Motor

Jaguar I-Pace kommer trolig først

Over 1.000 nordmenn har betalt reservasjonsbeløpet for å være sikret tidlig levering av Jaguar I-Pace.

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace

Artikkel av: Øystein Byberg
7. desember 2017 - 09.40
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Jaguar I-Pace ser ut til å bli første premium el-SUV ut av Mercedes, Audi og Jaguar. Automotive News skriver ifølge DN at Jaguar har kunngjort at selskapet viser sin første elbil – I-Pace – i produksjonsform i mars neste år. Det var også signalene vi fikk fra en av lederne i Jaguar Land Rover i forbindelse med LA Auto Show for en ukes tid siden.

Dersom bilen blir vist i mars, er Genève det opplagte stedet, hvor den store bilutstillingen i Genève avholdes i begynnelsen av måneden. Britiske Autocar skriver at kundeleveringene starter allerede til sommeren.

– 3.054 har registrert seg som svært interessert i å kjøpe bilen. 1.026 har betalt reservasjonsbeløp på 10.000 kroner for å være blant de første som kan hente ut I-Pace ved lansering, skriver Jacob Moer Aanonsen, salgssjef i Jaguar Land Rover Norge i en epost til DN.

Prisen er ikke klar.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.