Jobb & karriere

Dyktig aksjeforvalter

Publisert: 19.09.2017
Søknadsfrist: Snarest

Dyktig aksjeforvalter

Forte Fondsforvaltning vokser og vi har behov for en dyktig forvalter til vårt aksjeteam. Vi er på jakt etter følgende: 

Erfaring:
Du har noen års erfaring fra forvaltning/analyse av aksjer og en genuin interesse for fagfeltet. Dine resultater er gode og dokumenterbare. Du har høyere utdannelse innen finans, gjerne AFA/CFA, og er vant til å jobbe med relevante dataverktøy. Dine pedagogiske evner er gode, og du kan lage og holde presentasjoner for kunder og samarbeidspartnere.
Egenskaper:
Du har lett for å samarbeide i team, skaper god stemning rundt deg og kan representere selskapet på en god måte. Vi ser etter en person som streber etter å være en av Norges beste innen sitt felt, som er målrettet, med stor interesse for faget. Du har gode evner til strategisk og analytisk tenking, samt evne til å prestere, uavhengig av om markedene går opp eller ned. Du er en dynamisk person som finner glede i å utvikle selskapet og ikke er redd for å stå på litt ekstra. 
Du vil få muligheten til å jobbe tett med noen av Norges beste forvaltere. Du får være med på å bygge opp og utvikle Trondheims eget fondsselskap til å bli en ledende nasjonal aktør, og får ta del i et meget godt fagmiljø!

Om arbeidsgiveren

Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig verdipapirfondsselskap med tilholdssted i Trondheim. Vi tilbyr seks ulike verdipapirfond. Vårt største fond, FORTE Obligasjon, mottok nylig Morningstar Fund Award og Lipper Fund Award. Vårt aksjefond, FORTE Trønder, mottok også nettopp Lipper Fund Award. I tillegg har selskapet konsesjon til å foreta aktiv forvaltning og investeringsrådgivning. Selskapet eies av 3T-Produkter AS og ansatte, og har i dag 8 ansatte.
Vi søker en dyktig og engasjert medarbeider som ønsker å være med på å utvikle forvaltningen og løfte selskapet videre.