Kuriosa

John Arne Riise skrev ny kontrakt med Betsson

- Jeg var opptatt av å jobbe med noen som har det gøy, jobber hardt og går litt imot strømmen. 

John Arne Riise. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

John Arne Riise. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Artikkel av: NTB
12. januar 2018 - 17.19

John Arne Riise forlenger sin kontrakt med Betsson med to år. Ingen av partene var i tvil om å fortsette samarbeidet, fremgår det av en melding fra spillselskapet.

- Jeg var opptatt av å jobbe med noen som har det gøy, jobber hardt og går litt imot strømmen. Det visste jeg Betsson ville da jeg signerte for fem år siden. Jeg har møtt så mange utrolig flinke folk og alt vi jobber mot gjør vi sammen som et lag. Betsson er som en familie hvor vi tar vare på hverandre, sier Riise.

- Betsson og John Arne går sammen som hånd i hanske. Vi i Betsson er særdeles fornøyd med å ha en av landets største fotballprofiler som kaptein på laget vårt i to nye år. John Arne er som alltid en person som gir 100 prosent av seg selv i alle sammenhenger og vi setter veldig pris på det han har gjort sammen med oss de siste fem årene. Nå ser vi frem til nye eventyr i årene som kommer, sier Eirik Grønning, PR-Manager fra Betsson.com.