An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Kuriosa

Nå kan du få McDonald’s på døra

McDonald’s inngår samarbeid med foodora.

McDonald's - Foto: NTB Scanpix/AP

McDonald's - Foto: NTB Scanpix/AP

Artikkel av: Martine Holøien
27. november 2018 - 08.38

Fra tirsdag 27. november kan foodoras kunder få McDonald’s-mat levert der de befinner seg, ifølge en pressemelding tirsdag.

Gjennom Foodoras leveringstjeneste skal sykkelbud bringe sultne Oslobeboere McDonald's-mat, enten de er hjemme, på jobb eller andre steder som befinner seg innenfor foodoras rekkevidde, heter det i meldingen. 

- Dette er første gangen McDonald’s tilbyr levering i Norge, noe som er svært spennende. Det var ingen tilfeldighet at vi ønsket at nettopp foodora skulle stå for selve leveringen. De har en unik tjeneste i Norge som er både pålitelig, rask og ikke minst er de forretningsmessig både flinke og tilpasningsdyktige, sier Pia Martinsen Mellbye, adm. direktør i McDonald’s Norge.

- McDonald’s er en av verdens største merkevarer, og det er kjempespennende og ikke minst en tillitserklæring at de ønsker å benytte seg av våre tjenester og ser kommersielle muligheter i det som foodora har bygget opp i Norge, sier Carl Tengberg, daglig leder i Foodora Norge.

McDelivery vil i første omgang tilbys i Oslos bykjerne, fra restaurantene i Thorvald Meyersgate, Klingenberg, Storgata og Nedre Slottsgate.