Eiendom

Klassisk 2(3)-roms med balkong - Flott bygård - Peis - God takhøyde - Attraktiv beliggenhet - Ingen dok.avgift

Klassisk 2(3)-roms med balkong - Flott bygård - Peis - God takhøyde - Attraktiv beliggenhet - Ingen dok.avgift

Fakta

 • Jacob Aalls gate 49 A
 • Primærrom
  71
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 450 000 ,-

Omkostninger

5 450 000,- (Prisantydning)
42 774,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 492 774,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL)
--------------------------------------------------------
7 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 500 706,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  71
 • Tomt
  722

Innhold

Dette er en lys og tiltalende borettslagsleilighet beliggende i et attraktivt område. Leiligheten kan bl.a. skilte med fasiliteter som store åpne rom, peis, gode vindusflater med gjennomgående lys, åpne og luftige rom og ikke minst balkong med nydelig utsikt.

Standard

Leiligheten har hatt løpende modernisering og oppussing, men har likevel behov for oppgradering for å tilfredsstille dagens krav til standard. Med god takhøyde og gjennomgående lys har man her et bredt spekter for å skape et drømmehjem.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt boligområde på Majorstuen med alle tenkelige fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i Jacob Aalls gate, med kort avstand til Bogstadveien som er en av landets beste handlegater, med butikker for alle og enhver når det kommer til klær, sko, sport og fritid. Nærområdet kan friste med en rekke populære serveringssteder, som Cru, Delikatessen, Publiko, The Broker og Yayas for å nevne noen. Salatbaren Lett har åpnet avdeling i Bogstadveien og Villa Paradiso har åpnet ny restaurant i krysset Jacob Aalls gate/Ole Vigs gate. For de som ønsker fersk mat, kan Georg A. Nilsen fiskebutikk og ferskvaredisken på Meny friste med stort utvalg av fisk, kjøtt, ost og andre ferskvareprodukter.

Det er flere flotte parkanlegg i nærheten for late sommerdager i solen. Et par minutters gange unna boligen ligger Stensparken, med flott utsikt over byen, store grøntarealer å sole seg på i tillegg til lekeplass for de yngste. Midt i parken finner man Stensparken Cafe med matservering for de sultne. Ellers er det gangavstand til Frognerparken/Frognerbadet, Valkyrieparken, Uranienborgparken, Stensparken og Slottsparken fra boligen.

For den spreke, eller den som håper å bli det, er det kort vei til flere treningssentra. Foruten SatsElixia Colosseum finnes Fresh Fitness, SatsElixia Bislett, Fitness Xpress og Evo Fitness i nærområdet. Majorstuen er samtidig et godt utgangspunkt for flotte turer og fysiske utskeielser i Oslomarka hvor T-banen tar deg til både Frognerseteren og Sognsvann. Her er det lysløype og muligheter for fine skiturer hele vinteren.

Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, hvor buss, trikk og T-bane kan ta deg til nær sagt hvor som helst. Det går trikkeruter i Bogstadveien med stopp like ved, samt flybuss i Kirkeveien.

I området finner man et godt skoletilbud for de yngre. Majorstuen skole, nye Fagerborg skole og den tyske skole ligger alle i kort avstand fra boligen. Kort vei til Blindern vgs.

Bebyggelse

Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

Byggemåte

Se tilstandsrapport

Areal

4.et: Bra/P-rom: 71 kvm/71 kvm

Følgende rom inngår i primærareal:
Entre/gang, bad, stue, kjøkken m/spiseplass og soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Ildsted på kjøkkenet.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Beboerparkering.

Vei/vann/avløp

Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

Forretningsfører

Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl.
Revisor er KPMG.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Borettslaget skal sende ut anbudsdokumenter ila året for å montere sprinkleranlegg i samtlige boliger. Videre fremgang på dette avhenger av kapasiteten til de enkelte firmaene som monterer dette. Det er derfor vanskelig å gi noe klart tidspunkt for oppstart og kostnader tilknyttet dette. Styreleder opplyser at basert på tilsvarende prosjekter i andre bygårder kan kostnadene ligge på 4-5 millioner. Kostnaden blir fordelt på andelene etter fordelingsnøkkelen.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt etter søknad til styret.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring NUF, avtale nr SP586866.

Felleskostnader

3 397 pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer nedbetaling fellesgjeld, felles forsikring, forretningsførsel, dugnadstillegg og trappevask.

Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld, per 31.12.2018: 43 136,-
Andel fellesformue, per 31.12.2018: 32 218,-

Lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 15160106430, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2019: 2.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 48
Saldo per 04.06.2019: 1 698 907
Andel av saldo: 0
( siste termin 31.03.2031 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 482 679
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 306 900
IN lån

Lånenummer: 15160110403, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2019: 2.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 49
Saldo per 04.06.2019: 240 633
Andel av saldo: 0
( siste termin 30.06.2031 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 50 325
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 32 480
IN lån
Lånenummer: 12134075455, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.06.2019: 2.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 90

Sikringsordning

Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader, innboforsikring og strøm.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Andelsnr. 401 Orgnr. 981037251 i Oslo kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.