Jobb & karriere

SALGS- OG MARKEDSDIREKTØR

Publisert: 04.04.2018
Søknadsfrist: 15. april 2018

TeleComputing leverer fleksible IT- løsninger med velprøvd kvalitet, høy sikkerhet og stor skalerbarhet. Å kombinere tradisjonelle miljøer og moderne skytjenester ligger i vårt DNA. Teknologien er i rivende utvikling, og det gjelder tjenestene vi leverer også! 

TeleComputing Norway AS søker en relasjonssterk og prestasjonsorientert direktør som vil ha overordnet ansvar for alle nysalgs- og markedsaktiviteter i selskapet og sikre selskapets ambisiøse vekstmål. TeleComputing har engasjerte, resultatorienterte medarbeidere og du får ansvar for å lede et team av dyktige selgere som arbeider mot SMB-markedet.

Som Salgs- og markedsdirektør i TeleComputing vil du få ansvaret for å styrke og videreutvikle selskapets markedsposisjon i en bransje preget av innovasjon og svært høy konkurranse. Du vil fortsette arbeidet med å transformere salg fra en tjenesteleverandør til en rådgiver-orientert avdeling med fokus på kundenes forretningsbehov. Det vil være ditt ansvar å jobbe med partnere slik at vi til en hver tid kan tilby kunden får den optimale løsningen, uavhengig av om den er produsert av TeleComputing eller 3dje part.

Salgs- og markedsdirektøren vil ha personal- og økonomisk ansvar for salg-, presale, BID- og markedsavdelingen, og du vil være en naturlig del av selskapets ledergruppe hvor du bidrar med gode salgs- og markedsstrategier for videre vekst.

Vi søker deg som har sterk forretningsforståelse og som kjenner vår verdikjede og kundemasse. Du har erfaring fra ledelse av salgsorganisasjoner og gjennomføring av strategiske forhandlinger. Den rette lederkandidaten har i tillegg god markedsforståelse, og fremstår som en kundeorientert, åpen og trygg relasjonsbygger. Bransjeerfaring er å foretrekke, og det forventes god innsikt og forståelse for hva morgendagens kunder ønsker og forventer. Det er et klart ønske om at du har høyskoleutdannelse med en god forståelse for økonomi, salg og markedsføring. En solid og relevant erfaringsbakgrunn kan kompensere for utdanningsnivå.

Du har en kommersiell tilnærming og trives i en operativ rolle. Du er opptatt av samarbeid og gir tydelig mål og retning til et kompetent markeds- og salgsteam. Som leder er du utadvendt, handlekraftig og resultatorientert med et vinnerinstinkt, samtidig som du er god på å engasjere og involvere kollegaer.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Geir Lislerud på tlf. 975 59 052, Per Erik Henriksen på tlf. 975 59 038 eller med TeleComputing ved Hege Støre på tlf. 901 42 548. Send CV og søknad snarest, og senest innen 15. april 2018.