Kuriosa

-Selv Hitler er short i Tesla

Elon Musk liker å terge de som vedder i mot han.

Elon Musk. AP Photo/Kiichiro Sato

Elon Musk. AP Photo/Kiichiro Sato

Artikkel av: Rune Tryti
6. august 2018 - 12.15

 Tesla-sjef Elon Musk er glad i å irritere de som sitter short i bilprodusenten hans. Dette fikk han god mulighet til i forrige uke, da Tesla steg nesten 20 prosent i etterkant av tallene for andre kvartal.

søndag la Musk ut en Tweet med en redigert video av en berømt scene fra filmen «Der Untergang», som handler om Hitlers siste dager. I versjonen til Musk er Hitler en fondsforvalter som sitter i klemma etter å ha shortet Tesla. -Hvis Tesla ikke går konkurs snart, taper jeg alt, sier Hitler i videoen. I tittelen på Tweeten skriver Musk: - Det viser seg at selv Hitler shortet Tesla-aksjen.

Ifølge Marketwatch har shorterne i Tesla et papirtap på nesten to milliarder dollar etter rallyet i forrige uke, noe Musk utvilsomt gleder seg over.