Livsstil

Dette ønsker Prins Harry og Meghan Markle i bryllupet

Prins Harry og Meghan Markle ønsker ikke bryllupsgaver.

Foto: Ben Birchall / AP.

Foto: Ben Birchall / AP.

Artikkel av: Martine Holøien
11. april 2018 - 11.22

Prins Harry og Meghan Markle gifter seg neste måned, men for deres spesielle dag har de bestemt seg for at de ikke vil ha noen gaver. I stedet ønsker de å hjelpe et utvalg veldedige organisasjoner, skriver CNBC.

«Paret har personlig valgt syv veldedige organisasjoner som representerer en rekke problemer de er opptatte av», heter det i en Twitter-melding fra Kensington Palace. Dette inkluderer sport for sosial endring, kvinner, bevaring, miljøet, hjemløshet, HIV og væpnede styrker.

Organisasjonene er StreetGames, The Myna Mahila Foundation, Surfers Against Sewage, The Wilderness Foundation UK, Crisis, The Children's HIV Association og Scotty's Little Soldiers.