Info

Korsvold vil ha Vesta, likevel

Storebrand og Skandia søker om lov til å beholde Vesta. Dermed tar forsikrings-gigantene en helomvending i Vesta-saken

14. mai 1999 - 06.56
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Ifølge Dagens Næringsliv skal konserndirektør Åge Korsvold i Storebrand og hans fusjonsvenner i Skandia, ønske å beholde Vestas skadevirksomhet likevel. Dette er stikk i strid med tidligere signaler. Da Korsvold presenterte fusjonen med Skandia presiserte han nemlig at Vesta skulle børsnoteres. Samme signaler har kommet fra Vestas eiere svenske Skandia. - Vi er fortsatt skeptiske til at én gruppe skal kunne ha 55 prosent av premieinntektene i skadeforsikring, sier direktør Bjørn Skogstad Aamo i Kredittilsynet til Dagens Næringsliv.Ifølge Dagens Næringsliv skal konserndirektør Åge Korsvold i Storebrand og hans fusjonsvenner i Skandia, ønske å beholde Vestas skadevirksomhet likevel. Dette er stikk i strid med tidligere signaler. Da Korsvold presenterte fusjonen med Skandia presiserte han nemlig at Vesta skulle børsnoteres. Samme signaler har kommet fra Vestas eiere svenske Skandia. - Vi er fortsatt skeptiske til at én gruppe skal kunne ha 55 prosent av premieinntektene i skadeforsikring, sier direktør Bjørn Skogstad Aamo i Kredittilsynet til Dagens Næringsliv.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.