An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

Nyoppført rekkehus med solrike terrasser i blindvei - Garasjeplass - Barnevennlig

Nyoppført rekkehus med solrike terrasser i blindvei - Garasjeplass - Barnevennlig
Solgt

Fakta

 • Ris skolevei 25 B
 • Primærrom
  110
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
78 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 578 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  110
 • Tomt
  968

Oppdragsnummer

186-19-0005

Eier

BERGSKOGEN EIENDOM AS v. Guttorm Bjerke

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 39 Bnr. 259 Snr. 5 i Oslo kommune

Byggeår

2018

Areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 968 kvm

Beskrivelse av eiendommen

Nyoppført rekkehus med en meget sentral beliggenhet. Boligen ligger barnevennlig til i blindvei mellom Vinderen og Ris med både skole og T-banestasjon få meter unna. Huset har flere hyggelig uteplasser - både takterrasse og markterrasse samt en koselig hage. Moderne og familievennlig planløsning.

Huset inneholder entré praktisk tilknyttet gjestoalett. Stue/spisestue med åpen løsning mot kjøkken med moderne innredningen fra Mobalpa. Utgang til markterrasse og hage fra stue. I 2. etasje finner man en fin soveromsavdeling med tre soverom samt et romslig bad/wc. Hovedsoverom har eget walk-in closet. Hyggelig og lys loftstue i øverste etasje med utgang til stor solrik terrasse på 14 kvm.

Det medfølger én garasjeplass i lukket anlegg. Romslig sportsbod i kjeller.

Lave omkostninger ved kjøp av nyoppført bolig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde mellom Ris og Vinderen. Boligen ligger innerst i en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Kort avstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud på Vinderen som ligger få minutters gange fra eiendommen. Her finnes bl.a. bakeri, Rema 1000, Coop Mega, renseri, flere klesforretninger, sushirestaurant, Billies Kitchen, Jernia og treningssentre m.m. Gaustad T-banestasjon ligger få meter fra boligen. Kort avstand til Marka med gode turmuligheter både sommer som vinter. Eiendommen sogner til Vinderen skole. Ett steinkast fra huset ligger Ris ungdomsskole som nylig har blitt rehabilitert og i den forbindelse fått ny ballbane/friidrettsbane og sandvolleyballbane.

Standard

Stue
Stue/spisestue i 1. etasje med åpne løsning mot kjøkken. Stuen kan fint innredes i to soner, herunder spisestue og stue. Utgang til solrik markterrasse og hage fra stuen. Romslig og lys stue også i øverste etasje med utgang til solrik takterrasse.

Terrasser
Markterrasse med terrassebord i tre. Markterrassen er på ca. 14 kvm med utgang fra stue i 1. etasje

Fra stuen i øverste etasje har man utgang til solrik terrasse på ca.14 kvm. Terrassen er bygd opp av bjelkelag av tre og dekket med terrassebord. Levegg mot nabo av tre samt rekkverk av stål med blendet med glass.

Kjøkken
Hyggelig kjøkkenkrok med mye skap- og benkeplass samt praktisk barløsning med sitteplasser. Innredningen fra Mobalpa i moderne farger med slette fronter og laminat benkeplate med downlights under overskap. Nedsenket oppvaskkum samt integrert kokeplate, komfyr, micro, kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin.

WC/Bad
Romslig og lyst bad/wc i 2. etasje. Bad/wc er flislagt og har varme i gulv og opplegg for vaskemaskin. Dusj med nedsenket dusjsone og dører.
Vegghengt toalett og servant med underskap.

Wc/gjestetoalett
Praktisk gjestetoalett tilknyttet entréen i 1. etasje. Toalettet har flislagt gulv og malte overflater på vegger og himling. Vegghengt toalett og frittstående servant.

Soverom
Fin soveromsavdeling i 2. etasje med tre soverom. Hovedsoverom har eget walk-in closet.

Entré
Flislagt entré med varmekabler.

Overflater
Gulv
Keramiske fliser i gang/ entre, toalett og bad. Parkett i øvrige rom.

Vegger
Keramiske fliser på bad. Malte overflater i øvrige rom.

Tak/himling
Malte overflater.

Se mer i takstmann Espen Eilertsen tilstandsrapport datert 27.11.2018, som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Garasje/parkering

Det medfølger én parkeringsplass i lukket og oppvarmet garasjekjeller.

Oppvarming

Varmekabler i gang/entré, toalett og bad. Balansert ventilasjon. Elektriske panelovner.

Byggemåte

Støpt plate på mark. Yttervegger oppført som bindingsverk, kledd utvendig med trepanel. Etasjeskille av bjelkelag i tre. Flatt tak av trekonstruksjoner, tekket med papp/ folie.

Det er ingen bygningsdeler som har fått TG 2 eller TG 3 av takstmann.

Se mer i takstmann Espen Eilertsen tilstandsrapport datert 27.11.2018, som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

1. etasje: Bruksareal: 41 kvm / P-rom: 41 kvm
Følgende er definert som primærrom i 1.etg: Gang/entré, toalett og stue/ kjøkken.

2. etasje: Bruksareal: 43 kvm / P-rom: 43 kvm
Følgende er definert som primærrom i 2 etg: Hall, tre soverom, omkledningsrom og bad.

Loft: Bruksareal: 26 kvm / P-Rom: 26 kvm
Følgende er definert som primærrom på loft: Loftstue.

Utvendig sportsbod på 5 kvm i garasjeanlegget.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 27.11.2018 utført av Espen Eilertsen, som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Adkomst

Fra Ris skolevei.

Beskrivelse av tomt/hage

Solrikt og barnevennlig hage. Tomten er flat, pent opparbeidet med plen og prydbusker. Gruslagt adkomst til boligen og asfaltert adkomst med varmekabler i hjulsporene til parkeringskjeller. Hagene disponeres etter utomhusplan.

Kjøper må være klar over at det i forbindelse med matjord og ferdigplen vil ta litt tid før plenen setter seg. Normalt en sesong. En nylagt plen er sårbar for aktivitet. Den er myk både pga. hyppig vanning og at jorden ikke har "satt seg". Kjøper er etter overtagelse av boligen ansvarlig for skjøtsel, vanning, klipping og gjødsling.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

27.09.1939 - dok.nr. 13596 - Rettigheter ifølge skjøte
Eier av gnr. 39 bnr. 81 har rett til å føre kloakkledning over bnr. 259 til hovedkloakkledning, og til uhindret å etterse og reparere ledningen. På tomten kan det ikke drives forretning av noen som helst art.

25.06.1941 - dok.nr. 6618 - Erklæring/avtale
Store Ringvei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde på 4,5 meter. Vei nr. 195 godkjennes inntil videre med 4 meter bredde.

16.05.1942 - dok.nr. 5039 - Erklæring/avtale
Eier av eiendommen er ansvarlig for anleggelse og drift av privat stikkledning til offentlig kloakkledning.

2017/64279-1/200 Bestemmelse om veg
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Ris Skolevei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet pumpekum.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen.

Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boliger, allmennyttig formål/offentlig bygning (skole/barnehage) etter reguleringsplan S-3892 med vedtaksdato 17.04.2002. Nye bygninger skal plasseres i byggelinjer eller innenfor byggegrenser, når dette er vist på plan. Ny bebyggelse skal, når det gjelder volumer, materialbruk og farger, utformes på en slik måte at området samlet fremstår med et godt helhetlig preg. Det samme gjelder ved rehabilitering. Tillatt %-BYA er maksimum 30 %. Felt 5 er delt i to ulike områder. Bebyggelsen kan ha maksimum 2 etasjer over terreng. Maksimum mønehøyde og maksimum gesimshøyde 8,5 meter.

Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen blir en del av et sameie med seks seksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Det er opp til det fremtidige sameiet hvorvidt de ønsker fastsettelse av månedlige fellesutgifter for betjening av løpende felles kostnader for kostnader og fremtidig vedlikehold av garasjeanlegg, felles strøm for belysning etc., snømåking og liknende.

Eiere av hver seksjon skal betale for sin del av kommunale avgifter og serviceavtale for pumpekummen. Forsikring tegnes av hver enkelt beboer.

Selger er ikke kjent med boligens strømforbruk da boligen er nylig oppført.

Det vil bli satt opp felles strømmåler for strøm til garasjeanlegg, utebelysning etc.

Kommunale avgifter er p.t. ikke anslått av Oslo kommune.

Forsikring i Tryg (polisenummer 6262669).

Oslo kommune har innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom fra og med 2016. Eiendomsskatten for 2019 er på 3 promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,8) med et bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner. Eiendomsskatten fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år. Eiendomsskatten for denne boligen er foreløpig ikke beregnet av Oslo kommune.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
78 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 578 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Selger tar forbehold om at det kan oppstå mindre sprekker i overflater i løpet av de første årene i forbindelse med at huset "setter seg".

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring da de er profesjonelle eiendomsaktører.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold.

Ved kjøp av eiendom gjennom PrivatMegleren Allé forutsettes det at vår standardkontrakt legges til grunn. Kopi kan fås på forespørsel til megler.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Salgsbetingelser

Eiendommen selges etter avhendingslovens alminnelige bestemmelser. Eigedomen har likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Salget gjelder ferdigstilt nyoppført bolig som selges etter avhendingslovens bestemmelser. Ved salg innen seks måneder etter ferdigstillelse stilles garanti i samsvar med bustadoppføringslovens § 12 såfremt kjøper er forbruker.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.950)
Meglerprovisjon (Kr.116 250)
Internettannonsering (Kr.5 500)
Vederlag overført fra 186-17-0237 Ris skolevei 25 - Hus 5 (Kr.13 450)
Markedspakke - Lunde (Kr.5 500)
Klikk-annonsering - Lunde (Kr.4 500)
Løfting annonse Finn - Lunde (Kr.1 500)
Oppgjørskostnad Noroppgjør (Kr.5 950)
Klikk (Kr.4 500)
Totalt kr. (Kr.158 100)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 14 900,- i tillegg til utlegg og faste vederlag.

Finn.no: Lokalområde

Vinderen/Ris