Jobb & karriere

Konsernregnskapssjef

Publisert: 30.05.2017
Søknadsfrist: Snarest

Elkjøp Nordic er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater. Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og Færøyene med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet. Alle de over 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet i Jönköping. Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone plc, en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk. Elkjøp Nordic har ca. 10 000 medarbeidere og omsetter for 34 mrd NOK.

 

Sentral lederrolle i Nordens ledende kjede innen forbrukerelektronikk

 

Økonomi- og regnskapsfunksjonen i Elkjøp Nordic er i endring, og vi søker en ambisiøs og utviklingsorientert leder som vil være med å utvikle regnskapsfunksjonen og bidra til ytterligere profesjonalisering og effektivisering av våre finansielle prosesser.

Konsernregnskapssjefen har et betydelig ansvar og påvirkningskraft i Elkjøp Nordic og får direkte personalansvar for egen stab, samt overordnet ansvar for drift, utvikling og effektivisering av regnskapssenter i Tsjekkia. Stillingen rapporterer til CFO og vil være en aktiv bidragsyter i hans ledergruppe.

Vi ser etter en analytisk person med gode lederegenskaper, solid faglig kompetanse og gjerne master i regnskap og revisjon (MRR/HRS). Du har erfaring fra forbedring av rutiner, prosesser og systemer knyttet til regnskap og rapportering, forståelse for komplekse regnskapsmessige sammenhenger og interesse for bruk av ny teknologi for å hente ut effektiviseringsgevinster. Det er viktig med gode kommunikasjonsevner, kunne bygge solide team og ha evne til å bevege deg på ulike nivåer i en internasjonal virksomhet.

Arbeidssted vil være selskapets nye hovedkontor i Nydalen, Oslo.

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med Arne Gunnar Dokken, Amrop Delphi, tlf. 900 46 689 eller Anette M. Vincendeau, Amrop Delphi, tlf. 975 37 455.

Søknad og CV merket 25920 sendes snarest via www.amropdelphi.no.

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.