An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Tesla tok bremsekritikken på alvor

En online programvareoppgradering av bremsene førte til at Consumer Reports, som tidligere ikke kunne anbefale bilen på grunn av lang bremselengde, ikke lenger har noe å utsette på bremsene og gir bilen en høy nok score til at magasinet kan gi bilen sin anbefaling. Elon Musk lover også at alle Model 3 vil få en online programvareoppgradering i løpet av kort tid, og at bilprodusenten også har tatt affære i forhold til kritikken til støy og dårlige bakseter.

Artikkel av:  Redaksjonen
31. mai 2018 - 12.34