An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Idar Vollvik skal samarbeide med racersjåfør

Idar Vollvik har inngått et samarbeid med racerfører Roar Lindland.

Idar Vollvik og Roar Lindland, Foto: Lindland Performance

Idar Vollvik og Roar Lindland, Foto: Lindland Performance

Artikkel av: Øystein Byberg
30. april 2018 - 12.26

Idar Vollvik har ifølge en pressemelding inngått et samarbeid med racerføreren Roar Lindland, som skal markedsføre Vollviks nye app Geddit på Porschen han deltar med i løp over hele verden.

Kort fortalt er Geddit en app som minner om Pokémon Go, hvor brukeren har en digital avatar som beveger seg i et digitalt landskap. I motsetning til i Pokémon Go kan man i gjennom Geddit finne konkurransekampanjer og vinne premier fra annonsører som samarbeider med Geddit.

For å lansere denne appen på verdensbasis har Idar Vollvik nå inngått et samarbeid med racerføreren Roar Lindland. Lindland deltar i Porsche Supercup, som går som forløp til Formel 1 foran hundretusenvis av tilskuere og millioner av TV-seere. I tillegg til Porsche Supercup skal Lindland også delta i Porsche Carrera Cup Scandinavia, som blant annet har to løp på Rudskogen i Norge.

- Porsche Supercup er den perfekte arena for å markedsføre Geddit internasjonalt. Roar er også den perfekte ambassadøren for Geddit, og vi har jobbet tett sammen i vinter for at dette samarbeidet skal bli så bra som mulig. Jeg gleder meg til å se Geddit-logoen på en Porsche på noen av de mest kjente racerbanene i verden, sier Idar Vollvik i meldingen.

Årets sesong i Porsche Supercup starter i Barcelona den 13. mai, og avsluttes i Mexico City den 28. oktober. Lindland, som i fjor ble nummer tre i B-klassen, går for seier i årets sesong.

- Jeg er svært stolt over å representere Geddit i årets sesong. Jeg har stor tro på konseptet og håper dette samarbeidet vil hjelpe Geddit til å bli stort internasjonalt, sier Roar Lindland.

PS: I mars ble det kjent at Lindland hadde investert to millioner kroner i Digital Group, Idar Vollviks app-selskap. I tillegg til å kjøre bil driver Lindland også et av de største maskinentreprenørselskapene på Sørlandet, Lindland Maskin.

Foto: Lindland Performance