An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Kuriosa

Nok å gjøre for politiet nyttårsaften

Det ser ut til å ha vært en ganske travel nyttårsaften for landets politidistrikt etter flere meldinger om fyrverkerioppskyting på upassende steder.

Artikkel av: NTB
1. januar 2018 - 08.40

Like før midnatt, selveste nyttårsaften, fikk politiet i Oslo inn melding om en mann som fyrte opp fyrverkeri inne på T-banestasjonen på Grønland.

– Mistenkte blir anmeldt for å ha fyrt opp noen kinaputter eller lignende, og ble bortvist fra området ut natta, opplyser politiet.

I Egersund i Rogaland ble en 25 år gammel mann anmeldt etter å ha kastet en rakett inn i en folkemengde i sentrum. Og i Varhaug i samme fylke måtte politiet rykke ut etter meldinger om en guttegjeng som sto bak «uvettig» oppskyting av raketter mot biler, togskinner, personer og husvegger. Politiet svarte med å ta fra dem fyrverkeriet.

I Lofoten i Nordland måtte nødetatene rykke ut da en rakett landet på et nausttak som førte til at bygningen tok fyr. Men brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen.

Samtidig meldte politiet i Vestfold om en 16-åring som tente på et rakettbatteri og fikk deler av det i øyet. I Kristiansund ble en ung mann skadd i ansiktet etter bruk av fyrverkeri i sentrum. Ellers har det vært få meldinger om skader som følge av fyrverkeri.

Bortsett fra dårlig håndtering av fyrverkeri melder politiet om flere mindre branner, i tillegg til mye fyllebråk, vold og feststøy over hele landet.

(©NTB)