Eiendom

MAJORSTUEN - Nyoppusset (2016) - solrik balkong - lekkert kjøkken fra Elen Møbelstudio - peis - 2 soverom - walk-in closet - bad og separat WC - klassiske detaljer - selveier - fantastisk beliggenhet!

MAJORSTUEN - Nyoppusset (2016) - solrik balkong - lekkert kjøkken fra Elen Møbelstudio - peis - 2 soverom - walk-in closet - bad og separat WC - klassiske detaljer - selveier - fantastisk beliggenhet!
 • Jacob Aalls gate 40 A presentert av Frederick Horntvedt
 • Solrik og fin balkong
 • Lekkert kjøkken fra Elen møbelstudio
 • Spisestue/kjøkken med utgang til balkong
 • Detalj fra spisestuen
 • Spisestue med doble fløydører
 • Lyst og lekkert kjøkken spesial tilpasset fra Elen Møbelstudio
 • Kjøkken
 • Kjøkken
 • Kjøkken
 • Kjøkken
 • Detalj
 • Stue med peis
 • Stue
 • Hovedsoverom
 • Hovedsoverom mot walk-in
 • Walk-in
 • Gang
 • Lekkert bad fra 2016 med innredning fra Elen Møbelstudio
 • Bad
 • Bad
 • Detalj bad
 • Separat toalett med gulvfliser fra Fired Earth
 • Tv-stue / alternativ soverom 2
 • Romslig hall
Solgt

Fakta

 • Jacob Aalls gate 40 A
 • Primærrom
  107
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 000 000 ,-

Omkostninger

9 000 000,- (Prisantydning)
1 138,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 001 138,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 520,- (Dokumentavgift)
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
235 719,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 236 857,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  107
 • Tomt
  1574

Beskrivelse

Nordvik & Partners har gleden av å presentere Jacob Aalls gate 40 A, beliggende i vakker og pen arkitektonisk bygård oppført i 1911.

Leiligheten har en solrik balkong og en fordelaktig beliggenhet i trafikkstille og populær gate på Oslos "beste vestkant".

Rett utenfor døren ligger hovedstadens beste handlegater, og et rikholdig kultur- og uteliv med populære cafeer og restauranter.

Leiligheten ble betydelig oppgradert i 2016, og har et tidsriktig interiør- og materialvalg av høy kvalitet. Utstrakt bruk av eksklusive materialer i hele leiligheten og snekkerbygd innredning etter skreddersøm.

Den praktiske og arealeffektive planløsningen byr på store, luftige oppholdsrom med ildsted, flott hall, romslig og delikat soverom med eget omkledningsrom, snekkerbygget kjøkken, velutstyrt bad samt separat toalettrom. Tv-stue som også kan brukes som soverom 2.

Innhold

4. etasje: Entré, hall, stue, kjøkken, toalettrom, gang, bad, soverom, omkledningsrom og TV-stue/soverom 2. Utgang fra kjøkken til sydøst-vendt balkong på ca. 3,5 kvm. I tillegg kommer en loftsbod på ca. 3,7 kvm med skråtak og en kjellerbod på ca. 11 kvm.

Kjøkken:
Spesialtilpasset kjøkken fra Elen Møbelstudio fra 2016. Innredning med matt hvit utførelse. Benkeplater i heltre eik. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Overskap med integrert downlights på underside. Stikkontakter under overskap. To vitrinedører. Integrerte hvitevarer fra MIELE. Komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin, samt kombinert kjøl- og fryseskap. Ventilator med kullfilter. Kjøkkenøy på hjul med benkeplate i komposittstein.

Baderom:
Bad pusset opp i 2016. Flislagt gulv med gulvvarme. Veggflater med fliser og panel. Himling med downlights. Innredning fra Elen Møbelstudio i matt hvit utførelse. Helstøpt Corian benkeplate/servant med to-greps armatur. Servantskap med skuffer. Speilskap over servant. Stikkontakter i speilskap. Dusjhjørne med regn- og hånddusj. Innfellbare glassdører og nedsenket gulv i dusjsonen. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin.

Separat Toalett:
Toalettrom pusset opp i 2016. Flislagt gulv med gulvvarme. Påkostede gulvfliser fra Fired Earth. Malte veggflater. Nedsenket himling med downlight. Servant og vegghengt toalett.

VVS-installasjoner, generelt:
Vannforsyningsrør av plast (type "rør i rør" system). PVC sluk med klemring.

Elkraft, generelt:
Automatsikringer, jordfeilbryter og sikringsskap plassert i baktrapp.

Gulv: Gulvflater med malt tregulv. Påkostede gulvfliser fra Fired Earth på toalettrom. Fliser på bad.
Vegger: Malte mur- og plateflater, samt enkelte tapetserte veggflater. I hallen er det designtapet fra Manuel Canovas, og på soverommet er det designtapet fra Zoffany.
Himling: Downlights i himling på omkledningsrom og i gang ved bad. Stukkatur i stue og forøvrig profilert belistning i boligen.

Garderobe: Garderobeløsning i omkledningsrom, samt garderobeskap i gang ved bad.

Standard

Sameiet har i senere tid utført vedlikeholdsarbeider med blant annet:
- Skiftet ytterdører til baktrapp, samt utbedret brannvern i kjeller i 2016.
- Fullstendig oppgradering av felles El-anlegg i 2015.
- Utarbeidet fremdrifts- og tiltaksplan for brannsikkerhet i 2014.
- Oppgradering av kabelnett i 2014.
- Radonmålinger med tilfredsstillende resultater i 2013-2014.
- Renset ventilasjonskanaler i 2014.
- Piperehabilitering i 2013.
- Alle vann- og avløpsrør er rehabilitert i 2011.

Beliggenhet

Svært attraktiv og ettertraktet beliggenhet på den frodige og idylliske delen av Majorstuen. Her er det klassisk kvartalsbebyggelse omsluttet av store forhager med gressplener, prydbusker og ærverdige løvtrær. Strøket har flere elegante bygårder fra 1880- og 1890-årene og man har klart å bevare det meste av bygårdsbebyggelsen.

Det er flere parker i området for tur og rekreasjon. Frognerparken og skulpturene i Vigelandsanlegget ligger rett ved til glede for store og små, sommer som vinter. Man kan også nesten umiddelbart starte lørdagsshoppingen fra egen dør rett ved en av byens mest populære handlegater i Bogstadveien eller spasere ned til Hegdehaugsveien. Gangavstand til Slottsparken og ned til Karl Johans gate/sentrum.
Det er også et svært godt utvalg av dagligvareforretninger, spesialbutikker, bakerier, caféer, barer og restauranter. Colosseum kino ligger også rett ved.

Majorstukrysset ligger like ved og et kollektivknutepunkt med alle T-banelinjene, tre trikke/sporvognslinjer, fem busslinjer og flybussen har holdeplass her.

Felleskostnader

Kr. 2.831,- pr. mnd. inkl. Kabel-TV, trappevask, vaktmester, komm.avg. og felles forsikring m.m.

Etasje

Leiligheten ligger i 4. etasje.

Tomt

Felles tomt for sameiet. Opparbeidet bakgård med beplantning, asfaltert areal, sykkelparkering.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid. For mer info se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og parkering/parkering/beboerparkering/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 648 233 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 615 052 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, stue, kjøkken, toalettrom, gang, bad, soverom, omkledningsrom og TV-stue/soverom 2.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Peis i stue. Varmekabler i toalettrom og bad.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Jacob Aalls gate 40 består av 15 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Sameiet har utarbeidet en fremdriftsplan for brannsikkerhetstiltak som planlegges avsluttet i 2017. Gjenstående arbeid er bla. utskifting av inngangsdører til leilighetene.

Begge trappeoppgangene skal overflate oppusses. Kostnaden er dekket inn av disponible midler og driftsoverskudd fra 2016.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.