An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Nissan Qashqai blir mer premium

Salgssuksessen Nissan Qashqai løftes i retning premium.

Foto: Hegnar.no

Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
15. mars 2017 - 12.11

Nissan lanserer under den pågående bilutstillingen en oppgradert utgaven av salgssuksessen Qashqai. Det rapporteres om betydelige forbedringer i forhold til forgjengeren. Oppgraderingene fokuserer på et oppdatert eksteriørdesign, bedre interiørkvalitet og mer avansert teknologi.

-  Qashqai selges mest med høye utstyrsnivåer. Nå er bilen blitt mer premium med et nytt toppnivå; Tekna +. Den er enda mer forseggjort og blir tilgjengelig med blant annet seter i nappaskinn, sier Nissans kommunikasjonssjef Knut Arne Marcussen til Hegnar.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Knut Arne Marcussen. Foto: Hegnar.no

Han mener det er en viktig oppdatering av Qashqai. Den har fått en ny front med LED-lykter, nytt panser, bedre seter, bedre beinplass bak og redusert støynivå.

Så langt i år ligger Qashqai på 20. plass på OFVs registeringsstatistikk med 399 biler, etter en 17. plass i 2016 (2.021 biler) og 12. plass i 2015 (2.808 biler).

- Vi tror faceliften vil gi bilen et ytterligere løft, sier Marcussen.

Foto: Hegnar.no

Den nye Qashqai vil litt senere bli tilgjengelig med ProPILOT autonomt kjøresystem, som kontrollerer styring, akselerasjon og bremsing på motorveier med ett kjørefelt. Dette vil gi kundene en tryggere kjøreopplevelse, bedre kontroll og større frihet hvis de benytter seg av det i tett trafikk og under kjøring på motorvei.

Marcussen røper at den nye utgaven av elbilen Leaf vil få systemet før Qashqai, men lover mer informasjon om dette til høsten.