An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Ford-direktør: - Vi er kjempefornøyd

Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge, er kjempefornøyd med mottakelsen Ford Fiesta har fått. Nå økes produksjonen.

Ford Fiesta. Foto: Ford

Ford Fiesta. Foto: Ford

Artikkel av: Øystein Byberg
5. januar 2018 - 10.40

Ford har økt produksjonen av nye Fiesta med 100 biler daglig for å møte den økende etterspørselen etter den nye og populære småbilen, opplyser Ford i en melding.

I november var nye Ford Fiesta den mest solgte småbilen i både Storbritannia og Tyskland. For å holde tritt med etterspørselen økte Ford antall skift på fabrikken i Køln i november og desember. Nå blir det produsert 1.500 nye Fiestaer hver dag på den toppmoderne bilfabrikken.

- Den forrige Fiestaen var også en stor suksess i Europa. Med alle forbedringene på den nye modellen, inkludert et antikollisjonssystem som oppdager fotgjengere, er ikke suksessen veldig overraskende sier toppsjefen for markedsføring, salg og service i Ford Europa, Roelant de Waard.

Nye Ford Fiesta ble lansert i Norge for et knapt halvår siden.

- Vi er kjempefornøyd med mottakelsen Ford Fiesta har fått i det norske markedet. Nye Fiesta bygger videre på de svært anerkjente egenskapene til den utgående modellen og er blitt enda morsommere og bedre å kjøre. Den tilbyr klasseledende kjøredynamikk, bedre kjørekomfort, flere valgmuligheter, og mer avansert teknologi til svært konkurransedyktige priser, og vi er overbevist om at dette også vil bli en stor suksess i Norge i 2018, sier Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge, meldingen.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.