Jobb & karriere

Porteføljeforvalter

Publisert: 20.06.2018
Søknadsfrist: 7. august 2018

Porteføljeforvalter norske og nordiske aksjer

Junior porteføljeforvalter aksjer

 

Holbergfondene er en uavhengig, aktiv kapitalforvalter med base i Bergen. Gjennom våre fem aksje- og fire rentefond forvalter vi over 20 milliarder kroner. Viktigere er tilliten våre kunder har gitt oss. 26 dedikerte «Holbergere» arbeider hver dag med å forvalte denne.

 

Vårt forvalterteam består av seks aksje- og tre renteforvaltere, som arbeider tett sammen gjennom en felles investeringsfilosofi tuftet på selskapsfokus, indeksuavhengighet, konsentrerte porteføljer og langsiktighet.

 

Vi søker nå etter en «sulten», analytisk og dedikert porteføljeforvalter til teamet som forvalter Holberg Norge og Holberg Norden.

 

Du har økonomisk og/eller teknisk utdannelse på masternivå og flere års relevant erfaring, fortrinnsvis fra det nordiske kapitalmarkedet. Egenskaper som teamorientering, gode kommunikasjonsevner og kommersiell sans vil bli vektlagt.

 

Du har en genuin interesse for aksjer, har høy arbeidskapasitet og liker å arbeide i et hektisk og resultatorientert miljø på kontinuerlig jakt etter selskaper som kan bidra til langsiktig verdiskapning for våre porteføljer.

 

Vi vurderer også å ansette en junior porteføljeforvalter på vårt aksjeteam. Her vil vi også vurdere kandidater med kortere fartstid fra finansmarkedet.