Jobb & karriere

Investeringsdirektør (CIO)

Publisert: 29.03.2019
Søknadsfrist: 22.04.2019

DSD er et familieeid konsern som siden 1855 har vært stolte eiere av selskaper innen transport, samferdsel og internasjonal skipsfart. Som familieeid konsern tror vi på verdiskaping gjennom langsiktighet og innovasjon. En bærekraftig måte å tenke på hvor vi alltid jakter på muligheter, og gir mennesker og teknologi tid og rom til å blomstre. Det er kjernen i det vi driver med. Det er DSD.

Stillingen som investeringsdirektør i DSD er nyopprettet. Du kommer om bord på et spennende tidspunkt i konsernets historie hvor DSD vurderer nye forretningsområder og går fra å være et tradisjonelt industrikonsern til et enda mer moderne og fremtidsrettet teknologikonsern. Målet er fortsatt høy verdiskaping både for eiere og samfunnet for øvrig.

Investeringsdirektøren blir en viktig bidragsyter til konsernets strategiutforming de neste årene, stillingen rapporterer til Konsernsjef og får ansvar for gjennomføring av strategien innen nye forretningsområder.

Vi ser etter kandidater med minimum 10 års relevant erfaring, gjerne fra investerings- og transaksjonsmiljøer og/eller operativ erfaring med resultatansvar fra industrielle teknologimiljøer.

Du har utdanning på masternivå, internasjonal erfaring, og motiveres av å bidra til en bærekraftig lønnsom industri og identifiserer deg med verdiene: arbeidsom, nysgjerrig, fordomsfri, modig og handlekraftig.

Arbeidssted er Stavanger.

Henvendelser rettes til Dag Vevatne, 916 56 111 eller Siv Tone Hilde-Larsen, 916 56 109. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase av prosessen dersom det er ønskelig. Søknad og CV sendes snarest og senest innen 22.04.2019

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.