Motor

Lekker stasjonsvogn fra Opel

Vi synes den nye stasjonsvognen er riktig så lekker.

Foto: Opel

Foto: Opel

Artikkel av: Øystein Byberg
6. februar 2017 - 08.53

Opel Insignia Sports Tourer presenteres i Genève på den internasjonale bilutstillingen i begynnelsen av mars.  Den kombinerer langt mer plass med sportslige kjøreegenskaper, det siste innenfor teknologi og et design som følger opp de lekre linjene til femdørs-coupeen Grand Sport, skriver den norske importøren i en melding.

Til tross for at nye Insignia strekker seg mot klassen over, sørger utstrakt bruk av lettvektsmaterialer og smarte løsninger til vektreduksjon på så mye som 200 kilo.

Andre generasjon Insignia Sports Tourer kommer med et bagasjerom på opptil 1640 liter, 100 liter mer enn forgjengeren. Med en økning av akselavstanden på 9,2 centimeter er det også blitt bedre plass til fører og passasjerer. Ikke minst i baksetet har nye Insignia vokst i alle retninger, noe som i tillegg til varme i setene, bidrar til økt komfort.

Nye Opel Insignia Sports Tourer blir tilgjengelig med siste generasjon FlexRide. Dette systemet sørger for å tilpasse støtdempere, styring, girskift og gassrespons basert på tre ulike innstillinger, «Standard», «Sport» og «Tour»

Foto: Opel

Foto: Opel