Eiendom

Stor innholdsrik enebolig beliggende innerst i blindvei - Meget barnevennlig - Dobbelgarasje - Solrike uteplasser & hage

Stor innholdsrik enebolig beliggende innerst i blindvei - Meget barnevennlig - Dobbelgarasje - Solrike uteplasser & hage

Fakta

 • Tanumveien 115
 • Primærrom
  285
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  6

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 500 000 ,-

Omkostninger

11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
287 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 500 000,-))
--------------------------------------------------------
302 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 802 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  285
 • Tomt
  875

Oppdragsnummer

159-18-0787

Eier

Michael Scott
Unni Helene Scott

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 45 Bnr. 139 i Bærum kommune

Byggeår

1981

Areal

Primærrom: 285 kvm, Bruksareal: 300 kvm, Bruttoareal: 328 kvm

Antall rom

9

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 875 kvm

Beliggenhet

Tanumveien 115 er en stor og innholdsrik enebolig over tre plan, med et bruksareal på 300 kvm. Eiendommen er solrik og ligger på det populære Tanumplatået. Tomten er opparbeidet med flott beplantning, plen, dobbelgarasje, steinsatt gårdsplass og gangsti. Boligen har også tre fine, sydvendte uteplasser - en treterrasse, en steinlagt markterrasse og en veranda.

Kort fortalt
- Innholdsrik enebolig over tre plan med 300 BRA.
- Attraktiv, rolig og barnevennlig beliggenhet.
- Sol fra morgen til kveld.
- Flott beplantning og stor, solrik hage.
- To terrasser og en fin veranda.
- Mulighet for praktikantdel/Utleiedel med egen inngang
- Dobbelgarasje og steinsatt gårdsplass.
- Vindfang med fliser og gulvvarme.
- Hall med skyvedørsgarderobe.
- Utvendig adkomst til kjelleren.
- Kjøkken med eikeinnredning.
- Stor, luftig stue med peis og egen spisestue.
- To stuer i kjelleren og en loftstue.
- Tre bad med fliser og gulvvarme.
- Seks store soverom, flere med garderobe
- Vaskerom med 300 l bereder fra mai 2019.
- To innvendige boder og stort kaldtloft.
- To sikringsskap, ett av dem nytt i mars 2019.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et rolig, populært og familievennlig villaområde på Tanum i Bærum kommune. Området er grønt og idyllisk, samtidig som det er kort vei til E16, E18 og Sandvika. Boligen har en rekke turstier og skiløyper rett utenfor døren, og flotte Tanumskogen ligger kun et steinkast unna. Her er det bare å spenne på skiene eller joggeskoene og nyte den flotte naturen som området byr på. Tanumskogen, Vestmarka og kulturlandskapet på Tanumplatået byr på flotte naturopplevelser året rundt, til glede for alle friluftsentusiaster. Ved skolene er det lekeplass og ballbaner, og med bil tar det ca. 5 min til Tanum rideskole og 8 min til Kirkerudbakken skisenter.

Sommerperlen Kalvøya og fantastiske Kadettangen ligger heller ikke langt unna. Kadettangen er oppgradert og har nydelige sandstrender, stupebrygge, grøntområder, lekeplasser, Tuftepark og sandvolleyballbaner. Det er også anlagt p-plasser og ladepunkter for elsykler. Langs fjorden finner du båthavn og en vakker kyststi som går gjennom friområder, idylliske naturreservat og parker.

Sandvika er kjent for et meget aktivt kulturliv og spennende kunstgallerier. I sentrum finner du også et godt benyttet bibliotek, samt kino med THX-standard. I samme gaten ligger Bærum kulturhus med et bredt og inspirerende kulturtilbud for alle. Musikkflekken er den eneste klubbscenen i kommunen, med 30 års rockehistorie i veggene.

Innhold

Kjeller: Entré, vaskerom, bad/wc, kjøkken, 2 stuer, soverom, trapperom og 2 boder.
1. etasje: Vindfang, bad/wc, soverom/arbeidsrom, hall, kjøkken, stue og spisestue.
2. etasje: Trapperom, bad/wc, loftstue og 4 soverom.

Standard

Eneboligen har i all hovedsak standard fra byggeåret 1985, men fremstår som svært velholdt både ute og inne. I første etasje er det en romslig stue med peis, spisestue, kjøkken, soverom/kontor og bad. I andre etasje er det loftstue, bad og fire soverom. Kjelleren har egen inngang og blant annet kjøkken, bad, soverom, vaskerom og to stuer. Oppbevaringsplassen er meget god i flere garderobeløsninger og boder.

Entré
Eneboligen har et overbygd inngangsparti i første etasje. Vindfanget gir et trivelig førsteinntrykk, med lysmalte panelvegger, flislagt gulv og god plass til oppheng av yttertøy. En tofløyet dør med glass fører inn til hallen. I hallen er det parkett, trapp til øvrige etasjer, og en takhøy skyvedørsgarderobe med hvite fronter. Kjelleren har også utvendig adkomst.

Kjøkken
Eikekjøkkenet fra Arthur Bonnet ligger i eget rom og har inngang fra hall og skyvedør mot spisestuen. Rommet har parkettgulv og en koselig spiseplass foran ett av vinduene. Her er det fin utsikt til Tanumskogen og de landlige omgivelsene. Kjøkkeninnredningen er original med profilerte eikefronter og har rikelig med skap, skuffer og benkeplass. Innredningen har to benkevitriner, samt benkeplater i heltre med underlimt, hvit oppvaskkum.

Hvitevarene er integrert og består av stekeovn, keramisk koketopp, nyere oppvaskmaskin fra Miele og kjøl/frys. Over benken er det fliser på vegg, belysning under overskap og ventilator i kobberhette.

Kjøkken 2
Kjøkkenet i kjelleren har en eldre innredning med profilerte skapfronter, laminat benkeplater, nedfelt rustfri oppvaskkum og en ventilator med utlufting til yttervegg. Rommet har klinkerfliser med gulvvarme og vegger med munkepuss.

Stue og spisestue
Store vinduer bidrar til en lys og luftig følelse i den romslige stuen i første etasje. Fra stuen er det åpning mot en stor og innbydende spisestue, med flott utsikt mot Tanumskogen. Stuen har lun parkett med sømløs overgang til spisestuen, med god plass til å dekke bord for mange mennesker.

Stuen har flere møbleringsmuligheter og plass til to salonger. En murt peis med innsats gir god varme på kalde dager. Rommet har karnapp og skyvedør ut til solrik terrasse.

Kjellerstue og loftstue
Eneboligen har to stuer i kjelleren og en lys, trivelig loftstue med utgang til veranda. I en av stuene i kjelleren er det montert en rundovn/prinsesseovn. I tillegg har rommet klinkerflis på gulvet med gulvvarme, lysmalte vegger og god plass til hjørnesofa og tv-løsning. Den andre stuen i kjelleren har vegg-til-vegg-teppe.

Bad/wc/vaskerom
Eneboligen har tre baderom fordelt over etasjene og ett vaskerom i kjelleren. Alle badene har flislagte vegger og gulv, gulvvarme og mekanisk avtrekk. På badet i kjelleren og i første etasje er det toalett, dusjkabinett og servant med skapinnredning. Badet i andre etasje er ekstra stort og har i tillegg til dusjkabinett et innfliset hjørnebadekar.

Vaskerom
Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det en 300 liters varmtvannsbereder fra mai 2019, filter og pumpe for nåværende borevann. Rommet har fliser på gulvet og malt panel på veggene.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire svært romslige, lyse og helt rolige soverom i andre etasje. Alle rommene har tregulv og gode oppbevaringsmuligheter. Ett av rommene har utgang til en solrik balkong. Det er også et soverom/arbeidsrom i første etasje med parkettgulv, og et disponiblet rom/soverom i kjelleren (brukes som soverom men ikke godkjent til varig opphold) med vegg-til-vegg-teppe. Flere av soverommene har garderobeskap og det er skyvedørsgarderobe i hallen og i loftstuen. Boligen har godt med lagringsplass i to kjellerboder, et stort loft og i bakkant av garasjen.

Utleiedel med egen inngang:
Selger har leid ut 2-roms leilighet i kjeller som har egen inngang. "Soverommet" kan lett tilbakeføres til hoveddelen. En utleid 1 roms kjeller leilighet, kan leies ut for 7-8.000,- pr mnd.
Gjenntar at utleiedelen i kjeller ikke er byggemeldt eller godkjent som seperat utleiedel.

Utstyr

Det er naturlig ventilasjon i boligen, med mekanisk avtrekk fra våtrom. Boligen har to sikringsskap. Skapet i første etasje har i all hovedsak originale automatsikringer fra ca 2000, mens skapet i kjelleren er fra mars 2019 og har jordfeilbryter på alle kurser.

Per i dag har boligen privat borevann og privat septiktank, men i nær framtid vil boligen bli tilknyttet kommunalt vann og avløp pga. utbygging av nabotomt, samt opparbeidelse av vei til disse boligene.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme på tre bad og i en stue. Kjelleren har gulvvarme i alle rom utenom boder, vaskerom og hall. I tillegg er det peis i stuen i første etasje og vedovn i en av stuene i kjelleren.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje og på gårdsplassen foran garasjen. Garasjen har heltre leddporter med fjernåpner, støpt dekke og innlagt strøm. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen er 875,1 kvm og meget pent opparbeidet. Hagen har plen og flott beplantning - skjermende hekker, prydbusker og blomsterbed. Gårdsplassen foran garasjen har belegningsstein, det samme har gangstien som fører mot boligens inngangsparti.

På boligens sydside er det markterrasse med belegningsstein, med steinlagt trapp opp til en terrasse med tregulv. Terrassen har også adkomst fra stuen i første etasje og er utstyrt med en bred markise. Uteplassen er usjenert og solrik. I andre etasje har boligen en sydvendt veranda som har adkomst fra både loftstue og et soverom.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandel kan gjøres ved Kiwi og Meny på Slependen, Kiwi og Meny på Vøyenenga eller Rema 1000 Billingstad. Sandvika sentrum byr på variert shopping og byliv med koselige kaféer og små nisjebutikker. Storhandelen kan gjøres på Sandvika Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med rundt 200 butikker og spisesteder.

Nærmeste bussholdeplass er Tanum skole som ligger ca. 9000 meter fra boligen. Det er togstasjon både på Slependen og i Sandvika. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Holmen, 8 min til Sandvika, 10 min til Asker, 13 min til Lysaker og 21 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det ca. 900 meter til Tanum barneskole og 2,6 km til Bjørnegård ungdomsskole. Bærum opplever sterk vekst og det er vedtatt å utvide ungdomsskolen i 2024. Det er en rekke videregående skoler og barnehager i Bærum.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Per i dag har boligen privat borevann og privat septiktank, men i nær framtid vil boligen bli tilknyttet kommunalt vann og avløp pga. utbygging av nabotomt, samt opparbeidelse av vei til disse boligene.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 04.09.1984. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 955 289,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 10 639 040,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Omerådet er regulert til boligformål

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Faste, løpende kostnader

Kr. ,- pr. .
Fellesutgifter som inkluderer:

Andre faste utgifter:
Strøm, ca 31 500 kwh per år
Kommunale avgifter Kr. 10 637,50 pr. år
Forsikring i Tryg Forsikring, kr 7 500,- (polisenummer )Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
287 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 500 000,-))
--------------------------------------------------------
302 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 802 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør:
Provisjon 1 % inkl. mva.
Markedspakke kr 29 900,-
Tilrettelegging kr 12 500,-
Oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av info kr 6 000,-
Spørring i grunnboken kr 1 150,-
Visninger kr 2 500,- pr. stk.
Overtagelse kr 2 500,-
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for alle overnevnte unntatt provisjon.

Finn.no: Lokalområde

Slependen