Eiendom

GRÅKAMMEN/SLEMDAL - Velholdt og romslig 4-roms selveier med sydvestvendt balkong - heis - peis - garasjeplass - attraktivt og veletablert område

GRÅKAMMEN/SLEMDAL - Velholdt og romslig 4-roms selveier med sydvestvendt balkong - heis - peis - garasjeplass - attraktivt og veletablert område

Fakta

 • Tennisveien 29 A
 • Primærrom
  110
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 950 000 ,-

Omkostninger

8 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
223 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 950 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
234 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 184 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  110
 • Tomt
  1775

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr. 3 493,- per md. (betales kvartalsvis).
Eiendomsskatt utgjør kr 3 787,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Gråkammen/Slemdal i et veletablert boligstrøk hovedsakelig bestående av villaer og annen småhusbebyggelse.
Med sin nærhet til Nordmarkas allsidige løypenett for ski, sykkel og gange, er dette en ideell beliggenhet for de som ønsker å bo i fredelig og grønne omgivelser, men samtidig med nærhet til skoler, barnehager, forretninger og offentlig kommunikasjoner (kun få minutters gange til T-banestasjoner for Frognerseterbanen). Kort vei også til Midtstuen ungdomsskole, Slemdal og Svendstuen barneskoler, samt til Slemdal senter med lege, tannlege, apotek, dagligvarehandel samt enkelte forretninger.

Fra eiendommen er det kort gangavstand ned til Heming idrettsanlegg med bl.a. tennisbaner, flerbrukshaller, utvendig sportsplass m.m. Hemingbanen er et populært samlingspunkt for både store og små i området, og har lang tradisjon med sitt trygge og sportslige miljø. Klubben er mest kjent for sine skigrupper innen alpint, langrenn og skihopping, men har også grupper bl.a. innen orientering, friidrett, fotball og tennis.

Innhold

Romslig og innholdsrik 4-roms eierseksjon beliggende i byggets 2. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 110 m² som omfattes av entré, stue/spisestue med peis og utgang til balkong, kjøkken, tre soverom og 2 bad (hvorav det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet). Sekundærrom utgjør 3 m² som omfattes av bod/walk-in garderobe med adkomst fra entréen.

Fra stuen har man utgang til sydvestvendt balkong på 11 m² med adkomst til utvendig bod (1 m²). I tillegg medfølger bod i garasjeanlegg på ca. 5 m² og medfølgende garasjeplass.

Standard

Velholdt og lys leilighet med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Leiligheten er gjennomgående med flere store vindusflater, som i kombinasjon med lyse overflater skaper en hyggelig atmosfære. Leiligheten ligger i en velholdt og moderne firemannsbolig fra 2002 over 2 plan med garasjeanlegg i kjeller. Heis i bygget sikrer enkel adkomst fra leiligheten og ned til medfølgende garasjeplass og bod i kjeller.

Kjøkken:
Huseby kjøkkeninnredning med profilerte grå fronter. To vitrinefronter over kum. Lyslister og belysning under overskap. Hvite fliser på vegg over benkeskap. Folierte benkeplater med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk til kanal. Keramisk koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin (ny i 2017) og kjøl-/fryseskap er integrert i innredningen.

Våtrom:
Bad/wc/vaskerom:
Skapinnredning i treimitert laminat med to glassfronter og heldekkende hvit servant. Speil og belysning over servant. Dusjhjørne med to rette fronter i herdet glass, veggfestet klosett og medfølgende vaskemaskin.

Bad/wc tilknyttet hovedsoverommet:
Skapinnredning i treimitert laminat med heldekkende hvit servant. Speil og belysning over servant. Dusjnisje, avgrenset med to skyvedørsfronter i herdet glass, badekar med frontpanel og hånddusj, samt veggfestet klosett.

Øvrig fast inventar:
Garderobenisje med stang og hylle i entré. Garderobeskap med fire profilerte hvite fronter på hovedsoverommet. Tilsvarende garderobeskap to hvite fronter på soverom 3.

Overflater:
Himling: Malte plater. Downlights i deler av entré. Takhøyde er målt til ca. 2,5 m. (2,2 m. under nedforede himlinger) av takstmann.
Vegger: Keramiske fliser på begge bad. Malte plater, malt tapet og malt murpuss for øvrig.
Gulv: Fliser i ytre del av entré. Fliser med varmekabler på begge bad. Trestavs eikeparkett i alle øvrige rom.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Firemannsbolig oppført i 2002, fundameneter og grunnmur i betong på fast grunn. Støpt gulv på grunn. Etasjeskille i betong. Valmet yttertak tekket med takstein, renner og nedløpsrør i hvitlakkert stål. Yttervegger i betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende elementer, fasader i teglforblending. Veggskiller mot tilstøtende leiligheter og fellesarealer i betong. Vinduer med trelags isolerglass i malte trerammer og løse utvendige sprosser. Svakt profilert entrédør, balkongdør med tolags isolerglass (prod. i 2002). Balkongdekke i betong med flislagt overflate, rekkverk i sortlakkert stål med beiset håndløper i tre. Elektrisk styrt markise. Hvitmalte innvendige dører med vridere i messing.
Mekanisk avtrekksventilasjon. Felles brannvarslingsanlegg med sensorer i leiligheter og fellesarealer. Sprinkleranlegg med dyser i alle rom. Dørcallingsanlegg med videofunksjon. Personheis i bygget.
Trapper i fellesgang i betong med flislagte trinn og reposer. Rekkverk i sortlakkert stål og herdet glass med håndløper i tre.

Bebyggelse

Bebyggelse på tomten består av to firemannsboliger over 2 etasjer, tilknyttet gjennom felles underjordisk garasjeanlegg. Øvrig bebyggelse i området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 1775 kvm.

Felles tomtegrunn opparbeidet med asfaltert adkomstvei, plenarealer og beplantning. Godt utsyn og gode solforhold på eiendommen.

Parkering

Selger disponerer 1 garasjeplass (A3) i felles garasjeanlegg. Bruksrett til garasjeplassen følger av vedtektene §6. Det er i tillegg 8 oppmerkede gjesteparkeringsplasser for besøkende i samme garasjeanlegg. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Lading av el-/hybridbil:
Sameiet har nylig etablert kontaktpunkt for el- og hybridbiler tilknyttet de ulike garasjeplassene. Evt. tilkobling av egen ladestasjon mot kontaktpunkt må utføres for ny eiers regning.

Adkomst

Adkomst fra Tennisveien via privat asfaltert stikkvei frem til boligen. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visinger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på begge bad. Peis med glassdører i stuen. Felles varmtvannsberedere i sameiet.

Strømforbruk utgjør ca. 28 700 kWh per år.
Ovennevnte er basert på selgers forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Tennisveien 29 B. Sameiet består av 8 seksjoner fordelt på to firemannsboliger (hhv. 29 A og 29 B) med felles garasjeanlegg i kjeller, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 0,- per 01.09.2018.

Sameiet har ingen felleslån i skrivende stund.

Evt. mulighet for utleie

Ved utleie plikter eier å melde fra skriftlig til styret for registrering, jf. vedtektene §4. Videre plikter man ved fremleie å gjøre leietaker oppmerksom på vedtekter, evt. husordensregler og øvrige bestemmelser som gjelder for sameiet.