An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Høydepunktene står i kø fra BMW

Det kommer en drøss med spennende nyheter fra BMW i år. 

Forsmak på kommende BMW X5. Foto: BMW

Forsmak på kommende BMW X5. Foto: BMW

Artikkel av: Øystein Byberg
4. juni 2018 - 11.58

Helt nye BMW Z4 lanseres senere i år. Men den nye roadsteren er langt fra den eneste nyheten fra BMW i nærmeste fremtid. Helt nye BMW X4 kommer i sommer og får selskap av nye BMW M3 CS. I samme kvartal får også nye BMW M2 Competition og nye BMW M5 Competition norsk asfalt under hjulene.

Ikke lenge etter kommer den helt nye generasjon av sportsbilen BMW 8-serie, og den nye generasjonen av suv-en BMW X5. 

BMW har også bekreftet at studieversjonen av den kommende helektriske BMW iNext vil dukke opp i i 2018. BMW iNext vil bli BMW sitt teknologiske flaggskip, med en rekke nye innovasjoner og autonome egenskaper, når produksjonen starter i 2021.

– BMW Group er nå godt i gang med sin største modelloffensiv noen sinne, og året 2018 vitner om en bred satsning i en rekke segmenter, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, i en melding.