An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

Flott halvpart av tomannsbolig fra 2015 med stor markterrasse på ca. 40 kvm og garasjeplass. Familievennlig!

Flott halvpart av tomannsbolig fra 2015 med stor markterrasse på ca. 40 kvm og garasjeplass. Familievennlig!
Solgt

Fakta

 • Skådalsveien 13 C
 • Primærrom
  129
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
236 250,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
256 644,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 756 644,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  129
 • Tomt
  3459

Oppdragsnummer

159-18-0771

Eier

Henrik Austgulen
Mari Ellingsen Chammas

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 35 Bnr. 410 Snr. 2 i Oslo kommune

Byggeår

2015

Areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 129 kvm, Bruttoareal: 149 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 3459 kvm

Forretningsfører

HBRI

Beliggenhet

Skådalsveien 13 C er en innbydende halvpart av tomannsbolig, ferdigstilt i 2015. Boligen er en del av et sameie med stilig arkitektur, i barnevennlige og høyt ettertraktede omgivelser. I gangavstand er det skoler, barnehage, idrettsanlegg og T-bane. Tomannsboligen har en stor markterrasse med platting i kebony fra 2018 på ca. 40 kvm og fast p-plass i et felles garasjeanlegg rett utenfor adkomst til bolig.

Kort fortalt:
- Halvpart av tomannsbolig fra 2015.
- Garasje med ladestasjon for el bil og dør direkte til boligen.
- Stor markterrasse med kebony platting fra 2018 på ca. 40 kvm.
- Pen entré med varme i flisegulv.
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Stue med peisovn og fransk balkong.
- Bad med behagelig regnfallsdusj og innredning fra 2018.
- Vaskerom og et eget gjestetoalett.
- Fire soverom, ett med smart hems.
- Foreldresoverommet har walk-in-closet.
- Sikringsskap med jordfeilbrytere.
- Balansert ventilasjon og kabel-tv.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et svært attraktivt, veletablert og meget barnevennlig boligområde på Vettakollen i Oslo. Det er kort gange til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Området har kort vei til lekeplass, treningssenter og andre idrettsfasiliteter. Hemingbanen ligger like i nærheten - et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket. Anlegget har også nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampolinegrop.
Det er heller ikke langt til Gressbanen som gjøres om til skøytebane vinterstid.

Legg gjerne turen til Båntjern for et bad, til Vettakollen for byens råeste utsikt eller Sognsvann som ligger drøye 3 km unna. Holmendammen (ca. 2,6 km) byr på gode fiskemuligheter, og i området finner du både flott parkanlegg og fine turveier for rekreasjon. Holmenkollen riksanlegg ligger ca. 3 km unna med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski. På oversiden ligger Tryvann skisenter som også har klatrepark. Nordmarka har ellers fantastiske løypealternativer for ski, sykkel og gange.

Innhold

Sokkeletasje: Gang/sluse, vaskerom, trapperom, soverom og wc.
1. etasje: Vindfang, kjøkken og stue.
2. etasje: Trapperom, bad/wc, omkledningsrom og 3 soverom.

Standard

Boligen er over tre plan og har en velfungerende planløsning for en barnefamilie. I første etasje ligger stue og kjøkken i sosial åpen løsning, utstyrt med tidløs kjøkkeninnredning fra Sigdal, peisovn og fransk balkong. Videre har boligen et pent bad med regnfallsdusj, eget vaskerom og et gjestetoalett. Det er totalt fire flotte soverom, hvorav ett med smart hems, samt omkledningsrom og gode garderobeløsninger.

Vindfang
Boligen har et overbygd inngangsparti og et innbydende vindfang med store, grå gulvfliser, gulvvarme og downlights. Rommet har vegger med delikat, tidsmessige farge og en skyvedørsgarderobe fra garderobemannen med dels speilfronter. Det er også dør direkte til boligen fra garasjeanlegget, via en sluse som er holdt i samme stil som entreen.

Stue
Stuen er et trivelig samlingsrom, hvor det er spiseplass i forbindelse med kjøkkenet og en koselig tv-krok. Rommet har rikelig og gjennomgående dagslys fra store vinduer, deriblant skyvedører med fransk balkong. Det er enstavs eikeparkett på gulv, vegger i sval blåfarge og en peisovn som skaper ekstra hygge på kalde dager.

Kjøkken
Kjøkkenet skilles naturlig fra stuen med en øy som byr på ekstra lagringsplass. Kjøkkenet har tidløse, hvite profilfronter, vitrinedører og grå laminatbenkeplate med dobbel vaskekum. Veggen under overskapene har fliser i mursteinmønster. Kjøkkenet har god lagringskapasitet, samt hvitevarer integrert som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator. Det er nisje for side-by-side kjøleskap.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et bad, et wc-rom og et vaskerom. Badet ligger i andre etasje og har fliser i jordfarger. Det er downlights i åpen himling, gulvvarme og vindu. Innredningen består av en stilren, mørk skuffeseksjon med strømuttak i skuffene og med to servanter i benkeplate, speil med integrert belysning, alt nytt i 2018. Videre er det vegghengt toalett, innfliset badekar og et dusjhjørne med regnfallsdusj fra byggeåret.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i sokkeletasjen og har grått flisegulv med gulvvarme og en vegg i sterk grønnfarge med hyller. Rommet har servantskap, veggskap og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Boligen har fire flotte soverom, hvor tre ligger i andre etasje og ett ligger i sokkeletasjen med utgang til markterrasse. Ett av soverommene har hems med fine bruksmuligheter og innfelt belysning i himlingen i underkant. Det er skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen på to av soverommene, mens foreldresoverommet har omkledningsrom, innredet med hyller, skuffer og klesoppheng.

Utstyr

Det er balansert ventilasjon, varmtvannsbereder på 300 liter og sikringsskap med automatsikringer, overlastvern og jordfeilbrytere. Flere himlinger har downlights. Kabel-tv er tilknyttet.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad, vaskerom, sluse og vindfang. I tillegg er det peisovn i stue og panelovner.

Parkering / Garasje

Det er parkering på fast plass i et felles, avlåst parkeringsanlegg i kjelleren med type 2 ladestasjon til el-bil.
Selger leier en garasjeplass til av sameiet for 500,- pr mnd.
I tillegg er det to gjesteparkeringsplasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Sykkelstativ i kjelleren. Fellesbod i kjelleren hvor det er laget smørestasjon og satt av lagringsplass til hver av boligene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Boligen har en solrik markterrasse på ca. 40 kvm med Kebony platting, som enkelt lar seg møblere med sittegrupper, grill og solsenger. Terrassen ligger ved inngangspartiet, omkranset av vintergrønne busker. Felleseiendommen er opparbeidet med tunløsning, beplantning, asfalterte internveier og lekeområde med stor trampoline, huskestativ, dumpehuske, sandkasse og vippedyr.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker Holmenhavna og Coop Extra Slemdal. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Slemdal, Vinderen og Ullevål et variert utvalg av butikker og servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Vettakollen, ca. 3 min gange fra boligen. Med bil tar det ca. 5 min til Majorstuen, 8 min til Skøyen, 11 min til Oslo S og 38 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Svendstuen barneskole og Midtstuen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 424 409,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 8 727 872,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 157,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: felles forsikring, offentlige avgifter, mulighet for leie av ekstra garasjeplass for kr 500.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca 13 700 kwh i året (ink daglig lading av el-bil).
Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer 83707831)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt: Kr 7 242,- i 2018.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr ,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
236 250,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
256 644,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 756 644,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Ingen registrerte lån

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon/odel

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør:
Provisjon 1,25 % inkl. mva.
Markedspakke kr 29 900,-
Tilrettelegging kr 12 500,-
Oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av info kr 6 000,-
Spørring i grunnboken kr 1 150,-
Visninger kr 2 500,- pr. stk.
Overtagelse kr 2 500,-
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for alle overnevnte unntatt provisjon.

Finn.no: Lokalområde

Vettakollen