An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Mazda oppgraderer flaggskipet

Mazda6 blir vist frem i ny utgave på Los Angeles Motor Show om noen uker.

Mazda6. Foto: Mazda

Mazda6. Foto: Mazda

Artikkel av: Øystein Byberg
16. november 2017 - 08.05
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Mazda Motor Corporation vil avduke en omfattende oppdatering av Mazda6 Sedan på kommende Los Angeles Motor Show, som åpner for pressen 29. november. Ifølge en pressemelding har Mazdas menneskeorienterte designfilosofi vært sentral i utviklingen av det nye flaggskipet som kommer med både oppdatert motor- og sikkerhetsteknologi og en rekke nye designdetaljer.

Motorutvalget inkluderer bensinmotoren SKYACTIV-G 2.5 med sylinderdeaktivering som sømløst bytter mellom 2 og 4 operative sylindre for å forbedre reelt drivstofforbruk uten å gå på bekostning av ytelsene. En turboladet SKYACTIV-G 2.5T bensinmotor vil være utstilt og bli tilgjengelig for Nord-Amerika.

Når det gjelder utseende og styling har designerene forsterket følelsen av kvalitet både utvendig og innvendig på nye Mazda6, heter det.

Bilens frontparti er redesignet blant annet med en markant ny grill, og innvendig er det tatt i bruk eksklusive nye materialer som for eksempel japansk treverk som vanligvis benyttes i musikkintrumenter. Til sammen gir alle forbedringene bilen et forsterket uttrykk av sofistikert eleganse.

Et enda bredere utvalg i-ACTIVSENSE sikkerhetsutstyr er tilgjengelig for å hjelpe føreren identifisere potensielle farer og redusere sannsynligheten for uhell eller skade. Mazda Radar Cruise Control (MRCC) kommer nå med stop & go funksjonen kjent fra CX-5 og den nye Mazda6 kan I tillegg utstyres med 360° View Monitor.

Andre høydepunkter på Mazda-standen i Los Angeles vil være designkonseptet Mazda VISION COUPE, prototyp racingbilen Mazda RT24-P og MX-5 «Halfie» som er en fusjon mellom racingbil og produksjonsmodell.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.