Eiendom

ULLERNÅSEN - Svært romslig 2-roms med sydvendt terr. - garasje - peis - moderniseringsbehov - kort vei til T-bane og nærbutikk

ULLERNÅSEN - Svært romslig 2-roms med sydvendt terr. - garasje - peis - moderniseringsbehov - kort vei til T-bane og nærbutikk
Solgt

Fakta

 • Åsstubben 19
 • Primærrom
  74
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 800 000 ,-

Omkostninger

3 800 000,- (Prisantydning)
22 827,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 822 827,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
104 300,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
120 667,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 943 494,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  74
 • Tomt
  31800

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader: kr. 2 405,- per md. Felleskostnadene betales kvartalsvis.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Ullern/Åsjordet med fjordutsikt. Kort vei til offentlige kommunikasjoner som T-banestasjon på Åsjordet (ca. 2 minutters gange fra leiligheten) og Ullernåsen (ca. 5 min gange) og bussforbindelser i Vækerøveien og på Ring 3/Ullernchausséen (ca. 15 min. å gå), bl.a. direkte buss til Fornebu. Terrasseleiligheten ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Ullern.

Området består vesentlig av lavblokker med omkringliggende bilfrie grøntarealer. Ca. 5 minutters gange til bl.a. dagligvarebutikk (søndagsåpen med post i butikk) ved Åsjordet T-banestasjon. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet og til Bjørnsletta skole og Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje. Primærrom utgjør 74 m² som omfattes av entré, stue/spisestue/kjøkken, soverom, bad/wc/vaskerom. Sekundærrom utgjør 1 m² som omfattes av bod/garderobe.

Fra stuen har man utgang til sydvendt terrasse på 15 m². Bod med adkomst fra terrassen på 2,5 m².
Eier disponerer for øvrig garasjeplass (nr. 152) i felles garasjeanlegg, bod i tilknytning til garasjeplassen, samt én bod med adkomst fra gang utenfor leiligheten. Beboere i sameiet har også tilgang til felles sykkelboder.

Standard

Standard på utstyr og innrending er hovedsakelig fra byggeår. Modernisering må påregnes. Sameiet har nylig ferdigstilt (for denne blokken) en større betongrehabilitering av utvendige fasader langs langveggene med terrassene.

Kjøkken:
Innredning med glatte folierte fronter. Oppvaskbenk med beslag og dobbel kum i rustfritt stål. Folierte benkeplater for øvrig. Ventilator. Medfølgende komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Stoppekran for vannrør plassert i benkeskap på kjøkkenet.

Bad/wc/vaskerom:
Speil, belysning og veggskap med profilerte hvite fronter på vegg over servant, badekar med frontpanel og dusj i karret, klosett og togreps blandebatteri til servant og badekar/dusj. Opplegg for vaskemaskin. Soilrør, grenrør og sluk i plast. Vannrør i kobber.

Overflater:
Himling: Pusset og malt betong. Himlingshøyde er målt til 2,4 m. av takstmann.
Vegger: Tapet i entré og i stue/spisestue. Malt glassfiberstrie på soverom. Malte plater på kjøkken. Keramiske fliser på bad.
Gulv: Fliser med gulvvarme på bad. Vinylbelegg i bod. Trestavs parkett i ask for øvrig, lagt ny ca. 1995.

Øvrig fast inventar:
Garderobeskap med glatte hvite fronter på soverom.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 1983 med betongfundamenter på fast grunn, støpt grunnmur og støpt gulv på grunn. Tak med oppforet betongdekke, tekket med takpapp eller folie. Yttervegger i betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende elementer. Fasader i teglforblending, malt trepanel og pusset/malt betong. Ifm. undernevnte rehabilitering blir oppmaling av fasadene utført. Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1982. Glatt entrédør, terrassedør fra byggeår med trelags isolerglass. Felles trapper i betong med flislagte trinn og reposer. Rød porotonstein på vegg. Terrassedekke i malt betong. Støpt blomsterkasse i front. Liggende trepanel på vegg mot stue og bod, kontakt og belysning på vegg. Manuell markise. Oppmurt pipe i rød teglstein, oppmurt peis i tegl i stue med innsats. Etasjeskille i betong.
Naturlig oppdriftsventilasjon med avtrekk over yttertak via ventilasjonskanaler fra kjøkken og bad.
Sikringstavle med manuelle sikringer. Hovedsikringer på 35 amp, teknisk kurs på 25 amp, fire kurser på 16 amp og én kurs på 10 amp. Jordfeilbryter er ikke montert.

Betongrehabilitering av utvendig bygningsmasse:
Det ble vedtatt på ekstraordinært sameiermøte avholdt 22. mars 2017 at sameiet skal rehabilitere utvendig bygningsmasse, hovedsakelig langsidene med balkonger og terrasser. Det vil bl.a. bli fjernet alle fliser på terrasser og balkonger for å komme til rehabiliteringen, samt påføre ny membran. Betongvegger, blomsterkasser og treverk vil bli malt. Sameiet har inngått en avtale med entreprenør Alliero AS for utføring av prosjektet.

For denne boligblokken er arbeidene allerede utført og ferdigstilt, det gjenstår per juli 2018 kun avsluttende arbeid i sameiet.

Det ble vedtatt på møtet å finansiere prosjektet med direkte innbetaling fra seksjonseiere som blir fordelt da på hver seksjon etter den vanlige fordelingsbrøken (eierbrøk). Siste innbetaling ifm. avslutning av prosjektet skal betales i juni/juli 2018 iht. informasjon fra styret i sameiet. Dette beløpet dekkes i sin helhet av selger så fremt forfall finner sted som planlagt nå sommeren 2018/før overtagelse finner sted.

Bebyggelse

Etablert boligstrøk hvor bebyggelsen består hovedsakelig av terrasseblokker, samt noe villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 31800 kvm.

Pent opparbeidet fellestomt med asfalterte gang- og kjøreveier, plenarealer, trær og annen beplantning.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 garasjeplass (nr. 152) i felles garasjeanlegg. Garasjeplassene er fellesareal i sameiet uten rettslig grunnlag for bruk av spesifikk garasjeplass for hver enkelt beboer. Garasjeplassen er derfor ikke eiermessig knyttet til leiligheten, men har vært disponert av eier i hele eiertiden. Sameiet disponerer i tillegg garasjeplasser som leies ut.

Lading av el-/hybridbil:
Man må søke styret skriftlig om å sette opp en ladestasjon og man må bruke det elektrofirmaet som sameiet har avtale med, jf. husordensreglene §10. Styret kan avslå en søknad hvis det ikke er kapasitet i sameiets elektriske anlegg til det. Den enkelte seksjonseier må betale for sin egen ladestasjon. I tillegg betaler seksjonseier for strømforbruket. Styret besørger avlest strømforbruket én gang per år og beboere med ladestasjon blir fakturert for forbruket til den gjennomsnittspris som sameiet har betalt for strøm i samme periode. Ytterligere opplysninger om tilkoblingspunkt, strømmåler og kostnader kan fås ved henvendelse til sameiets vaktmester.

Adkomst

Ta av fra Vækerøveien inn i Lyseveien. Deretter andre vei til høyre inn i Hoffsjef Løvenskiolds vei. Denne går over i Øvre Ullern terrasse. Følg Øvre Ullern terrasse til du ser avkjøring til Åsstubben til høyre ned en bakke. Veien ender ved arealet for parkering for besøkende. Enkelt adkomst fra T-banestasjonen via snarvei opp til boligblokken. Gangvei inn fra parkeringsplassen. Gangvei benyttes til transport fram til oppgangene ved behov.
Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler på bad (styres via tretrinns bryter). Peis med innsats i stue. Felles varmtvannsberedere (kostnader for varmtvann inkl. i felleskostnadene).

Strømforbruk utgjør ca. 2100 kWh per år (boligen har vært benyttet som fritidsbolig av nåværende eier).
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Ullernskogen Boligsameie. Sameiet består av 200 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner § 22.
Sameiet har egen hjemmeside: www.ullernskogen.no

Dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene. Ved lufting av hund innenfor sameiets område skal hunden alltid føres i bånd. Hunder skal ikke luftes i garasjene eller på barnas lekeplasser.

Iht. beboerreglene er seksjonseier ved oppussing og rehabilitering av våtrom, bad og elektriske anlegg, pålagt å bruke foretak med ansvarsrett både til prosjektering og utførelse. Arbeidet skal utføres etter de til enhver tid gjeldende forskrifter. Seksjonseier står privatrettslig ansvarlig for utført arbeid.

Iht. beboerreglene må Innvendige endringer i leilighetene som medfører inngrep i byggets bærende konstruksjoner, ikke foretas. Likeledes må det heller ikke foretas forandringer som kan være til ulempe for naboer ved at f.eks. lydisolasjonen svekkes. Se for øvrig vedtektene og beboerreglene i sin helhet vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 22 827,- per 01.04.2018.

Sameiet har følgende felleslån:
Lånenr: 1OB987-98207367443
Type lån: Saldo
Restsaldo: kr. 6 636 911,-
Restløpetid: 9 år 7 md
Termin per år: 12
Type rente: Flytende
Rente (18.04.18): 3,45 %

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Ved utleie skal styret i sameiet varsles.