Motor

Mitsubishi Outlander PHEV får 7 års garanti

Den ladbare SUV-en Mitsubishi Outlander får nå syv års garanti.

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV

Artikkel av: Øystein Byberg
3. januar 2018 - 11.13

Fra og med 1. januar 2018 innføres 7 år/140.000 km fabrikkgaranti på den ladbare hybridbilen og salgssuksessen Mitsubishi Outlander PHEV. Garantiutvidelsen gjelder kun for biler som selges av en autorisert Mitsubishi-forhandler, opplyser importøren i en melding.

«Etter snart 15.000 solgte Outlander PHEV i Norge i løpet av kun fire år viser erfaringene at Outlander PHEV er en over gjennomsnittlig driftssikker bil. Mitsubishi har tradisjonelt hatt god kvalitet på sine biler og var først ute med fem års garanti i Norge. De gode erfaringene hittil med Outlander PHEV gjør at fabrikken nå åpner opp for denne garantiutvidelsen», heter det.

Den utvidede fabrikkgarantien gjelder eksklusivt for Norge, og kun for Outlander PHEV importert av den norske importøren. 

- Vi ønsker at det skal være enkelt og trygt for en kunde å velge bil fra en av våre autoriserte forhandlere. 7 års Norgesgaranti gir våre kunder en håndfast merverdi ved kjøp fra oss - og det tror vi vil bli verdsatt, uttaler administrerende direktør Rune Gjerstad i MMC Norge AS.

Outlander var Norges 6. mest registrerte bil i fjor. Antallet var 4.274. Av disse var hele 95,2 prosent PHEV-varianten.