Motor

Mercedes S-klasse Coupé har fått norske priser

Nydelige Mercedes S-klasse Coupé er straks klar for norske veier. Nå er prisene klare.

Foto: Mercedes-Benz

Foto: Mercedes-Benz

Artikkel av: Øystein Byberg
8. november 2017 - 10.20

Nye Mercedes-Benz S-Klasse Coupé er klar for bestilling. Blant høydepunktene er nye motorer, avanserte baklykter basert på OLED-teknologi og den visuelt slående panamericanagrillen på AMG-modellene. Prisene starter på 1.398.000 kroner, med lansering i januar 2018.

- Mercedes-Benz har solide modeller i alle segmenter, men det er fremdeles noe spesielt når det kommer nye varianter av S-Klasse. Den oppgraderte Coupéen balanserer komfort, sportslighet og design på en unik måte og er uten konkurrenter i dette segmentet. Basert på interessen fra norske kunder er det tydelig at det er mange som gleder seg til modellen kommer i januar, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz Personbil, i en meldilng.

For første gang benyttes OLED (Organic Light Emitting Diode) i en modell fra Mercedes-Benz. De 66 ultratynne diodene skaper et flytende uttrykk som endres dynamisk avhengig av eksterne lysforhold. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mercedes S-klasse Coupé

I likhet med sedanen får nye S-Klasse Coupé et oppgradert heldigitalt instrumentpanel, nytt multifunksjonsratt med berøringsflater og den innovative ENERGIZING-funksjonen som syr sammen alle bilens komfortelementer for en mer behagelig reise. 

For de som setter pris på et mer sportslig oppsett har AMG-ingeniørene gjort sitt for å tekkes de mest kravstore kundene med AMG S 63 4MATIC+ og AMG S 65. Race start er gjort lett tilgjengelig, der alt som kreves er en solid venstrefot på bremsen og en bestemt høyre på gasspedalen. 0-100 km/t på 3,5 sekunder er hyggelig selv for de som bruker bilen mest til komfortable langturer.

S-Klasse Coupé blir tilgjengelig med flere kraftige bensinmotorer fra start, der høydepunktet er nye S 63 med V8-motoren fra AMG GT og firehjulsdriftsystemet 4MATIC+ med 100 prosent variabel kraftdistribusjon.