Eiendom

Lys og pen 2(3)-roms - Heis - Brannbalkong mot sydvest - Takterrasse - Fyring/TV/bredbånd inkl. - Supersentralt!

Lys og pen 2(3)-roms - Heis - Brannbalkong mot sydvest - Takterrasse - Fyring/TV/bredbånd inkl. - Supersentralt!

Fakta

 • Schultz' gate 1
 • Primærrom
  59
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 290 000 ,-

Omkostninger

4 290 000,- (Prisantydning)
49 593,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 339 593,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL)
172,- (Panteattest kjøper)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 344 725,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  59
 • Tomt
  0

Innhold

Supersentral leilighet med kort gangavstand til alle tilbud! Like utenfor dørstokken finner du dagligvareforretninger, trivelige caféer, restauranter og treningstilbud. Området har også et bredt kollektivtilbud med buss/trikk/t-bane like i nærheten, samt grøntområder som Frogner- og Stensbergparken. Dette er virkelig en av byens mest sentrale adresser!

Leilighetens særtrekk:
-Heis
-Ingen dokumentavgift
-God standard, flytt rett inn!
-Hjørneleilighet med gjennomgående lys
-Brannbalkong med himmelretning mot sydvest
-"Alt" inkludert i fellesutgifter, herunder fyring, Kabel TV og bredbånd mm.
-Kan enkelt gjøres om til 3-roms ved å sette opp en lettvegg. Se alternativ plantegning.
-Takterrasse med panoramautsikt

Standard

Kjøkken:
Pent og innbydende kjøkken med profilerte fronter og oljet heltre benkeplate. Kjøkkenet har godt med arbeidsrom og plass til et trivelig frokostbord ved vinduet. Skjenken v/ kjøleskapet er frittstående og kan fjernes til fordel for et større spisebord om ønskelig. Ellers lyse pene fliser mellom benk og overskap. Avtrekksviftevifte med kullfilter.

Bad:
Bad med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass, porselensservant med servantskuffer og veggfestet toalett med skjult sisterne. Veggintegrert speil og vegglys, downlights med dimmer, og varmekabler. Badet ble rehabilitert av Majorstua Bademiljø AS i 2008.

Gulv:
3-stavs lakkert eikeparkett fra 2009 i hall, soverom og stue. Original larvikparkett i entré. Lakkert eikegulv i kjøkken. Keramiske fliser på bad.

Vegger:
Malte flater. Malte billedlister i hall, soverom, stue, kjøkken og entré. Keramiske fliser i bad.

Diverse:
Entrédør fra 2012.
Nytt fordelerskap og oppgradert el-anlegg med automatsikringer.

Beliggenhet

Vil du bo midt i hjertet av Oslos pulserende liv, men likevel stille og rolig med kort vei til hyggelige friområder, er dette stedet for deg! Leiligheten ligger bra til i bygget 4. etasje med hyggelig utsikt i flere retninger, samt solrik brannbalkong med god oversikt over Bogstadveien.

Meget attraktiv, stille og sentral beliggenhet på Majorstuen. Området er i hovedsak bebygd med klassiske bygårder i kvartalsbebyggelse.

Fra leiligheten er det gangavstand til det aller meste Oslo vest har å by på. Blant annet finner du de populære handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien med et rikt utvalg av restauranter, kafeer, og forretninger av alle slag, universitetet på Blindern og 10 minutters gange til Ullevål universitetssykehus. Populære spisesteder som Delicatessen, Olivia og Lille Asia samt kjente kaffebarer som Starbucks, Kaffebrenneriet og Espresso House er kun en kort spasertur fra leiligheten.

På varme sommerdager er Frognerparken å anbefale, dette er en urban oase som egner seg for alt fra piknik og spaserturer til trening i fantastiske omgivelser. I tilknytning til parken finner man også Frognerbadet hvor man kan ta seg et forfriskende bad på de aller varmeste dagene. Videre er også Marienlystparken og Stensparken å anbefale, her har man store flotte grøntområder med pent opparbeidede stier og gangarealer. På lørdager er det marked med et yrende folkeliv på Vestkanttorget, kun en kort spasertur unna!

Det finnes et godt utvalg av treningstilbud i nærområdet, deriblant SatsElixia Colosseum, Barry´s Bootcamp, Sats Bislett og Oslo tennisarena ved Frognerparken.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med Majorstuen som knutepunkt med både trikk, buss og T-bane. Trikkestoppet Bogstadveien kun 1 minutts gange fra leiligheten.

Gangavstand til Oslo sentrum - hvor hovedstadens puls slår, Colosseum kino, Høyskolen i Oslo, Politihøyskolen, Universitetet, Ullevål sykehus og NRK. Gode kollektivforbindelser opp til Handelshøyskolen BI.

Bebyggelse

Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Byggemåte

Se nærmere beskrivelser i vedlagt takstrapport.

Areal

2. etg: 59 kvm BRA / 59 kvm Prom

Følgende rom inngår i primærareal:
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom med utgang til brannbalkong.

Utstyr

Hvitevarer kjøkken
Kabel TV
Opplegg for bredbånd
Fellesvaskeri i borettslagets underetasje.
Brannslukkingsapparat
Brannvarsler

Oppvarming

Fjernvarme inkl. i fellesutgifter

Tomten

Festet tomt. Festeavgift inkl. i fellesutgifter.

Parkering

Beboerparkering i området. (Kr. 3000,-/året)
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

Forretningsfører

Forretningsfører: Oslo og omegn boligforvaltning

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Dyrehold er ikke tillatt iht. borettslagets vedtekter

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP1552346.1.2

Felleskostnader

Tot. 3989,-.
Felleskostnader kr. 3667,-(herunder fyring, kommunale avgifter, trappevask mm) Kabel TV/bredbånd kr. 322,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Ingen andel fellesgjeld.
Fellesformue kr. 9884,- per 31.12.17

Lånevilkår

Inget felles lån.

Sikringsordning

Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning.

Faste løpende kostnader

Strøm
Fellesutgifter

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Andelsnr. 3 Orgnr. 955250559 i Oslo kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.