An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

Holmen - Moderne enebolig under oppføring i barnevennlige omgivelser med dobbelgarasje. Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2018

Holmen - Moderne enebolig under oppføring i barnevennlige omgivelser med dobbelgarasje. Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2018

Fakta

 • Jensmessveien 9
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 900 000 ,-

Omkostninger

13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
105 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 200 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
106 249,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 006 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  0

Oppdragsansvarlig

Allé Eiendomsmegling AS / Lillian Ch. Nerlinger

Selger/Utbygger

Bergskogen Eiendom AS

Beskrivelse av prosjektet

Moderne enebolig under oppføring innerst i stikkvei. Dobbelgarasje med bod og direkte adkomst til boligen. Privat hage med plen og bøkehekker.

Boligen inneholder:

Hovedetasjen har store vindusflater og direkte adkomst til markterrasse og hage fra stue. Luftig etasje med stor stue/spisestue med åpen løsning til kjøkken.

2. etasje inneholder tre soverom og to bad/wc. Ett av badene er tilknyttet hovedsoverom. TV-stue som enkelt kan gjøres om til soverom nummer fire om ønskelig.

Inngangsplan med to boder og praktisk toalett. Direkte adkomst til bolig fra dobbelgarasje.

Stille, tilbaketrukket og barnevennlig beliggenhet. Innkjøring til eiendommen fra Slyngveien som er lite trafikkert blindvei. Asfaltert innkjøring og gangveier.

Boligen blir en del av et prosjekt med tre nyoppført hus. De to andre husene er solgt!

Estimert ferdigstillelses 3. kvartal 2018.

Fink & Henning bygg AS er entreprenør.

Arkitekt er Blokk Arkitekter AS.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til et meget barnevennlig området mellom Makrellbekken og Holmen. Området består av hovedsakelig av villabebyggelse. Kort vei til dagligvare med Matkroken ved siden av Gressbanen, Joker Holmenhavna og Coop Ekstra ved Njårdhallen. Vinderen, Slemdal, Røa og Majorstuen ligger kun en kort biltur unna med alt av servicetilbud og butikker. Kort gangavstand til offentlig transportsom t-bane ved Makrellbekken som tar deg til sentrum på få minutter. Videre er det buss i Sørkedalsveien og Holmenkollveien. Marka i umiddelbar nærhet (med innganger både fra Midtstuen, Bogstad og øverst i Holmenkollveien) med gode turmuligheter både sommer og vinter. Golfbane på Bogstad og Tryvann Vinterpark ved Tryvannstoppen (med inngang også fra Sørkedalen og Wyllerløypa) innenfor få minutters rekkevidde med bil. Flotte turområder også rundt Holmendammen og opp langs Styggedalsbekken mot Midtstuen. Gressbanen ligger kun et steinkast unna og har fotballbaner om sommeren og skøytebane om vinteren. I området ligger også Hemingland, Holmenkollen Tennisklubb og Njårdhallen med treningssenter. Kort vei til skoler og barnehager. Eiendommen vil sogne til nye Holmen barneskole som er under arbeid. Skolen er antatt ferdigstilt til skolestart 2018.

Leveransebeskrivelse

Gulv: 1-stavs eikeparkett i hele boligen. Hvit matt lakk. Malte gipsplater på vegger og i himling.

Gang og wc
Det leveres fliser på gulv av type: Zeus Nero 30x60 grå/sort. Malte gipsplater på vegger og i himling.

Alle bad
Gulv: 20x20 Vitra Antracite fliser. Veggfliser 50x20 Vitra Plain Color White. Malte gipsplater i himling.

Tre stk. vegghengte toaletter, to stk. vegghengte servanter (wc-rom kjeller og bad i 2. etasje), samt baderomsinnredning med to vasker på hovedbad i 2. etasje i henhold til tegning. To stk blandebatterier til dusj. Et stk blandebatteri til badekar.

Det leveres kjøkken- og baderomsinnredninger for til sammen kr 150 000,- inkl. mva og montering.

Kjøkken og baderomsinnredninger leveres fra Sigdal.

Hvitevarer og garderobeskap er ikke med i leveransen selv om dette er vist på tegning.

Sanitærutstyr/rørlegger
Heldekkende servant med 2 vasker og underskap på hovedbad. Lengde i henhold til tegning. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Servanter type Ifø, kraner leveres type Tapwell Vegghengte toaletter type Porsgrunn bad. Det leveres opplegg til badekar på bad i 2. Etasje. Dusjvegger/badekar leveres ikke selv om dette er vist på tegninger eller illustrasjoner.

Downlights
Det leveres:
Kjeller: 2 stk på wc.
1. etg.: 6 stk på kjøkken.
2.etg.: 6 stk i hvert bad.

Vegger innvendig
Alle boligrom og boder leveres sparklet og malt i to strøk hvit farge NCS S 0502 Y på vegg og himling Det samme gjelder for vegg på vaskerom, wc.

Dører innvendig
Alle dører er slette, standard hvit.

Inngangsdører
Ytterdører type slett, farge sort.

Ildsted
Standard peisovn med vindu, type Curve 100 eller tilsvarende kvalitet.

Trapper
Innvendig trapp leveres med tette opptrinn. Eik heltre hvitlaserte trinn og furu hvitgrunnet uprofilerte vanger, stolper, spiler og håndløpere.

Foringer og listverk
Listverk og foringer leveres i fabrikkmalt glatt hvit utførelse på gerikter rundt vinduer og dører og på gulvlister. Overgangen mellom vegg og himling levers listefritt. Glipper mellom tak/list og vegg/list kan forekomme.

Sentralstøvsuger
Boligene leveres med sentralstøvsugeranlegg fra Systemair AS type V30 med Premium håndtak og slange- og børstesett med av/på bryter.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i entré, wc og alle bad. Varmekabler også i bod tilknyttet garasje. Det leveres 7 panelovner. Peisovn i stue.

Garasje/parkering

To garasjeplasser i boligen.

Leveransebeskrivelse byggemåte

Bygning utvendig
Kledningen leveres som stående låvekledning og leveres i ubehandlet malmfuru. Felter med smal kledning leveres som stående låvekledning med fals med fest midtspor. Det leveres ikke belistning. Stålpipe. Rekkverk leveres som galvanisert lakkert stål lakkert i sort. Platting leveres med impregnerte terrassebord. Ihht. vedlagt utomhusplan. Jeg regner med at denne vil ligge med prospektet.

Vinduer
Trevinduer. Karm og ramme leveres ferdigbehandlet i sort farge på innsiden, utsiden levers med sortlakkert aluminiumskledning. 3-lagsenergi glass med argon fylling, det gjøres oppmerksom på at boligene ikke er ferdig brannprosjektert og at noen av vinduene må leveres som brannvinduer, eventuelle brannvinduer kan få en annen størrelse enn det som er angitt på tegning, samt at de levers med 2 lags glass.

Tak
Taktekking type Plannja Trend 475 mørk silver.

Radon
Boligene leveres med radonduk og radonbrønn.

Låssystem
Det leveres tre stk. nøkler til hver bolig.

Ventilasjon
Boligene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra Systemair AS eller tilsvarende leverandør.

Brann
Det monteres 1 stk røykvarsler i hver etasje som er seriekoblet og et stk. 6 kg. brannslukningsapparat.

Elektrisk anlegg
De elektriske installasjoner blir utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter og i henhold til NEK 400. Det leveres 160 el. pkt. til hus 1, 165 el. pkt. til hus 2 og 125 el. pkt til hus 3. (Lyspunkt, lysbryter, TV-kontakt, stikkontakt, røykvarsler er eksempel på hva som regnes som ett elektrisk punkt). Tekniske punkter som platetopp, vaskemaskin som får tilførsel direkte fra sikringsskap eksempler som regnes som to punkter.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal per etasje
1. etasje: 67 kvm
2. etasje: 67 kvm
Kjeller: 63 kvm

Totalt bruksareal utgjør 197 kvm.

Hus 3 inneholder
1. etasje: Stue/spisestue/kjøkken.
2. etasje: Gang, 2 bad/wc, stue og 3 soverom.
Kjeller: Garasje, gang, wc og 2 boder.

Arealene som er oppgitt er bruksareal (BRA). Det vil si areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme pga. bygningsmessige krav, rørkasser etc.

De oppgitte romstørrelser på tegninger samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger ikke er medtatt i denne sammenheng.

Utbygger har ikke oppgitt S-rom eller P-rom.

Adkomst

Innkjøring fra Slyngveien. Eiendommen har tinglyst adkomst over Slyngveien 24 A og B.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiets tomt er totalt på 1 374 kvm. Hver bolig får eksklusiv bruksrett til seksjonert del av hage i henhold til utomhusplanen. Hagene er ikke oppmållt. Det blir beplantet med ferdigplen i hager og bøkehekk mellom hagene. Tomtearealet til hver seksjon er p.t. ikke oppmålt, men grensene mellom hver seksjon fremkommer av utomhusplanen. Veiareal vil bli seksjonert som fellesareal og biloppstillingsplassene vil bli tillagt seksjonene. Gangveier blir singlet. Gårdsplasser og innkjøring blir asfaltert.

Kjøper må være klar over at det i forbindelse med matjord og ferdigplen vil ta litt tid før plenen setter seg. Normalt en sesong. En nylagt plen er sårbar for aktivitet. Den er myk både pga. hyppig vanning og at jorden ikke har "satt seg". Kjøper er etter overtagelse av boligen ansvarlig for skjøtsel, vanning, klipping og gjødsling. I Oslo kommune skal alt overvann håndteres på egen grunn, dette kan medføre vannansamlinger på de laveste punktene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Følgende erklæringer foreligger på eiendommens grunnboksblad, og vil følge eiendommen ved salg:

Servitutter:
19.03.1915 - 236 - Bestemmelse om bebyggelse
Parsellens skal bebygges villamessig med kun én bygning. Det må ikke bebygges med høyere enn to hele etasjer. Det må ikke bygges nærmere ti meter fra nabogrense og femten meter fra midt av vei. Det er gjerdeplikt på eiendommen. Eiendommen må ikke brukes til generende bedrift. Eier plikter til vedlikehold av halvpart av tilliggende vei.

03.09.1915 - 900680 - Bestemmelse om bebyggelse
13.06.1919 - 900889 - Bestemmelse om vannledn.
15.10.1920 - 19 - Bestemmelse om vannledn.
15.10.1920 - 20 - Best. om vann/kloakkledn.
15.10.1920 - 901082 - Bestemmelse om vannledn.
20.12.1939 - 17547 - Best. om vann/kloakkledn.
25.08.1949 - 9642 - Bestemmelse om vannledn.
08.11.1974 - 21897 - Bestemmelse om veg
25.11.1974 - 23266 - Best. om vann/kloakkledn.

22.10.1975 - 20431 - Best om garasje/parkering
Jensmessveien 9 har rett til bruk av det sørvestre hjørne av eiendommen Slyngveien 26 som innkjøring. Dette er også faktiske forhold per dags dato. Videre har Jensmessveien 9 forpliktet seg ikke til å sette opp garasje nærmere Slyngveien 26 enn 15 meter fra grenselinjen. Slyngveien 26 eller utskilte parseller av eiendommen har rett til å benytte omtalte innkjøring som adkomst til egen eiendom om nødvendig.

Rettighet:
24.03.1976 - 6743 - Best. om vann/kloakkledn.
Slyngveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Hvis kommunen ønsker å utvide veien plikter eier til vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Denne veierklæring skal tinglyses.

Dersom kjøp av boligen skal lånefinansieres vil eventuelle pantedokumenter få prioritet etter disse heftelsene.

Adkomstretten er tinglyst på naboeiendommen:

15.01.1976 - 946 - Bestemmelse om veg
Eiendommen Jensmessveien 9 har rett til 3,5 meter bred adkomst vei over Slyngveien 24 A og B til Slyngveien, og plikter å holde veien i pen og ordentlig stand. Så lenge Slyngveien 24 B har adkomst fra samme vei plikter Jensmessveien 9 forholdvis å bidra til vedlikehold av vei og gjerde.

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Det tas forbehold om etablering av pumpekum dersom det er nødvendig på grunn av fallforhold. Dette er i såfall inkludert i kjøpesummen. I så fall må sameiet påregne serviceavtale vedrørende drift av anlegget.

Det plasseres tilstrekkelig med beholdere for avfall iht. kildesortering fra renholdsetaten.

Det leveres én postkasse.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er iht. plan- og bygningslovens bestemmelser ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er mindre vesentlige, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, og kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. Kommunen kan kreve at det stilles sikkerhet for at gjenstående arbeider blir rettet. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom utomhus arbeider som planering, tilsåing, beplantning etc. ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjøre det mulig. Ved overtagelse på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse bortfaller kjøpers krav på dagmulkt for dette forhold. I tillegg kan det bli holdt tilbake et forholdsmessig beløp til sikkerhet for de gjenstående arbeidene som må utføres for at ferdigattest skal bli utstedt.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig etter S-4220 - reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen), vedtaksdato 15.03.2006. Innenfor planområdet opprettholdes gjeldende reguleringsplaner for andre formål enn byggeområder for boliger. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefagelige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. Maks 24 % bebygd areal på den enkelte tomt.

Naboen på eiendommen Jensmessveien 7 har søkt igangsettelsestillatelse for oppføring av tilbygg til eksisterende bolig.

Beskrivelse av sameiet

Boligsameiet vil bli organisert etter eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Sameiet vil bestå av totalt tre boligseksjoner.

Kjøper er kjent med at det ikke er estimert månedlige fellesutgifter for kommunale avgifter, snøbrøyting osv. De nye seksjonseierne må også sammen vurdere hvorvidt det ønskes stiftelse av et sameie. Selger har ingen forpliktelser til å bistå i evt. stiftelse av sameie eller oppnevnelse av forretningsfører/regnskapsfører.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Faste, løpende kostnader

Eiere av hver seksjon skal betale for sin del av kommunale avgifter og renovasjon. Forsikring tegnes av hver enkelt beboer.

Det er opp til det fremtidige sameiet hvorvidt de ønsker fastsettelse av månedlige fellesutgifter for betjening av løpende felles kostnader for kostnader og fremtidig vedlikehold av garasjeanlegg, felles strøm for belysning etc., snømåking og liknende.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er på 3 promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,8) med et bunnfradrag på 4 millioner kroner.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
105 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 200 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
106 249,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 006 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det leveres opplegg til for 1 stk. TV-kontakt i hver etasje. Selger har anledning til å tegne abonnement for TV, internett, telefon og fibernett eller tilsvarende med bindingstid for kjøper. Kjøper må påregne etableringskostnad for Kabel-TV, pris avhenger av leverandør.

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet. Del av kjeller med egen inngang er ikke omsøkt som egen boenhet, eller for varig opphold hos Oslo kommune. Selger/megler har ikke undersøkt om offentligrettslige forhold (herunder behov for nødvendige tillatelser, dispensasjoner etc.) eller tekniske forhold - ligger til rette for utnytting som utleie.

Det tas forbehold om at det vil være avvik, både når det gjelder utsikt og utsyn, samt bygningsmessig avvik. 3D bildene er kun ment som illustrasjoner. Hva gjelder husets plassering, tomtegrenser osv., er det vedlagte utomhusplan som er gjeldende. Denne kan også justeres av selger dersom det er hensiktsmessig.

Selger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer som er nødvendige som en følge av offentlige pålegg (f.eks. fasadefarge) eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger.

Prosjektet er ikke detaljprosjektert enda. Dette prospekt er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen og fargevalg for bebyggelse og de enkelte enheter. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer som er nødvendige som en følge av offentlige pålegg (f.eks. fasadefarge) eller tilpasninger i forhold til tekniske løsninger (f.eks. flytting av ventilasjon).

Tegninger og perspektiv er kun ment som illustrasjon. Justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen. Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og fremlagte tegninger, er det endelig leveransebeskrivelse som gjelder.

3D bilder: Det tar forbehold om at det vil være avvik, både når det gjelder utsikt og utsyn, samt bygningsmessig avvik, mindre arealavvik på grunn av bygningsmessige endringer. Bildene er kun ment som illustrasjoner.

Pipe, rørkasser, bærebjelker etc. er ikke vist på tegninger eller illustrasjoner som følge av at prosjektet ikke er detaljprosjektert.

Selger tar forbehold om uforutsette forhold som gjør at prosjektet blir forsinket eller som hindrer at prosjektet blir gjennomført.

Selger tar forbehold om å gjøre nødvendige endringer som er hensiktsmessig i forhold til utomhusplanen.

Tekniske installasjoner for vann, avløp og strøm til boligene vil bli plassert der det er hensiktsmessig på sameiets tomt. Kjøper aksepterer plassering av synlige kumlokk på egen parsell.

Långiver/panthaver i eiendommen har overfor megler forutsatt nedbetaling av byggelånet med hele salgssummen (med fradrag av salgsomkostninger) for å slette sitt pant i eiendommen. Dersom det foreligger mangel eller forsinkelse fra selgers side og kjøper vil sikre oppfyllelse ved tilbakehold av deler av kjøpesummen i medhold av bustadoppføringslova §§ 24 og 31 vil dette kunne få betydning for gjennomføring av avtalen (overtakelse og hjemmelsoverføring).

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Kjøper skal betale 10 % ved kjøpesummen ved kontraktsignering. Innbetalingen må være fri egenkapital og forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til § 12 i buofl. Delbetalingen er å anse som depositum og vil tilhøre kjøper og være under kjøpers instruksjonsrett fram til hjemmelsoverføring, eller inntil selger har stilt forskuddsgaranti i henhold til § 47 i buofl. Dersom selger stiller forskuddsgaranti i henhold til buofl. § 47 blir beløpet å anse som forskudd, og kan utbetales selger. Dette avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse. Resterende beløp pluss omkostninger betales ved overtakelse til meglerforetakets klientkonto.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig. Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.