Eiendom

Majorstuen/Briskeby - Meget delikat og betydelig påkostet 4-roms andelsleilighet med flotte klassiske detaljer beliggende i 4 etg. - Lekkert kjøkken - Solrik sydvendt balkong - Peis - Meget attraktiv og sentral beliggenhet med kort vei til det meste.

Majorstuen/Briskeby - Meget delikat og betydelig påkostet 4-roms andelsleilighet med flotte klassiske detaljer beliggende i 4 etg. - Lekkert kjøkken - Solrik sydvendt balkong - Peis - Meget attraktiv og sentral beliggenhet med kort vei til det meste.

Fakta

 • Industrigata 30
 • Primærrom
  118
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 450 000 ,-

Omkostninger

9 450 000,- (Prisantydning)
157 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 607 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 959,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 614 959,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  118
 • Tomt
  680

Beliggenhet

Industrigata 30 er en utsøkt 4-roms andelsleilighet med funksjonell planløsning, herlig romfølelse og høy standard. Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt område med gangavstand til flere hyggelige handlegater, offentlig kommunikasjon, spisesteder og alt man har behov for i en travel hverdag. Samtidig er det nærhet til flotte rekreasjonsområder med frodige parker og idylliske badeplasser, noe som gjør det enkelt å leve et aktivt liv.

Kort fortalt:
- Utsøkt 4-roms med klassiske detaljer.
- Boligen er betydelig påkostet i 2016.
- Felles oppgang med trapp til etasjen.
- Boligen har en sydøstvendt balkong.
- Pen entré med plassbygget garderobe.
- Lekkert kjøkken med gode arbeidsflater.
- Kjøkkenet har en flott peis og spiseplass.
- Lys, smakfull stue med god romfølelse.
- Delikat, flislagt bad med dusj og toalett.
- Tre innbydende soverom med garderobe.
- Plassbygde garderober og tre disp. boder.
- Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer.
- Det er panelovner, gulvvarme og flott peis.
- Boligen har en 200 l varmtvannsbereder.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et svært attraktivt og rolig boligområde på Briskeby i Oslo, i bydel Frogner, med gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kaféer, barer og restauranter. Vestkanttoget som ligger like i nærheten, har hver lørdag et torg med basarer og yrende liv.

Det er også kort gangavstand til gode rekreasjonsmuligheter i Slottsparken, Uranienborgparken og flotte Frognerparken - sistnevnte med skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, mens i øst ligger populære Frognerbadet, samt Frogner stadion med skøytebane på vinteren og fotballbane på sommeren. Bislett Bad byr på innendørs svømmehall.

For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Boligen har også nærhet til Gimle Kino og flere treningssentre, bl.a. Elixia Colosseum park, vis-á-vis Colosseum Kino, med treningshall som gir muligheter for ballspill.

Innhold

4. etasje: Entré, stue, kjøkken, gang, 3 soverom, bad og vaskerom.
Annet: 3 disponible boder.

Standard

Hele leiligheten ble pusset opp og betydelig påkostet i 2016, og gir et svært godt inntrykk med eksklusive detaljer og materialer av høy kvalitet. Vel innenfor dørstokken i fjerde etasje venter en stilfull entré med plassbygget garderobe, og adkomst til et delikat, flislagt baderom med regnfallsdusj og toalett. Videre inn ligger et romslig spisekjøkken med lekker innredning, flott peis og utgang til en sydøstvendt balkong. En original fløydør skiller kjøkkenet fra stuen, der store vindusflater bidrar til en behagelig atmosfære.

Videre kan leiligheten by på et praktisk vaskerom, i tillegg til tre innbydende soverom med plassbygde garderober. Rikelig med lagringsplass er det i tre disponible boder, hvorav den ene er på hele 9 kvm. Velkommen til Industrigata 30.

Entré:
Via en felles oppgang med trappeadkomst til etasjeplanet, kommer vi inn i leilighetens entré. Rommet har fliser og parkett på gulv, vegger malt i en nydelig blåfarge, integrert downlights, og en plassbygget garderobe gir god plass for yttertøy og sko. Entréen gir et meget godt førsteinntrykk, og man får straks følelsen av en stilfull og gjennomført leilighet, med eksklusive detaljer og særpreg.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen var ny i 2016, og har et svært lekkert design med en kombinasjon av lyse og mørke fronter, og laminat benkeplate med underlimt oppvaskkum i stål. Innredningen har rikelig med skuffer og skap, fliser og belysning over benk, og gode arbeidsflater til hobbykokkens glede. En moderne kjøkkenøy gir ekstra benke- og lagringsplass, og skaper samtidig et sosialt samlingspunkt i rommet. Videre er det integrerte hvitevarer i form av induksjonstopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

Kjøkkenet er smakfullt innredet med en flott peis, parkettgulv og lyse veggflater, og det er god plass for en hyggelig spisestue. Klassiske detaljer som stukkatur, rosett og originale fløydører, understreker det unike særpreget, og tilfører en lun sjarm til rommet. En verandadør leder ut til en herlig balkong, og gir ekstra rom for å nyte de deilige sommerdagene.

Stue:
Selve hjertet i leiligheten er den nydelige stuen med store vindusflater, god takhøyde og lekre detaljer som stukkatur og rosett. Stuen er pent innredet med eksklusiv enstavs parkettgulv og lyse veggflater, og det er god plass for både sofagruppe, lenestoler og tv-løsning. En fløydør mellom stue og kjøkken kan åpnes helt opp, og legger til rette for sosiale sammenkomster med familie og gode venner.

Bad og vaskerom:
Leiligheten inneholder et flislagt bad og et separat vaskerom. Baderommet var nytt i 2016, og fremstår som et delikat velværebad med sandfargede veggfliser, lyse gulvfliser med behagelig varme, og integrert downlights. Innredningen består av en stilren skuffeseksjon med heldekkende servant og speil. Videre er det en lekker dusjnisje med regnfallsdusj og dør i glass, samt et vegghengt toalett. Et vindu på veggen tilfører et naturlig lys til rommet, og gir samtidig mulighet for frisk luft. Her er det godt å starte dagen.

Et separat vaskerom ligger strategisk plassert i soveromsgangen, og har malte veggflater og lyse fliser på gulvet. Rommet er utstyrt med åpne hyller, i tillegg til opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Den fasjonable leiligheten har tre gode soverom, alle med garderobeløsninger. Hovedsoverommet fremstår som meget delikat og innbydende med parkettgulv og malte veggflater, hvorav den ene veggen har en plassbygget garderobeløsning med god plass for oppbevaring av klær, sko og tilbehør.

Leiligheten har for øvrig meget god lagringsplass med blant annet flere plassbygde garderobe- og hylleløsninger og en bod i baktrappen, i tillegg til en disponibel loftsbod på ca. 2 kvm og en disponibel kjellerbod på ca. 9 kvm.

Utstyr

Leiligheten har naturlig ventilasjon med lufteventiler i vinduer og yttervegger. I tillegg er det ventilator med avtrekk på kjøkken, samt en avtrekksvifte på bad.

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbrytere, og det er utstrakt bruk av integrert downlights i rom med nedsenket himling. Videre har leiligheten en 200 liters varmtvannsbereder som står plassert i vaskerom. Bygget har et sentralt brannvarslingssystem, og det er installert dørcalling og kabel-tv.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme på bad. I tillegg er det en peis med innsats på kjøkkenet.

Parkering / Garasje

Det er vedtatt i sameiet om å undersøke mulighetene for parkeringsplasser i bakgården.
Det er gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
Gode leiemuligheter i nærområdet innen kort gangavstand.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Leiligheten har en flott plassering i byggets fjerde etasje, og kan friste med en sydøstvendt balkong med utgang fra kjøkkenet. Balkongen fremstår som en naturlig forlengelse av leiligheten i sommerhalvåret, og gir ekstra rom for å nyte de varme finværsdagene.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Meny og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bogstadveien og Bygdøy allé et rikt og spennende utvalgt av mote, interiør og spesialbutikker. Det er også kort vei Vika med House of Oslo, Aker brygge som er Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning, samt øvrige handlegater i sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via trikk og buss. Nærmeste holdeplass er Schultz gate, som ligger ca. 200 meter fra boligen. Med bil fra Briskeby tar det ca. 2 min til Majorstuen, 5 min til Skøyen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra leiligheten er det gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Foreligger, se vedlagte dokument.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 056 278,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 580 089,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger ihht. reguleringsbestemmelse S-2255. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 443,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Beløpet inkluderer felles forsikring, offentlige avgifter, trappevask, kabel-tv og vaktmestertjeneste.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 10.000,- i året.
Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer 76597065)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 450 000,- (Prisantydning)
157 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 607 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 959,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 614 959,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

,
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats per 01.05.18: 2.90% pa.
Antall terminer til innfrielse: 173
Saldo per 01.05.18: kr 514 290,-
Andel av saldo: kr 55 827,-

,
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats per 01.05.18: 3.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 154
Saldo per 01.05.18: kr 517 017,-
Andel av saldo: kr 56 118,-

,
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats per 01.05.18: 2.90% pa.
Antall terminer til innfrielse: 89
Saldo per 01.05.18: kr 408 357,-
Andel av saldo: kr 44 320,-

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon/odel

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.