Eiendom

Stabekk/Jar - Innholdsrik og moderne kjedet enebolig med dobbeltgarasje. Solrik beliggenhet. Jar skolekrets

Stabekk/Jar - Innholdsrik og moderne kjedet enebolig med dobbeltgarasje. Solrik beliggenhet. Jar skolekrets

Fakta

 • Løkkestien 8 A
 • Primærrom
  228
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 750 000 ,-

Omkostninger

13 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
343 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 750 000,-))
--------------------------------------------------------
358 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 108 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  228
 • Tomt
  1000

Beskrivelse av eiendommen

Moderne kjedet enebolig fra 2011 beliggende mellom Stabekk og Jar. Boligen har en meget lys hovedetasje med store vindusflater som gir et luftig inntrykk. Flott peis og direkte adkomst til terrasse på 37 kvm samt hage. Terrassen er solrik og skjermet.

Boligen er fordelt over tre plan. Store deler av boligen er omfattende oppgradert i 2018. Herunder bl.a. nytt kjøkken, ny enstavs eikeparkett. Alle himlinger og veggoverflater er nylig pusset opp og malt. Det elektrisk anlegg er gjennomgått. Direkte adkomst fra garasje inn til boligen via sluse.

Beliggenhet

Eiendommen ligger stille og attraktivt til i et veletablert og populært boligområde mellom Stabekk og Jar i Bærum. Omgivelsene er svært barnevennlige med nærhet til flotte grøntareal med bl.a. lekeplasser, fotballbaner, flere barnehager og skoler. Det er kort avstand til Jar skole som eiendommen sogner til. Få minutter til Stabekk, Jar eller Bekkestua som har et godt utvalg av butikk- og servicetilbud. Bussholdeplass rett rundt hjørnet i Storengveien. I tillegg er det både flere busslinjer og tog på Stabekk. Få minutter i bil til Oslo sentrum eller Lysaker, sistnevnte er et kollektivknutepunkt i på grensen til Oslo. Flere hyggelige restauranter på Lysaker brygge.

Bredt spekter av fritidsaktiviteter for store og små. Det finnes fotball løkker, treningssenter, Jar idrettshall, ishall, sandvolleyballbane og aktive klubbmiljøer innen bl.a. håndball, fotball, bandy, tennis, musikk og dans. Nadderudhallen med svømmehall, flere fine golfbaner, ridesenter og marka med flotte tur- og treningsmuligheter er også innen rekkevidde. Snarøya, Fornebu og Høvik er i sykkelavstand og byr på gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Hyggelig turmuligheter langs Lysakerelven.

Standard

Stue/Spisestue
Stor og romslig stue med gjennomgående peis med glassdører. Store vindusflater og god takhøyde gjør stuen meget lys og luftig. Utgang til solrik og vestvendt terrasse på 37 kvm fra stuen. Stor foldedør gjør at terrassen blir en flott forlengelse av stuen på sommerstid. Det er en åpen løsning mellom stue, spisestue og kjøkken som gir rom for mange gode innredningsmuligheter.

Åpen løsning mellom stue og spisestue. Bred foldedør som åpner mot fransk balkong med hyggelig utsyn. Det er god plass til stort langbord i spisestue for større selskapeligheter.

TV-stue i 1. etasje som fungerer som fint rom for hjemmekino eller et ekstra stuerom for barna.

Kjøkken
Flott, snekkerbygget kjøkkeninnredning med hvite, mattlakkede, glatte skapdører og skuffefronter. Innredningen er ny i 2018. Det er godt med skap- og benkeplass samt bra med teknisk utstyr. Integrert Miele kjøleskap, fryser, komfyr, induksjonstopp (77 cm) og oppvaskmaskin. Solid benkeplate i granitt.

Bad/wc
I boligen er det to bad/wc samt et praktisk vaskerom.

Bad i 1. etasje
Stort og lekkert hovedbad/wc i 1. etasje med gulvvarme og downlights. Godt utstyrt med veggfestet toalett, innmurt badekar og dusjhjørne med glassdører. Stilren innredning fra HTH. Godt med skap plass med to høyskap samt dobbelservante.

Bad i underetasje
Bad/wc i underetasje tilknyttet hall/entré. Gulvvarme og downlights. Tidsriktig og moderne farge på både fliser og innredning på begge badene. Innredningen er her også fra HTH. Dusjnisje med glassdører, servant med skap og veggfestet toalett.

Vaskerom
Praktisk vaskerom på soveromsetasjen. Flislagt med gulvvarme, malte vegger og downlights. Det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Benkeplate med servant samt under- og overskap.

Soverom
Boligen har fire soverom på samme etasjeplan. God størrelse på alle soverommene. Hovedsoverommet er tilknyttet eget walk-in garderobe.

Entré
Boligen har en innbydende entré med flislagt gulv med varme. Rikelig med plass til garderobe og oppbevaringsløsninger.

Overflater
Himling: Malte himlinger. Downlights med dimmer i de fleste rom. Takhøyde er 240 cm og 255 cm i underetasje, 265 cm i 1. etasje. Skråtak i 2. etasje med takhøyde fra 273 cm til 303 cm. Høyden til taket i trappeløpet er 860 cm.

Vegger: Gjennomgående med malte flater. Fliser på badene. Overflatene i boligen er pusset opp/malt i 2018.

Gulv: Enstavs eikeparkett. Fliser i hall, treningsrom/kontor, en bod i underetasjen og badene. Malt betonggulv i garasjen, en bod og teknisk rom. Ny enstavs eikeparkett, og fliser i hall, treningsrom/kontor og en bod i underetasjen i 2018.

Terrasse
Solrik terrasse med utgang fra stue. Terrassen ligger vestvendt og er på hele 37 kvm, og er tilknyttet hagen. Tilbaketrukket, stille og usjenert plassering.

Diverse
- Garderobeskap i alle soverom og omkledningsrom
- Kabel-tv

Se mer i takstmann Pål Morten Pedersen tilstandsrapport datert 06.06.2018, som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme tilkoblet varmepumpe fra jordvarme. Gjennomgående peis i stue i 2. etasje.

Parkering/garasje

Parkering i dobbelgarasje som er integrert i boligen. Godt med bodplass tilknyttet garasjen. Mulighet også for parkering på egen gårdsplass.

Byggemåte

Store deler av boligen er omfattende oppgradert/pusset opp i 2018.

Grunn og fundamenter
Fundamentert med betong til faste masser/fjell.

Drenering
Fra byggeår. Det er gravd opp langs huset på tre sider. Dreneringen er kontrollert.

Tak
Saltak med liten helling, tekket med takpapp.

Etasjeskillere
Støpt gulv. Tre etasjeskillere med isolasjon fra byggetid.

Yttervegger
Murkonstruksjon i underetasje og 1. etasje som er slemmet og malt. Trekonstruksjon utvendig panelt og overflatebehandlet/beiset i 2. etasje.

Vinduer og dører
Vinduer med 3-lags isolerglass produsert i 2010. Foldedører til terrassen og fransk balkong med 3-lags isolerglass produsert i 2010. Mattlakket, brannklassifisert (B-30) entrédør med vindu. Hvite trefyllings innerdører. Det ble montert nye innerdører i 2018.

Se mer i takstmann Pål Morten Pedersen tilstandsrapport datert 06.06.2018, som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 290 kvm, Bruttoareal: 320 kvm

Rom vurdert til P-rom:
Underetasje: Hall, bad/wc og treningsrom/kontor.
1. etasje: Trapperom, gang med utgang til hage, 4 soverom, omkledningsrom, bad/wc, vaskerom og TV-stue.
2. etasje: Trapperom, kjøkken og stue.

Rom vurdert til S-rom:
To boder, dobbelgarasje og teknisk rom.

Bruksareal per etasje:
Underetasje: 100 kvm
1. etasje: 112 kvm
2. etasje: 76 kvm

Adkomst

Innkjøring fra Løkkestien.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten ligger i skrånende terreng. Pent opparbeidet med gressplen, hekker, hagetrapp og belegningsstein. Vestvendt terrasse på hele 37 kvm med utgang fra stue. Solrik og tilbaketrukket beliggenhet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tomannsboligen fra 02.12.2012. Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 597 060,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 8 310 590,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig iht. kommuneplanens arealdel 2015-2030. Tomt for frittliggende småhusbebyggelse (eneboliger og tomannsboliger) skal ikke være mindre enn henholdsvis 800 kvm og 1 400 kvm, og ikke være brattere enn et gjennomsnittlig stigningsforhold på 1:3. a) Det skal avsettes minste uteoppholdsareal (MUA) på egen grunn etter følgende krav: 1) Enebolig og tomannsbolig: MUA per boenhet minimum 300 kvm. Tillegg for sekundærleilighet på inntil 55 kvm BRA: MUA per leilighet minimum 50 kvm. 2) Konsentrert småhusbebyggelse: MUA per boenhet minimum 175 kvm. b) Terrasser og takterrasser som ikke er overbygget kan medregnes som uteoppholdsareal, men minimum 80 % av MUA skal ligge på terreng. c) For eiendom som bygges ut med mer enn 4 boenheter skal det opparbeides felles leke og oppholdsarealer med minimum 25 kvm per boenhet som del av MUA. d) Grad av utnytting for frittliggende småhusbebyggelse skal ikke overstige % BYA = 20 %. I beregningen av BYA skal antall biloppstillingsplasser på terreng i medhold av krav medtas med 18 kvm per plass. e) Gesimshøyde på frittliggende småhusbebyggelse kan maks være 9 meter mot vei eller nabo.

Under bakken er det regulert nytt dobbeltspor fra Lysaker til Sandvika.

Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Beskrivelse av sameiet

Boligen er en del av et sameie bestående av to boligseksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Det foreligger ikke vedtekter i sameiet.

Faste, løpende kostnader

Seksjonene i sameiet betaler sine løpende kostander hver for seg.

Selger har ikke bebodd eiendommen og er således ikke kjent med boligens strømforbruk.

Kommunale avgifter kr 17 280,- per år som dekker avløp, feiing, renovasjon og vann.

Forsikring i DNB.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
343 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 750 000,-))
--------------------------------------------------------
358 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 108 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Ingen rom i kjeller er godkjent for varig opphold.

Eiendommen er opprinnelig byggemeldt som en tomannsbolig.

Boligen blir ikke ytterligere vasket før overtagelse.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring da de er en profesjonell eiendomsaktør.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Ved kjøp av eiendom gjennom PrivatMegleren Allé forutsettes det at vår standardkontrakt legges til grunn. Kopi kan fås på forespørsel til megler.

Da selger er profesjonell etter lovens forstand, kan forskriftenes regler om frist kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning fravikes. Det anbefales således å sette en fornuftig akseptfrist, slik at selger har tid til å vurdere budet og eventuelle forbehold.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.