Jobb & karriere

CFO/Forretningsutvikler

Publisert: 07.05.2018
Søknadsfrist: 23/05/2018

Kontrari AS/Kontrazi AS er private investeringsselskaper eiet av familien Teigen. Selskapene har kontrollerende/dominerende eierposter i bl.a Fjord Line AS, Egersund Group AS, AKVA Group ASA, Lighthouse Shipholding AS, Lighthouse Navigation Ltd., og Nordic Halibut AS. Selskapene har også en betydelig portefølje av næringseiendommer lokalt, samt en betydelig aksje portefølje, hovedsakelig likvide børsnoterte aksjer.

Stillingen som kombinert CFO/Forretningsutvikler er nyopprettet. Vi ønsker å få om bord en dyktig person som skal bistå i arbeidet med å følge opp selskapenes investeringsvirksomhet. Stillingen skal også bidra med å utarbeide gode beslutningsgrunnlag for både nye og eksisterende investeringer. I tillegg får man delta i, og lede, relevante prosjekter.

Den vi ser etter har utdanning på masternivå innen finans, økonomi og er gjerne statsautorisert revisor. Du har 5-7 års arbeidserfaring fra revisjon, transaksjon og/eller investeringsmiljøer. For å lykkes i rollen er du analytisk sterk, har en kommersiell tankegang og en strukturert tilnærming til oppgaveløsning. De som vil trives er fleksible, selvgående og uformelle.

Kontrari AS/Kontrazi AS tilbyr en unik mulighet for den rette personen. Selskapsporteføljen er spennende og gir god eksponering i relevante miljøer. Miljøet er lite, dynamisk og man er tett på beslutningene. Da stillingen er nyopprettet vil arbeidsoppgaver kunne bli tilpasset kompetanse og interesse til den som kommer om bord. Arbeidssted er Egersund.