Energi

Statoil nærmer seg rigg-avtale

Nordmennene favoritter til å sikre seg kontrakten for boring av Verbier-prospekter.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
17. februar 2017 - 10.55

Det melder feltpartner Jersey Oil and Gas fredag.

Statoil, som er operatør før lisens P.2170 på britisk sokkel, er ute med et anbud for en rigg til boring av Verbier-prospektet i sommer. Kontrakten ventes tildelt om kort tid opplyses det, og det er ventet at det kun er formaliteter som gjenstår før denne blir tildelt Statoil.

- Vi er glade for å rapportere om den videre fremgangen blir gjort av Statoil som forberedelse til boringen av Berbier-prospektet starter i sommer, samt vår egen pågående tekniske evaluering av prospektet som kommer i tillegg, sier Andrew Benitz, admnistrerende direktør i Jersey Oil & Gas.