Motor

Mercedes-Benz CLS Coupé starter under millionen

Nye Mercedes-Benz CLS Coupé har fått norske prislapper.

Foto: Hegnar.no

Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
9. januar 2018 - 13.23

Nye Mercedes-Benz CLS Coupé er klar for bestilling, opplyser den norske importøren.
Mildhybriden CLS 450 4MATIC med 48-voltsystem er tilgjengelig allerede fra salgsstart og alle modellene får omfattende ekstrautstyr som norsk standard. CLS Coupé forventes til Norge i mars 2018 og prises fra 955.000 kroner.

- Det er med store forventninger vi åpner for bestilling av nye CLS Coupé. Den har egenhendig skapt et nytt segment, og den nye modellen blir mer luksuriøs og sportslig enn noen gang. For vårt marked er det ekstra spennende å se mildhybridsystemet EQ Boost finne veien til nok en modell og viser at elektrifiseringen er godt i gang, sier Kjetil Myhre, direktør Mercedes-Benz personbil.

Nye CLS Coupé leveres med Widescreen cockpit med to 12,3" skjermer, skinnseter, ryggekamera, navigasjon, speilpakke og aktiv parkeringsassistent som norsk standard, noe som beløper seg til nærmere 70.000 kroner.

Fra lanseringen i mars blir CLS Coupé tilgjengelig med tre nyutviklede motorer. CLS 400 d blir tilgjengelig med den kraftigste dieselmotoren noensinne fra Mercedes-Benz med 340 hk og 700 Nm. I tillegg til dieselmotorene kommer også en nyutviklet R6 bensinmotor med 48-voltsystem, integrert startgenerator og partikkelfilter. Sistnevnte yter 367 hk og 500 Nm, med ytterligere 200 Nm og 22 hk tilgjengelig via EQ Boost i kortere perioder.

Foto: Hegnar.no