Eiendom

Lekker og påkostet enebolig med solrik tomt, store terrasser, hage og 2 praktikantdeler.

Lekker og påkostet enebolig med solrik tomt, store terrasser, hage og 2 praktikantdeler.

Fakta

 • Konventveien 12C
 • Primærrom
  322
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  7

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  25 850 000 ,-

Omkostninger

25 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
646 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 25 850 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
661 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
26 511 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  322
 • Tomt
  1488

Oppdragsnummer

159-18-0724

Eier

Matts Berger
Ida Pryser Eek-johansen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 32 Bnr. 71 Snr. 2 i Oslo kommune

Byggeår

2014

Areal

Primærrom: 322 kvm, Bruksareal: 327 kvm, Bruttoareal: 375 kvm

Antall rom

11

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1488 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger i grønne omgivelser i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde på Smestad/Heggeli i Oslo. Fra boligen er det kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehager, god offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Frognerparken ligger i gangavstand fra eiendommen, og parken er med sine 467 mål er den klart største i Oslos indre by. Her finner du flotte gressletter, stier og sitteplasser, i tillegg til Oslo Bymuseum, Vigelandsparken, populære Frognerbadet og Frogner stadion. Videre er det kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, treningssenter og svømmehall m.m.

Friluftsinteresserte kan utforske dramatiske Mærradalen, eller prøve fiskelykken i Holmendammen. For de små er det ofte populært å rusle bort til Smestaddammen, som har et yrende fugleliv. Bygdøy ligger også i fin sykkelavstand, med flott turterreng og fine badeplasser. Det går sykkelsti langs Frognerkilen inn til Aker Brygge og ut langs Bestumkilen mot Sandvika.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Hoffveien, Coop Mega Skøyen eller Nærbutikken Skøyen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Majorstuen og Bogstadveien velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, konditorier, restauranter og utesteder.

Både Smestad og Borgen T-banestasjon ligger under 600 meter fra boligen. Skøyen togstasjon er også i kort avstand, og er et knutepunkt for en rekke busslinjer, tog og flytog. Med bil tar det ca. 6 min til Majorstuen, 5 min til Skøyen, 14 min til Aker Brygge, 13 min til Oslo S og 41 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Skøyen barneskole og Majorstuen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Betongfundamenter på fast grunn. Grunnmur med isolert bindingsverk og sprøytebetong på utside. Gulv på grunn i betong. Yttervegger med isolert bindingsverk, og utvendig kledning i malt trepanel. Konstruksjonen er bygget opp med vindtette plater / duk og utlektet kledning i trepanel på utside. Fuktsperre i plast på innside bak platekledning. Saltak i trekonstruksjon, tekket med sort takstein med blank overflate. Kaldtloft på begge sider av stue i hver soverom med nedtrekk trappegang. Renner og nedløpsrør i plastbelagt stål. Etasjeskiller mellom 1. og 2. etasje med isolert trebjelkelag. Isolert trebjelkelag også mellom 2. etasje. I kjelleretasjen er det innredet to praktikantdeler med felles inngang via skiferbelagt trapp som har varmekabler. 3-lags isolerglass i treramme fra 2014.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 322 kvm, Bruksareal: 327 kvm, Bruttoareal: 375 kvm

1. etasje hoveddel: Entré, gang, hall, kjøkken, stue/spisestue, bad, vaskerom og soverom.
2. etasje hoveddel: Trapperom, loftstue, bad med badstue og 2 soverom.
Kjeller hoveddel: Omkledningsrom og teknisk rom.
Kjeller praktikantdel 1: Bad, entré, stue/kjøkken og 2 soverom.
Kjeller praktikantdel 2: Bad, entré, stue/kjøkken og 2 soverom.

Innhold

Helene Solberg i Privatmegleren Dyve & Partnere ønsker velkommen til Konventveien 12 C. En innbydende og betraktelig påkostet enebolig fra 2014 med høy standard og attraktiv beliggenhet på Smestad.

Kort fortalt
- Innbydende, moderne bolig fra 2014.
- To praktikantdeler i kjelleren.
- Parkering i asfaltert innkjørsel.
- Parkmessig og usjenert hage.
- Automatisk vanningsanlegg til hage.
- Integrert utebelysning
- Markterrasse og stor takterrasse på 57 kvm.
- Ypperlige solforhold hele dagen.
- Entré med plassbygde skap og grep fra Buster & Punch.
- Påkostet kjøkken m. marmorbenk og stort vinskap.
- Kjøkkenøy, integrerte hvitevarer.
- Praktfull stue med store gulv til tak vinduer.
- Totalt 4 stuer, hvorav en har utgang til stor takterrasse.
- Totalt fire bad og ett vaskerom.
- To flotte velværebad i hoveddel.
- Totalt 7 soverom, og mulighet for å lage et til i 2. etasje.
- Sikringsskap m. automatsikringer.
- Egen strømmåler for 1. og 2. etasje, og 2 strømmålere i kjelleretasjen.
- Påkostet Høiax bergvarmeanlegg som gir deilig jevn gulvvarme.
- Flere varmesoner, som kan styres via app på mobil.
- Integrert lydanlegg og downlights med dimmere i himling.
- Balansert ventilasjon, sentralstøvsuger.
- Boligalarm, kabel-tv og bredbånd.


Entré
Boligen har en pent, overbygget inngang med trapp fra gårdsplassen. Ytterdøren har et rundt vindu og sidefelt med glass, og innenfor døren er en lys og romslig entré med downlights, hvite vegger og grått flisgulv. På høyre side er plassbygde skuffer og skap, og til venstre er det trapp til andre etasje og underetasjen.

Kjøkken
Kjøkkenet er påkostet og elegant med hvit marmorbenk, glatte hvite fronter og messingfargede håndtak fra Buster & Punch (2018.) Midt i rommet er en praktisk kjøkkenøy med tre sitteplasser, og marmor både på topp og langs siden.
Kjøkkenet er en drøm for hobbykokken, med god plass og smarte løsninger. Det er to underlimte oppvaskkummer, en i benken ved vinduet og en i kjøkkenøyen. Induksjonsplatetopp, ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, stort vinskap, kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin er integrert.

Stue
Boligen har en praktfull stue og spisestue i åpen løsning, med høye vinduer som rekker fra gulvet og nesten opp til taket. De store vinduene gir rommet en lett og fin atmosfære, og hekken i hagen hindrer sjenerende innsyn. Veggene er hvite, gulvet er med vakker enstavs parkett og det er montert downlights integrert lysanlegg og en prosjektor. Som i resten av boligen er det deilig, vannbåren varme i gulvet.

Loftstue
Boligen har i tillegg en flott loftstue med åpen himling og god takhøyde. Rommet har store vinduer og dobbel terrassedør langs den ene veggen, og i sommerhalvåret er takterrassen en naturlig forlengelse av stuerommet. Det er montert downlights i himling, veggene er hvite og det er enstavs parkett på gulvet.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to lekre bad og et vaskerom i hoveddelen. I første etasje er et velværebad med downlights, frostet vindu, sandfargede marmorfliser og vannbåren gulvvarme. Ved vinduet står et deilig boblebadekar, ellers er rommet innredet med en dusjnisje med glassdør, dobbel heldekkende servant over skuffeseksjon, speil med belysning, skap og et veggmontert toalett. Dusjnisjen har stilig regnfallsdusj og rullestein på gulvet.

Bad 2/badstue
Badet i andre etasje har en dusjnisje med glassdør og regnfallsdusj, dobbel, heldekkende servant i stilig sort kompositt, skuffeseksjon, skap, speil og et veggmontert toalett. Rommet er lyst og lekkert og har samme stil som badet i første etasje, med sandfargede marmorfliser og rullestein i dusjsonen. Innenfor badet er en badstue med to sittebenker i lyst tre, panelvegger og flisgulv.

Vaskerom
Det romslige vaskerommet ligger i gangen ved entréen i første etasje, og har utgang til terrassen, mørke fliser og malte vegger. Rommet er utstyrt med praktisk skapinnredning og nisjer til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Boligen har totalt sju soverom, tre i hoveddelen, og to i hver av praktikantelene. Alle soverommene er romslige, pene og med lyse vegger. To av soverommene i hoveddelen har utgang til terrasse eller hage, og flere rom har plassbygde garderobeskap. Boligen har forøvrig godt med lagringsplass i plassbygde skap i entréen. Det er tilgang til kaldloft via to luker fra soverom. Dersom man har behov for et ekstra soverom i hoveddelen, kan det ene soverommet i 2. etasje enkelt deles opp til to soverom med en lettvegg rett under mønet, og etablere en ekstra dør inn til rommet fra Tv-stuen.

Praktikantdel 1
I kjelleretasjen er det innredet to praktikantdeler med felles inngang fra gårdsplassen, og tilgang til hoveddelen via en dør og innvendig trapp. Hele etasjen har flislagt gulv og gulvvarme. Praktikantdel 1 har entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og har pent og moderne interiør. Induksjonsplatetopp og stekeovn er integrert, og det er frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Badet er flislagt og har dusjhjørne med glassvegg, veggmontert toalett, servant med underskap, overskap med speil og opplegg vaskemaskin. Det er varme i gulvet i hele etasjen.

Praktikantdel 2
Praktikantdel 2 har entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og har integrert induksjonsplatetopp og stekeovn, og frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Badet er flislagt og har dusjhjørne med glassvegg, veggmontert toalett, servant med underskap, overskap med speil, opplegg vaskemaskin og gulvvarme.

Oppvarming - Teknisk
Boligen har vannbåren gulvvarme fra et Høiax bergvarmeanlegg og alpha innoTec varmepumpe, med flere varmesoner som styres via app på mobilen. I tillegg er det varmekabler på våtrom. Ventilasjonen er balansert med varmegjenvinning, og aggregatet står på vaskerommet. På kjøkkenet i hoveddel er det montert komfyrvakt og aquakontroll, og begge kjøkken i praktikantdelene har overflomsventil.

Sikringsskap står på vaskerommet og har fordelingstavle med automatiske vippebrytere, jordfeilbryter, forbruksmålere for hver praktikant-del og hovedsikring med overspenningsvern. En varmtvannsbereder på 200 liter, sirkulasjonsvann på 150 liter og to trykktanker er montert i teknisk rom.

Det er montert sentralstøvsuger, brann- og tyverialarm, integrert lydanlegg og LED-downlights i mange rom. Ute er det utestikk og utelys med sensor. Boligen er tilknyttet kabel-tv og bredbånd, og en prosjektor i stua følger med ved salg.

Standard

For ytterligere informasjon om boligens tilstand se vedlagt salgsrapport fra Thomas Vogt datert 19.09.18. Boligen holder gjennomgående god standard og ingen punkter i tilstandsrapporten har oppnådd tilstandsgrad 2 eller 3. Bygget stod nytt i 2014. Boligen er oppgradert og vedlikehold over tid med bla. Nye garderobeskap, nye fronter, Marmorbenk, grep, blandebatteri, slipte og pigmentertegulv.

BYGNINGEN:
Bygningen er ferdigstilt i 2014 og fremstår som meget godt vedlikeholdt. Det er ikke påvist setninger eller retningsavvik i bygningen og grunnen. Huset holder hovedsakelig standard fra byggeåret.

Saltakskonstruksjon med kaldtloft, sandatakstein. Ingen symptomer på nedbøyninger eller svanker. Taktekking fra byggetiden, det er ikke registrert lekkasjer eller gitt opplysninger om reparasjoner. Nedfalsrørene går ned i bakken og til grunn og kum. Drensledning fra byggetiden. Ingen problem med drenering på eiendommen. Ikke registret fukt inne i boligen. Yttervegger med trepanel og malte flater, med normal værslitasje. Overflate behandling er påregnelig over tid.

INNVENDIG:
Bolig med normal høy standard på overflater, innredninger og utstyr. Lite slitasje ved byggeåret som referanse. Det ble ikke registret skader eller vesentlige mangler i boligen.

Alle våtrommene er fra byggeåret og er konstruert med smøremebran klemt til PVCsluk. Dusjniser med tilfredsstillende fall. Det er ikke registrert skader eller symptomer på fuktskader i noen av badene. Vaskerommet med støpt dekke, membransystem og sluk. Gulvet er noe flatere, og vannet kan bli liggende. Det er ikke samme krav til fall som i badene. Felles samlestokk med rør og drenering til badet/ våtrom i kjelleren for våtrom og kjøkken.

Kjøkkenet med folierte fronter, Marmor kjøkkenbenk og kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer. Normal slitasje på innredning og utstyr. Rør i rør med drenering til badet i kjelleren. Oppgradert med Marmorbenk, folierte fronter, grep og blandebatteri i 2018. Det er etabler vannbårenvarme i gulv med bergvarmeanlegg. Dette gir huset en god kjernetemperatur og lave driftskostnader. Termostat styring til hver sone og via smart app.

Varmekabler i våtrommene, samt vannbåren varme. Samlestokk for vannbårenvarme bak panel i badet i kjelleren og 1. etasje. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Styring fra panel. Aggregat i vaskerommet. Sentralstøvsuger, med motor i vaskerommet. Store 3 lags vinduer med god isolasjonsevne.

PRAKTIKANTDEL:
Innredet med våtrom med støpt dekke, tilfredsstillende fall til sluk. Ikke reg. fuktgang i sprutsonen. Sisternen mangler lekkasjevarsler på begge våtrom. Kjøkkeninnredning med folierte fronter og integrerte hvitevarer. Begge kjøkken mangler Waterguard og komfyrvakt. Normal slitasje på innreding. Gulv med fliser og varmekabler. Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad.

Utstyr

Eneboligenmed praktisk planløsning, og med moderne tekniske løsninger. Det er oppvarming med vannbåren gulvvarme som kan styres fra mobilen, det er balansert ventilasjon med varmegjenvinner, integrert lydanlegg i flere rom og rikelig med led-downlights.

Oppvarming

Sentralfyranlegg med vannbåren gulvvarme basert på bergvarme. Fordelerskap for vannrør tilknyttet anlegget er installert i hver etasje. Høiax
bergvarmesystem med alpha innotec varmepumpe er installert i teknisk rom i kjeller. Varmepumpen kontrolleres fra PC, smarttelefon eller nettbrett.

Parkering / Garasje

Det er parkering i innkjørsel foran huset med opplegg for el-bil ladning.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en god beliggenhet med flere nydelige uteplasser og meget gode solforhold hele dagen. Hagen en parkmessig opparbeidet med frodig hekk, formklipte prydbusker, blomsterbed, steinbed, gressplen og steinlagte stier. Innkjørselen er brostensbelagt.

Boligen har en stor markterrasse og takterrasse vendt mot sørvest, med strålende sol, åpen himmel og nydelig utsikt over nabolaget. Markterrassen er på 37 kvm og har utgang fra stuen i første etasje. Takterrassen har utgang fra loftstuen og det ene soverommet, og er på hele 57 kvm. Begge uteplasser har gulv i tre og rekkverk i stål og frostet glass.

Det er i tillegg en steinlagt uteplass tilknyttet inngangspartiet og det ene soverommet, og en liten markterrasse 6 kvm mot vest. Boligen har inngang til kjelleretasjen via en trapp fra gårdsplassen med skifer og varmekabler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

07.07.1916 00.00.00 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:32 Bnr:5
14.02.2013 00.00.00 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 50/100
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 50/100
Gjelder denne registerenheten med flere

BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE Dbnr: 270 Datert: 07.07.1916
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om deleforbud
FORBUD MOT GENERENDE BEDRIFT
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registrerte enheten med flere.

1917/138-3/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
15.06.1917
Bestemmelse om septiktank
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/13000-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
20.10.1962
VEDTAK AV OSLO KOMMUNES VANN- OG
KLOAKKREGLEMENT
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registerenheten med flere

BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Dbnr: 34140 Datert: 03.06.1987
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registerenheten med flere

ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST Dbnr: 35152 Datert: 10.07.1991
Bestemmelse om ingen adkomstrett for gnr 32 bnr 73 og
senere utskilte parseller fra gnr 32 bnr 73 via
stikkvei langs gnr 32 bnr 70 og 71 inntil gnr 32 bnr 72.
Rettet etter tgll § 18. 01.12.2011 C.R.
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registerenheten med flere

BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. Dbnr: 56906 Datert: 10.10.1996
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann- og
avløpsverk.
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registerenheten med flere

ERKLÆRING/AVTALE Dbnr: 52773 Datert: 15.08.2002
Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 72
Bestemmelse om benyttelse
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71
Gjelder denne registerenheten med flere

BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST Dbnr: 14688 Datert: 31.10.2012
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven
Konventveien godkjennes inntil videre i sin nåværende
bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til
Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 32 Bnr: 71

Vei / Vann / Avløp

Offentlig nett for vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Konventveien 12 C datert 20.08.2014.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 375 685,- pr 29.10.18
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 10 482 192,- pr 29.10.18

Reguleringsforhold

Boligen ligger i et område som er regulert til byggeområde for boliger med reguleringsplan S-4220. datert 15.03.2006.

Følgende nærliggende eiendommer har pågående byggesaker:
Konventveien 14 A - Bruksendring av loft fra tilleggsdel til boareal.
Konventveien 11 - Tilbygg.

Det foreligger et forslag til planprogram for områderegulering Smestad
Planarbeidet er forankret i Kommuneplan 2015 (KP 2015) hvor Smestad er utpekt som utviklingsområde og et prioritert stasjonsnært område, hvor det skal legges til rette for flere boliger og en bymessig utvikling med høyre utnyttelse. Området som er avsatt til utviklingsområde i kommuneplanen er lokalisert rundt Smestadkrysset og består i dag hovedsakelig av etablerte bomiljøer, som har vokst frem over tid. Områdereguleringen skal fastsette og angi hvordan føringer fra overordnete planer kan sikres og løses i etterfølgende detaljerte planer for de enkelte eiendommene i området. Det er en plan som skal sikre en forutsigbar og helhetlig utvikling av Smestad. Forslag til planprogram kan fås ved henvendelse til megler.
Konventveien 12 C ligger utenfor områdereguleringen. Iflg kartskisse fra plan og bygningsetaten går grensen for områdereguleringen i Konventveien.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

Boligen tilhører sameiet Konventveien 12B i felleskap med adresse Konventveien 12B. De to enhetene i sameiet opptrer uavhenig av hverandre med unntak av ordning om snømåking som de to nåværende eierne har etablert.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Faste, løpende kostnader

Faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 22 077
Forsikring i Winterbergh / Winterbergh kr (polisenummer 4187529)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt:
Eiendomskatt for 2018 er kr 17 646,-.

Andel fellesgjeld / formue

Det foreligger ingen fellesgjeld for denne seksjonen.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

25 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
646 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 25 850 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
661 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
26 511 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Lamper på kjøkken og i stuen medfølger ikke ved salg.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen har ingen godkjent separat boenhet, det opplyses at kjelleren leies ut pr. i dag.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke odel eller konsesjon for denne boligen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 25 850 000,-) (Kr.323 125)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Markedspakke 2 (Kr.29 900)
Totalt kr. (Kr.354 358)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,-

Finn.no: Lokalområde

Heggeli