Motor

Ford-direktør: - Vi er kjempefornøyd

Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge, er kjempefornøyd med mottakelsen Ford Fiesta har fått. Nå økes produksjonen.

Ford Fiesta. Foto: Ford

Ford Fiesta. Foto: Ford

Artikkel av: Øystein Byberg
5. januar 2018 - 10.40

Ford har økt produksjonen av nye Fiesta med 100 biler daglig for å møte den økende etterspørselen etter den nye og populære småbilen, opplyser Ford i en melding.

I november var nye Ford Fiesta den mest solgte småbilen i både Storbritannia og Tyskland. For å holde tritt med etterspørselen økte Ford antall skift på fabrikken i Køln i november og desember. Nå blir det produsert 1.500 nye Fiestaer hver dag på den toppmoderne bilfabrikken.

- Den forrige Fiestaen var også en stor suksess i Europa. Med alle forbedringene på den nye modellen, inkludert et antikollisjonssystem som oppdager fotgjengere, er ikke suksessen veldig overraskende sier toppsjefen for markedsføring, salg og service i Ford Europa, Roelant de Waard.

Nye Ford Fiesta ble lansert i Norge for et knapt halvår siden.

- Vi er kjempefornøyd med mottakelsen Ford Fiesta har fått i det norske markedet. Nye Fiesta bygger videre på de svært anerkjente egenskapene til den utgående modellen og er blitt enda morsommere og bedre å kjøre. Den tilbyr klasseledende kjøredynamikk, bedre kjørekomfort, flere valgmuligheter, og mer avansert teknologi til svært konkurransedyktige priser, og vi er overbevist om at dette også vil bli en stor suksess i Norge i 2018, sier Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge, meldingen.