Motor

Idar Vollvik skal samarbeide med racersjåfør

Idar Vollvik har inngått et samarbeid med racerfører Roar Lindland.

Idar Vollvik og Roar Lindland, Foto: Lindland Performance

Idar Vollvik og Roar Lindland, Foto: Lindland Performance

Artikkel av: Øystein Byberg
30. april 2018 - 12.26

Idar Vollvik har ifølge en pressemelding inngått et samarbeid med racerføreren Roar Lindland, som skal markedsføre Vollviks nye app Geddit på Porschen han deltar med i løp over hele verden.

Kort fortalt er Geddit en app som minner om Pokémon Go, hvor brukeren har en digital avatar som beveger seg i et digitalt landskap. I motsetning til i Pokémon Go kan man i gjennom Geddit finne konkurransekampanjer og vinne premier fra annonsører som samarbeider med Geddit.

For å lansere denne appen på verdensbasis har Idar Vollvik nå inngått et samarbeid med racerføreren Roar Lindland. Lindland deltar i Porsche Supercup, som går som forløp til Formel 1 foran hundretusenvis av tilskuere og millioner av TV-seere. I tillegg til Porsche Supercup skal Lindland også delta i Porsche Carrera Cup Scandinavia, som blant annet har to løp på Rudskogen i Norge.

- Porsche Supercup er den perfekte arena for å markedsføre Geddit internasjonalt. Roar er også den perfekte ambassadøren for Geddit, og vi har jobbet tett sammen i vinter for at dette samarbeidet skal bli så bra som mulig. Jeg gleder meg til å se Geddit-logoen på en Porsche på noen av de mest kjente racerbanene i verden, sier Idar Vollvik i meldingen.

Årets sesong i Porsche Supercup starter i Barcelona den 13. mai, og avsluttes i Mexico City den 28. oktober. Lindland, som i fjor ble nummer tre i B-klassen, går for seier i årets sesong.

- Jeg er svært stolt over å representere Geddit i årets sesong. Jeg har stor tro på konseptet og håper dette samarbeidet vil hjelpe Geddit til å bli stort internasjonalt, sier Roar Lindland.

PS: I mars ble det kjent at Lindland hadde investert to millioner kroner i Digital Group, Idar Vollviks app-selskap. I tillegg til å kjøre bil driver Lindland også et av de største maskinentreprenørselskapene på Sørlandet, Lindland Maskin.

Foto: Lindland Performance