Motor

Jaguar I-Pace kommer trolig først

Over 1.000 nordmenn har betalt reservasjonsbeløpet for å være sikret tidlig levering av Jaguar I-Pace.

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace

Artikkel av: Øystein Byberg
7. desember 2017 - 09.40

Jaguar I-Pace ser ut til å bli første premium el-SUV ut av Mercedes, Audi og Jaguar. Automotive News skriver ifølge DN at Jaguar har kunngjort at selskapet viser sin første elbil – I-Pace – i produksjonsform i mars neste år. Det var også signalene vi fikk fra en av lederne i Jaguar Land Rover i forbindelse med LA Auto Show for en ukes tid siden.

Dersom bilen blir vist i mars, er Genève det opplagte stedet, hvor den store bilutstillingen i Genève avholdes i begynnelsen av måneden. Britiske Autocar skriver at kundeleveringene starter allerede til sommeren.

– 3.054 har registrert seg som svært interessert i å kjøpe bilen. 1.026 har betalt reservasjonsbeløp på 10.000 kroner for å være blant de første som kan hente ut I-Pace ved lansering, skriver Jacob Moer Aanonsen, salgssjef i Jaguar Land Rover Norge i en epost til DN.

Prisen er ikke klar.