Eiendom

NYE MAJOR / MAJORSTUEN- SOLGT! VISNING AVLYST! Lys, pen og moderne 2-roms selveier i 6.etg - Solrik balkong - Heis - Utsikt - Lave felleskostnader - Meget sentralt!

NYE MAJOR / MAJORSTUEN- SOLGT! VISNING AVLYST! Lys, pen og moderne 2-roms selveier i 6.etg - Solrik balkong - Heis - Utsikt - Lave felleskostnader - Meget sentralt!
Solgt

Fakta

 • Sørkedalsveien 11 C
 • Primærrom
  41
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 990 000 ,-

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
104 370,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
110 864,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 100 864,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  41
 • Tomt
  7096

Beskrivelse

Velkommen til Nye Major.

Nordvik & Partners Eiendomsmegling avd. Frogner ved Aronsen og Haarr har gleden av å presentere en meget attraktiv og solrik 2-roms selveierleilighet med balkong, beliggende sentralt til på Majorstuen. Leiligheten ligger høyt og fritt til i byggets 6.etasje og inneholder blant annet entré, pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, 1 soverom med meget god skapplass, tilbaketrukket delvis åpent kjøkken mot stuen og stue med utgang til solrik sydvestvendt balkong. Det er heis i bygningen.

Leiligheten ligger "midt i smørøyet", med kort vei til kollektiv transport (buss, t-bane, trikkestopp), en av Oslos beste handlegater Bogstadveien og Frognerparken med sine tur og rekreasjonsmuligheter,

Nye Major boligkompleks er ferdigstilt i 2009 og har underjordisk garasjeanlegg, representative grønne fellesarealer og tiltalende inngangspartier.

Colosseum handlesenter, EVO samt Elixia treningssenter i umiddelbar nærhet.

Meget bra utleieobjekt og lave felleskostnader.

Leiligheten bør sees. Velkommen til visning!

Innhold

Entré, bad, stue, kjøkken og soverom

1 romslig kjellerbod.
1 balkong
Felles sykkelrom
Porttelefon
Automatsikringer
Røykvarsler/brannalarm
Sprinkleranlegg
Sikringsskap med automatsikringer i entré. Skjult elektrisk anlegg
Tv og internett fra Canal Digital med uttak i stue
Kjøleskap og vaskemaskin medfølger

Standard

Leiligheten var ny i 2009 og har en gjennomgående god standard.

Entre/gang:
Dørcalling med monitor og stor skyvedørsgarderobe. Parkett.

Stue:
Lys og trivelig stue med plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til solrik sydvestvendt balkong.

Kjøkken:
Flott Norema kjøkken. Innredning med glatte fronter i matt hvit utførelse. Flislagt mellom benkeskap og overskap. Benkeplate i treverk. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Tubitco. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Integrert keramisk platetopp og stekeovn fra Bosch. Ventilator over platetopp med belysning. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Bosch. Tre-stavs parkett gulv. Malte vegg- og himlingsflater.

Bad:
Flislagt gulv med elektriske varmekabler og flislagte vegger. Spotter over vask. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og togreps armatur fra Oras. Servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speil, belysning og stikkontakt på vegg over servant. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet. Mekanisk avtrekk i himling. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør i plast.

Soverom:
Lyst og flott soverom med mye skapplass.

Balkong:
Utgang fra stue til solrik sydvestvendt balkong på 4,4 m2. Balkong av betong. Rekkverk av metall og glass. God plass til grill iht. sameiets regler.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Majorstuen med alt av servicetilbud som forretninger, kaféer, restauranter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Colosseum senter med blant annet Meny, vinmonopolet og flere servicetilbud rett over gaten. Kort vei til Bogstadveien med forretninger, kaféer, restauranter, treningssentre og andre servicefunksjoner. Det er kort vei til t-bane, trikk og buss med forbindelse til hele Oslo og til marka. Frognerparken, Frognerbadet og Frogner Stadion ligger i umiddelbar nærhet med sine fantastiske tur og rekreasjonsmuligheter. Kun ca 50 meter til treningssenter (EVO).

Felleskostnader

Kr. 1 896,- pr mnd.
A-konto varmtvann kr 240,-
Felleskostnader kr 1377,- (ink. internett)
Kabel-tv kr 279,-

Lave strømutgifter, nåværende eier bruker i snitt ca. 3 800 kWh pr. år.

Etasje

6 etasje

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med steinlagte gangstier, plenarealer, prydbusker, beplantning og lekeplass.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Tidvis mulighet for kjøp / leie av garasjeplass. Konferer megler.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

6. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt etter godkjennelse fra styret.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner i leiligheten. Elektriske varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners visningsskilt ved visning.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Nye Major 2 Sameie

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: aronsen@nordvikpartners.no eller SMS: 41 57 45 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.