Info

Korsvold vil ha Vesta, likevel

Storebrand og Skandia søker om lov til å beholde Vesta. Dermed tar forsikrings-gigantene en helomvending i Vesta-saken

14. mai 1999 - 06.56

Ifølge Dagens Næringsliv skal konserndirektør Åge Korsvold i Storebrand og hans fusjonsvenner i Skandia, ønske å beholde Vestas skadevirksomhet likevel. Dette er stikk i strid med tidligere signaler. Da Korsvold presenterte fusjonen med Skandia presiserte han nemlig at Vesta skulle børsnoteres. Samme signaler har kommet fra Vestas eiere svenske Skandia. - Vi er fortsatt skeptiske til at én gruppe skal kunne ha 55 prosent av premieinntektene i skadeforsikring, sier direktør Bjørn Skogstad Aamo i Kredittilsynet til Dagens Næringsliv.Ifølge Dagens Næringsliv skal konserndirektør Åge Korsvold i Storebrand og hans fusjonsvenner i Skandia, ønske å beholde Vestas skadevirksomhet likevel. Dette er stikk i strid med tidligere signaler. Da Korsvold presenterte fusjonen med Skandia presiserte han nemlig at Vesta skulle børsnoteres. Samme signaler har kommet fra Vestas eiere svenske Skandia. - Vi er fortsatt skeptiske til at én gruppe skal kunne ha 55 prosent av premieinntektene i skadeforsikring, sier direktør Bjørn Skogstad Aamo i Kredittilsynet til Dagens Næringsliv.