Motor

Lokker med hybrid til 265.000 kroner

Kia kommer med friskt pust for deg som er på jakt etter en hybrid.

Artikkel av: Øystein Byberg
26. mai 2016 - 14.40

I august lanserer Kia en helt ny hybrid; en sporty crossover bygget på Kias første dedikerte miljøplattform. Prisen på Kia Niro starter på 264.900 kroner.

- Hybridsalget er sterkt økende, og med Kia Niro vil vi møte denne etterspørselen. Niro er en modell som bør passe Norge perfekt; god pris, SUV-aktig design, alt av moderne utstyr, samt hengervekt på opptil 1.300 kilo, sier Irene Solstad, administrerende direktør direktør i Kia Bil Norge.

- Kia Niro kommer til butikk i august, men lansering starter allerede i mai. Våre forhandlere er preppet og klare for å selge inn den nye modellen. Bestiller man bilen nå er man av de første som får bil i august/september, sier hun i en melding.

Niro har en 1.6 liter bensinmotor, lithium-ion polymer batteripakke, 32 kW elektrisk motor og en sekstrinns dobbelclutch gearkasse. Samlet ytelse er på 141 hk. Batteripakken veier bare 33 kg, er plassert under baksetet og stjeler ingen plass fra bagasjerommet på 427 liter.

Kundene vil kunne velge mellom tre utstyrspakker: Classic, Active og Exclusive.