Livsstil
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Indrefileten på Nesfjellet i Hallingdal

Kun 2 timer fra Oslo og Drammen ligger Natten, et idyllisk hyttefelt tett opptil Nesbyen Alpinsenter, perfekt til store og små. 15 mil med preparerte langrennsløyper er i umiddelbar nærhet og nå selges de første hyttene og leilighetene på feltet!

7. april 2017 - 12.23

(ANNONSØRINNHOLD)

- Nå bygger vi ut indrefileten i området, sier grunneier Øivind A. Tandberg.

Han har sittet på dette området fordi det kun har vært regulert til utleie, men har hele tiden ønsket at folk i området skal eie. Det blir en helt annen tilhørighet til stedet når folk eier. Det gjør omtrent alle som ferierer her nå, forklarer han. Og det merker man på stemningen for da har folk en helt annen eierskapsfølelse til hele området og fellesskapet, sier Tandberg.

Øivind A. Tandberg

Grunneieren er ingen nybegynner i faget. Etter nøye undersøkelse har han valgt MWC som samarbeidspartner når han nå bygger ut Natten:
- MWC leverer hytter som er arealeffektive med høy standard i leveransen. De har svært gode planløsninger og romslige isolerte uteboder. Leveransen fra MWC er komplett med hvitevarer og er klar til bruk fra overtagelse. I tillegg tilbyr MWC møbelpakker i heltre med blant annet senger og madrasser. Ettersom MWC leverer alle møblene ferdig montert til overtagelse, kan de nybakte hytteeierne ta i bruk og flytte inn i hytta allerede første dag.

La bilen stå ved hytta uansett om du skal i bakken, på langrenn eller spille golf

Hyttefeltet er trygt plassert i enden av en blindvei, men med umiddelbar nærhet til både langrenn, alpin, golfbane og fjellterreng. Her kan du parkere bilen ved hytta og la den stå resten av ferien hvis du vil!

- Det er med stor interesse jeg følger hyttemarkedet. Det ser ut til å modnes og nærme seg boligmarkedet, med hytter i kjede, dobbelhytter og leiligheter. Vi har jo bodd slik i en årrekke, men det er først nå det har blitt vanlig i hyttemarkedet også, sier Tandberg.

For familier med barn i ulik alder er det noe å finne på for enhver, både liten og stor. Om sommeren er det golfbane og sykkelterreng tilgjengelig i tillegg til flott turterreng. Nesbyen var et av de første hytteområdene i Norge som ble bygget ut med kloakk. Allerede midt på 90-tallet ble dette gjort.
- I dag er det en selvfølge at den nye hytta har vei, vann, kloakk og strøm. For å kunne benytte fremtidens teknologi må vi også legge til rette for digitaliseringen som i økende tempo blir en del av hverdagen vår. Vi legger derfor opp fiberkabel til alle enhetene, sier Tandberg.

Natten Alpin

Natten Alpin ligger med ski-in/ski-out til Nesbyen Alpinsenter. Alpinsenteret består av 5 heiser og 13 nedfarter, og mer kommer. Det er planlagt 2 nye bakker, tegnet inn rundt hytteområdet. Hytteområdet består av 3 ulike bygg. Det blir leiligheter, hytter i kjede og dobbelhytter. Alle disse enhetene er plasseffektive og romslige, og tilrettelagt for små og store.
Nesfjellet er et hytteområde i vekst, med fokus på eie og ikke leie. Slik skapes hyggelige hytteområder med trygge og gode ute- og innemiljø.

Her finner du mer informasjon om dette utrolige stedet!

Her kan du se en video fra området!

Annonsørinnhold