Eiendom

HOLMENDAMMEN: Betydelig påkostet enebolig beliggende i attraktivt og barnevennlig område | Vannbåren varme | Luftige og store rom | Hybel | Solrik hage

HOLMENDAMMEN: Betydelig påkostet enebolig beliggende i attraktivt og barnevennlig område | Vannbåren varme | Luftige og store rom | Hybel | Solrik hage
 • Velkommen til Holmenkollveien 26C, presentert av Vegar Giæver og Eie avd. Røa
 • Grønn og frodig hage med gode solforhold
 • Stor enebolig fra 1936 med solid utførelse og godt vedlikehold
 • Selgere har oppgradert boligen betydelig siden de overtok i 2011 og frem til 2016
 • Romslig, flislagt entré med varmekabler som ble pusset opp i 2015
 • Legg merke til det lekre, gjennomgående heltre eikegulvet som ble lagt i 2015
 • I stuen har man en sjarmerende åpen, murt peis som bidrar med hygge og varme på kalde vinterkvelder
 • Åpent mellom rommene og godt med lysinnslipp som gir en luftig og behagelig romfølelse
 • Egen spisestue
 • Lekkert Epoq kjøkken fra 2015 med hvite, høyglanset innredning
 • Integrert Siemens stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin
 • Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass
 • Stort kjøleskap med rør i rør for ismaskin
 • Trapperommet er innredet med en pult som utgjør en praktisk kontoravdeling
 • Herfra er det trapp opp til loftsetasjen
 • Hovedsoverom med et delikat material- og fargevalg
 • Det er fantastisk å våkne til denne frodige og grønne utsikten
 • Praktisk omkledningsrom med direkte adkomst fra hovedsoverommet. Her er det opplegg for vann og avløp om man ønsker ekstra bad
 • Soverom 2
 • Soverom 3

Fakta

 • Holmenkollveien 26 C
 • Primærrom
  274
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 900 000 ,-

Omkostninger

11 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
297 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 900 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
305 049,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 205 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  274
 • Tomt
  1893

Arealbeskrivelse

Boligen går over fire plan inkludert kjeller og loft og har følgende romfordeling:
Kjeller: Gang, separat wc, vaskerom, tørkerom, gjesteværelse, treningsrom, filmrom og to boder
1. etasje, hoveddel: Entré, gang, kjøkken m/ spiseplass, spisestue, stue m/ utg. til hage
1. etasje, tilleggsdel: Stue/kjøkken, gang, bad/vaskerom, soverom
2. etasje: Trappegang, gang, to garderoberom, bad/wc, tre soverom, stue m/ utg. til balkong
Loft: Stort lagringsloft med trappeadkomst

Beskrivelse

Verdt å merke seg:
- Påkostet enebolig med luftige og lyse rom
- Treningsrom og filmrom
- Bergvarmesystem (vannbåren varme)
- Nyere drenering
- Koselig hage med pergola med varme
- To biloppstillingsplasser med el-bil lading
- Solrike og skjermete uteplasser
- Gode lagringsmuligheter
- Hybel
- Lekkert Epoq kjøkken fra 2015
- Altibox via Viken Fiber

Stor enebolig fra 1936 med solid utførelse og godt vedlikehold. Selgere har oppgradert boligen betydelig siden de overtok i 2011 og frem til 2016 med blant annet drenering og grunnmursbeskyttelse, bergvarme og ny varmtvannsbereder, etterisolerte og malte
yttervegger, etterisolert randsone mot yttervegger i bjelkelagene, kjøkken med hvitevarer, diverse endringer av romløsninger, nytt inngangsparti, toalett i kjeller, nye eikegulv i 1.etasje, diverse overflatebehandlinger, betydelig oppgradering av el-anlegget.

Ditt første møte med boligen er en romslig, flislagt entré med varmekabler som ble pusset opp i 2015. Ellers består 1.etasje av stor stue med utgang til hage, kjøkken med spiseplass og en egen spisestue. Det er også en ekstra del av 1. etasje med stue/kjøkken, eget bad og et soverom. Denne delen ble etablert i 2015 med lydvegger som sørger for god lydisolasjon og er leid ut for kr. 9 000,-. Det er dobbel dør mellom denne delen og resten av boligen. I 1.etasje er det åpent mellom rommene og godt med lysinnslipp som gir en luftig og behagelig romfølelse. Kjøkkenet er fra 2015 og er utstyrt med alt man kan ønske seg av hvitevarer, i tillegg har man rikelig med skap- og benkeplass.

I stuen har man en sjarmerende åpen, murt peis som bidrar med hygge og varme på kalde vinterkvelder. Peisen ligger praktisk til slik at man også får glede av den på kjøkkenet. Fra stuen har man utgang til pent opparbeidet hage med treplatting og en anvendelig pergola som ble bygget i 2016. Pergolaen er også installert med varme slik at man kan benytte seg av den selv når kulden begynner å bite litt.

2. etasje rommer tre soverom, tv-stue, bad, to rom som i dag anvendes som garderoberom. I tillegg er trapperommet innredet med en pult som utgjør et praktisk kontor. Herfra er det trapp opp til loftsetasjen. Fra tv-stuen er det utgang til 4,5m² sydvendt balkong med gode solforhold. Alle soverommene er av god størrelse med plass til både store senger og garderobeskap. Hovedsoverommet har behageligheten av direkte adkomst til garderoberom utstyrt med stor skyvedørsgarderobe. Nevnte garderoberom tilfredsstiller før øvrig krav om rom for varig opphold og kan således godt gjøres om til et soverom om behovet er der.

I 2. etasje finner man også et bad av god størrelse. Om det ikke er nok med ett bad i en hektisk hverdag er det lagt opp for vann og avløp som gjør det mulig å etablere et ekstra bad der garderoberommet med direkte adkomst fra hovedsoverommet er plassert.

Underetasjen er innredet med filmrom med god plass til stor sofa. Et perfekt rom hvor barn og/eller tenåringer kan trekke seg tilbake. Videre har man også et stort treningsrom, praktisk gjesteværelse, separat toalett som ble pusset opp i 2015, vaskerom og tørkerom, samt to romslige boder. På tørkerom er det også mulighet for ekstra kjøl/frys eller fryser, det er også innredet med ekstra skap/skafferi. Den ene boden har direkte utgang slik at man enkelt kan plassere f.eks. sykler.

Greit å få med seg:
- Huset er malt i 2012 og sørveggen er malt i 2016
- Lagt opp for vann og avløp som gir mulighet for ekstra bad i 2. etasje.
- Utelys (led-lys med solur) rundt huset, i hagen og langs støyskjermen ved parkeringsplassene
- Gjerder malt 2014/2017
- Yttervegger etterisolert: Randsonen i gulv 1. etasje, 2. etasje og loftet (2011)
- Bergvarmesystem med ny varmtvannsbereder (2011). I forbindelse med etableringen av bergvarmesystemet ble også oljetank fjernet.

Beliggenhet

Kort fortalt:
- Stille, rolig og barnevennlig område
- 500m til nærmeste dagligvarehandel
- 100m til buss
- Nær marka med gode tur- og rekreasjonsmuligheter
- Flere skoler og barnehager i området
- Fritidstilbud som f.eks. idrettshaller og kunstgressbaner (skøytebane om vinteren)
- Kort vei til sentrum
- Kort vei til nye Holmen barneskole (åpner 2018)
- Trivelige og omgjengelige naboer med barn i alderen 3-7år

Attraktiv beliggenhet ved Gressbanen og Holmendammen i svært barnevennlig og godt etablert boligområde med nærhet til både byen og marka.

Kort vei til dagligvarehandel i Holmenkollveien. Ellers er det også kort vei til Røa senter med bredt utvalg av servicetilbud bl.a. bank, kafeer, sportsforretninger, klesforretninger, post, vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker o.a. Diverse servicetilbud også på Vinderen og Slemdal.

Fotballbane sommerhalvåret og skøytebane vinterhalvåret på Gressbanen. Idrettslaget Ready har både alpint, fotball og bandy. Nærområdet har i tillegg blant annet tennisbaner på Holmenkollen Tennisklubb og flotte turområder med skogstier hele veien opp til Midtstuen og videre innover Nordmarka. Preppet skiløype på Holmendammen de siste årene og akebakke vinterstid. Mange lekeplasser I nærmiljøet med husker, klatrestativer etc. En kort kjøretur til Holmenkollen, Tryvann Vinterpark og til marka med nærmest ubegrensede turmuligheter - sommer som vinter.

Ikke langt unna har man gode turmuligheter og rekreasjonsområder ved Bogstad Golfbane, Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren, Holmendammen med fiskemuligheter, Husebyskogen og Mærradalen for å nevne noe. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger.

God offentlig kommunikasjon med buss fra Holmendammen busstopp, her går det bl.a. buss til Majorstuen på under 10 minutter. Ellers er det ca. 700 meter til Makrellbekken T-banestasjon som tar deg til Majorstuen på ca. 6 minutter og videre mot sentrum. Ellers er det 1km til Smestad som er et lite kollektivknutepunkt med flere buss- og t-baneforbindelser.

Eiendommen ligger i et område med godt utvalg av skoler og barnehager. Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager som f.eks. Holmen og Dalskroken barnehage. Før øvrig et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Per nå er Slemdal og Smestad de nærmeste barneskolene, men det bygges en skole i Bjørnveien (Holmen skole) som etter planen skal åpne til skolestart august 2018. Boligen vil sogne til denne skolen når den åpner. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Hovseter, Ris og Midtstuen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

Bebyggelse

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt, 1893 m²
Tomtearealet er felles for sameie. Tomten er opparbeidet med treplatting, plen, tråkkheller, tujahekk, hagestue, m.m. Asfaltert felles innkjørsel og gårdsplass, samt elektrisk drevet port mot Holmenkollveien. Boligen har eksklusiv bruksrett til sin del av tomten og det vises til utomhusplan vedlagt salgsoppgaven.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Rune Mannsåker:
Grunn og fundamenter: Støpt betongsåle og grunnmur på antatt fast grunn.
Yttervegger: Bindingsverksvegger kledd med liggende trepanel, og pusset mur.
Takkonstruksjoner: Valmet tak av tradisjonell takkonstruksjon.
Gulvsystemer: Trebjelkelag i etasjeskillerne isolert med stubbloftsleire.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Hybel

Del av 1.etasje med god skjerming og lydisolering fra resten av huset. Denne delen har egen inngang og er utleid for kr. 9 000,- med strøm, oppvarming og internett inkludert. Det er dobbeldør mellom hybel og resten av boligen. Denne delen er ikke godkjent som en egen boenhet hos bygningsmyndighetene.

Lagring

To boder i kjeller, hvor av en har direkte utgang.
Ellers er det et stort lagringsloft med enkel trappeadkomst.

Standard

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven.

Kjøkken

Hoveddel: Flott Epoq kjøkken fra 2015 med hvit høyglanset kjøkkeninnredning, kompositt benkeplater med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som integrert Siemens stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Tilkobling med rør i rør for ismaskin.

Tilleggsdel: Kjøkkeninnredning med hvite glatte fyllingsfronter. Laminat benkeplater med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Av hvitevarer har man integrert stekeovn, mikrobølgeovn og keramisk platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin og omløpsventilator med kullfilter.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Hoveddel:
Bad fra 2005 (ihht. tidligere eier) i 2.etasje med wc, baderomsinnredning med trefronter og heldekkende servant, speil, overlys, veggmontert dusj i nisje med glassdør og badekararmatur. Fliser på vegger og gulv, malt platehimling med downlights.

I tillegg er det et separat toalett med wc og servant i underetasjen som ble pusset opp i 2015.

Tilleggsdel:
Bad i tilleggsdel er også fra 2005 (ihht. tidligere eier) og består av wc, baderomsinnredning med malte fronter og heldekkende servant, speil, overlys, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Fliser på vegger og gulv, malt platehimling med downlights.

Vegger

Hovedsakelig malt på plater, tapet og mur.
Nymalt på alle overflater fra 2011. Hele første 1. etasje med trappegang, og gang 2. etasje samt soverommene og stue 2.etg, er malt i 2015.

Gulv

Kjeller: Keramiske fliser. Betong med treningsmatte i treningsrom.
1. etasje: Heltre eikegulv i hoveddel. Keramiske fliser i gang og nedfelt foran peis. Laminat og fliser i tilleggsdel.
2. etasje: Parkett og heldekkende tepper.

Himling

Kjeller: Originale himlinger med panel/malt panel og malt murpuss.
Malt på plater og panel ellers. Downlights i gang i 2. etasjen, m.m.

Oppvarming

Vannbåren varme med radiatorer. Konvektorvifte i gang i kjeller og entre.
Murt peis i stue. Åpen peisovn i stue i 2. etasje.
Varmekabler i gang i 1. etasje og begge bad.

Nye varmekabler i gang i 2015. Varmekabler i bad antas å være fra 2005. Varmekabler i gjesteværelse og vaskerommet virker ikke.

Ny bergvarme og ny 300 l varmtvannsbereder i 2011. Nytt varmeanlegg og radiatorer i kjeller i 2012, unntatt i oppbevaringsrom. Originale radiatorer, og vannrør til disse, fra kjeller til 1. og 2. etasje. Nye regulatorer på gamle radiatorer i 2011.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2017 er beregnet til kr. 10 080,-

Parkering

To store og gode biloppstillingsplasser rett uten for huset.

Ellers er det gode parkeringsmuligheter i sidegatene til Holmenkollveien.

Diverse

- Nytt pipebeslag og stigefeste for feier i 2016
- Sameiet har en skadedyravtale for rotter og mus utvendig på eiendommen. Denne driftes av et eget firma. Hver sameier faktureres årlig ca 1250,- og hver sameier kan tre ut av avtalen etter eget ønske
- Selger hadde brann-og feietilsyn våren 2017, og det foreligger ingen pålegg fra brann- og redningsetaten

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Regulering

Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Mobil: 48 12 35 17
E-post: vg@eie.no