Ekspedisjonsdokument" anses som en slags brukstillatelse ifølge plan og bygningsetaten. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 340 226,- pr 31.12.16. Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 288 724,- pr 31.12.16.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger ihht. reguleringsbestemmelse S-335. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Pågående plansak
Saksnr.: 201414412
Saken gjelder: Områderegulering for Skøyen
Sakstype: Foreløpig plan
Vedtaksdato: -
Vedtatt/behandlet av: Forslag
Lovverk: PBL 2008
Se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/showfile.asp?jno=2018075896&fileid=7997984

Saksnr.: 201601632
Saken gjelder: HOFFSVEIEN 30. GNR. 31 BNR. 210. Hovedformål boliger og næring. Underformål forretning, bevertning i 1. og 2. etasje. Evt. også barnehage mot friområde.
Sakstype: Foreløpig plan
Vedtaksdato: -
Vedtatt/behandlet av: Forslag
Lovverk: PBL 2008

Saksnr.: 201708944
Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg.
Sakstype: Foreløpig plan
Vedtaksdato: -
Vedtatt/behandlet av: Forslag
Lovverk: PBL 2008

Planprogram for Fornebubanen fastsatt 10.07.2014
Planprogrammet er første fase i arbeidet med reguleringsplaner for Fornebubanen og tilknyttet byutvikling fra Lysaker til og med Skøyen, som kan ses på som en utvidelse av Fjordbyen. Planprogrammet redegjør for videre planarbeid og planprosess. Saksnummer: 201112624. Reguleringssak. Se: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/fjordbyen-vest/

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

Hoff terrasse Sameie med org.nr. 871526672 har Oslo og Omegn Boligforvaltning AS som forretningsfører. Sameiet er delt opp i 236 ideelle sameieandeler. Sameiet har egen hjemmeside: www.hoffterrasse.no

Grilling: Grilling på balkongen er tillatt mellom kl 10.00 og 20.00. Det er kun tillatt med el- og gassgriller med lokk.

Husdyr: Vis hensyn hvis du har hund eller katt, slik at dyret ikke er til sjenanse for andre.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 562,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Varmtvann, kabel-TV og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, vaktmester, kommunale avgifter, forsikring av bygget, betjening av fellesgjeld og andre driftsutgifter.

Herav:
Renter og avdrag kr 889,-
Kabel-TV-avgift kr 347,-

Energiforbruket i 2017 lå på ca. 5 000 kWh.

Bygget er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA (polisenummer 77446354).

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

kr 100 945,- pr. 01.10.18 / kr 4 450,- pr. 31.12.17. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Sameiet skal ha et vedlikeholdsfond. Sameiermøte vedtar hvor stort beløp som skal avsettes til dette fond hvert år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 250 000,- (Prisantydning)
100 945,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 350 945,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
164 370,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
181 709,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 532 654,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Festeavtale

Festet tomt. Årlig festeavgift kr 313 300,-.

Spesifikasjon av lån

12127012928, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats pr. 05.10.2018: 3,2 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 53
Saldo pr. 05.10.2018: 12 369 455,-
Andel av saldo: 89 273
Første termin/ første avdrag: 01.03.2016 (siste termin 01.12.2031)

12127012936, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats pr. 05.10.2018: 3,2 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo pr. 05.10.2018: 2 705 896
Andel av saldo: 11 672
Første termin/ første avdrag: 01.03.2016 (siste termin 01.12.2028)

Boligselskapet har særfordelt lån. Renter og avdrag avregnes etterskuddsvis hvert kvartal, ved innfrielse/ nedbetaling og ved flytting. Ved salg kan dette medføre at det oppstår en restanse, selv om felleskostnadene er betalt ut overtagelsesmåneden. Eventuell restanse vil bli etterfakturert selger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Ved utleie av seksjonen plikter eier å opplyse styret og forretningfører om leietagers navn, egen adresse i utleieperioden, samt varigheten av denne. Søknad fås hos OBF.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/ oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnbok kr 808,-
Visninger pr. stk kr 2 500,-
Overtagelse kr 2 500,-
Markedspakke kr 25 900,-
Ukens bolig på finn.no kr 2 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 525,-

Totalt kr 127 133,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.