Jobb & karriere

Advokater

Publisert: 06.08.2019
Søknadsfrist: Snarest

EY Advokatfirma har raskt blitt Norges 6. største advokatmiljø målt etter omsetning. Vi har skapt et tverrfaglig miljø med 280 fagfolk, nærmere 30 nasjonaliteter og det høyeste antallet kvinner på partnernivå blant landets store advokatselskap. Big data, AI og blockchain kommer til å endre bransjen vår, og i nær fremtid måten juridiske tjenester leveres på. Ikke alle vil lede an i denne utviklingen, og vi har størrelsen og tallene på vår side. Hos oss kan du lære mer og utvikle deg raskere.

Vil du bygge EYs juridiske transaksjonsteam, og utvikle tjenester i et kompetansehus med sterkt digitalt fotavtrykk? Vi søker:

Advokat – Transaksjoner

Vil du være i front i utviklingen av fremtidens leveranse av advokattjenester, på tvers av geografi og med mål om å bli globalt markedsledende? Vi søker:

Advokat – Commercial Law

Vil du styrke vår forretningsjuridiske kompetanse, og ta en aktiv rolle for å sikre effektive kundeprosesser innen Real Estate? Vi søker:

Advokat – Commercial Law retning Real Estate

Vil du vokse i et tverrfaglig og fremtidsrettet forretningsadvokatfirma som har tett samarbeid med andre sterke fagmiljøer? Vi søker:

Advokater – bank, forsikring eller fond

Velkommen til EY Advokatfirma; fremtidens advokatselskap.