Jobb & karriere

Initiativrik og proaktiv Forretningsutvikler Salg

Publisert: 19.04.2017
Søknadsfrist: Snarest

Hafslund Strøm er en ledende strømleverandør i privat- og bedriftsmarkedet i Norge. Selskapet legger til rette for at kundene skal få konkurransedyktige og kundetilpassede avtaler og tjenester, og gir råd og tilbyr verktøy for hvordan kundene kan bruke strøm mest effektivt.
Hafslund Strøm er en del av Hafslund Marked som har 1,1 millioner strømkunder i privat- og bedriftsmarkedet gjennom hel- og deleide selskaper i Norge, Sverige og Finland. Hafslund Marked har ambisjoner om å bli Nordens ledende energiselskap. For å nå dette målet, bygges det nå en sterk og innovativ organisasjon, med samarbeid på tvers av selskapene. Hafslund Marked er en del av Hafslund ASA.
Hafslund ASA er et norsk konsern notert på Oslo Børs og er et av de største børsnoterte kraftkonsernene i Norden, med 1200 ansatte. Selskapets hovedkontor ligger på Skøyen i Oslo.

Vi søker en nytenkende Forretningsutvikler med kommersiell teft!

Har du interesse for hvordan teknologi og kundeinnsikt bidrar til fremtidens måte å jobbe med salg på? Vil du være med å påvirke og utfordre? Brenner du etter å skape resultater gjennom andre ved å utvikle og forbedre salgsprosessen - da er du riktig person.

Hafslund Strøm skal styrke sin salgsavdeling og søker en engasjert og selvstendig Forretningsutvikler. Ditt ansvarsområde vil være å identifisere nye, kommersielle samarbeidspartnere for privatmarkedet, i tillegg skal du følge opp salgskampanjer og utvikle eksisterende relasjoner.
Hovedmålet er å skape lønnsom kundevekst gjennom nye salgs- og produktkonsepter i nye og eksisterende salgskanaler.  
Vi søker deg som evner å tenke ut av boksen og kjenner en mulighet når du ser en, du er god til å lage hypoteser du vil teste og er en racer på å måle effekten av alt du gjør. Du er rå på gjennomføring, og vet hvordan du kan omforme de mulighetene som data og innsikt gir til gode salgsopplevelser. Du trives med å jobbe prosjektbasert og operativt med utvikling av salgskanaler samtidig som du evner å løfte blikket for å se helheten og muligheter. Du samarbeider godt og synes det er gøy å jobbe på tvers i organisasjonen sammen med engasjerte og kompetente kollegaer.
Dette er en nyopprettet stilling og din motivasjon og ditt engasjement må være å skape og bygge noe som er fremtidsrettet og nytenkende.  

I Hafslund Strøm vil du få muligheten til å utforme og videreutvikle salgsstrategien i et dynamisk selskap, hvor det er høyt under taket og kort vei til beslutningen. Du vil bli en del av et fremoverlent miljø med stor frihet og gode karrieremuligheter. Stilling rapporter til Salgssjef privatmarkedet. 

Arbeidsoppgaver

 • Være med å skape nye og forvalte eksisterende salgskanaler i Hafslund Strøm
 • Ansvarlig for å identifisere nye attraktive samarbeidspartnere og fremforhandle avtaler
 • Eie en kanal fra ide til operativ drift, utvikle egne salgskanaler/strategier og være kontaktpunkt mellom salgspartnere og Hafslund Strøm
 • Lede, drive og delta i salgsprosjekter 
 • Ansvarlig for å gjennomføre salgskampanjer, utvikle forretningsmodeller og måle effekten av dem (Lean startup metodikk)
 • Jobbe tett med mange grupperinger og fagmiljøer i organisasjonen, samt eksterne partnere og leverandører

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdanning innen økonomi, markedsføring, salg, innovasjon eller entrepenørskap
 • Ca 2 års relevant arbeidserfaring med gode dokumenterbare resultater
 • Du har med fordel erfaring fra forretningsutvikling, digitalt salg og datadrevet kundeutvikling
 • LEAN-kompetanse er også en fordel 

Egenskaper

 • Handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater 
 • Ser muligheter; har forretningsteft, er kvalitetsbevisst og resultatorientert
 • Er overbevisende og får gjennomslag for ideer og planer
 • Produserer nye og innovative idéer og løsninger
 • Samarbeider godt med andre; støtter andre for å nå teamets mål
 • Du må være fleksibel og like omstillinger - vårt marked preges av sterk konkurranse og raske endringer

 

Dynamic People Talent AS er et innovativt og offensivt rekrutteringsbyrå som rekrutterer nyutdannede, unge talenter og traineer.
Vi vet at fremtiden ligger i dagens studenter. Derfor er vårt fokusområde å hjelpe næringslivet med å finne passende kandidater blant studenter og nyutdannede.