Motor

Audi flytter e-tron-premiere

Det blir ikke noe av verdenspremieren på Audi e-tron i Brussel.

Foto: Hegnar.no

Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
26. juni 2018 - 14.32

Opprinnelig var planen å gi Audi e-tron sin verdenspremiere på Audi Summit i Brüssel 30. august. Etter en endring i planene er det nå bestemt at arrangement erstattes av et arrangement i USA, opplyser Audi til kundene som har reservert bilen.

Mer informasjon om tid og sted kommer snart, heter det.

- Interessen for fullelektriske biler er stor i det amerikanske markedet, derfor er USA en god kandidat til å være vertskap for et slikt arrangement, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge. 

«Det er ingen grunn til å tro at denne endringen påvirker selve produksjonen eller utlevering av biler til kunder. Vi har heller ikke fått noe informasjon som tilsier at flyttingen av arrangementet får noen større betydning for alle oss som gleder oss til å se Audi e-tron. Det viktigste for oss og våre kunder er selvsagt at produksjonsplanene er i rute og vi ser frem til at de første norske kundene får sine biler rett over nyttår», heter det i meldingen fra den norske importøren.

Mer informasjon om priser, bestilling og selve bilen kommer ifølge importøren i god tid før det åpnes for kundeutleveringer av Audi e-tron. 

PS: I internasjonale medier spekuleres det i at debuten vil finne sted i San Francisco 17. september, men dette er på ingen måte bekreftet.