Motor

Prisene på Opel insignia Gsi er klare

Får startpris på 759.900 kroner.

Foto: Opel

Foto: Opel

Artikkel av: Rune Tryti
2. juli 2018 - 14.35

Denne høsten kommer Insignia GSi til Norge, med et utseende og utstyrsnivå som understreker hvor mye sportslighet som bor i denne bilen. Ekstrautstyrslisten er meget kort mens lista over standardutstyr er svært lang. Insignia GSi Grand Sport koster fra 759.900, mens påslaget for Sports Tourer er beskjedne 10.000, skriver Opel i en pressemelding.

Under panseret på Insignia Gsi finner du en BiTurbo diesel med 210 hester og hele 480 Nm med dreiemoment fra 1500 omdreininger. Denne motoren ble introdusert tidligere i år og er tilpasset de nye utslippskravene i Euro 6.2 og klasset etter den nye målemetoden WLTP.

Insignia GSi er ytterligere 10 millimeter lavere enn de andre Insignia-variantene. Standardutstyret inkluderer FlexRide, som tilpasser dempere og styring i forhold til kjørestil og underlag på brøkdelen av et sekund. Stoppegenskapene besørges av bremser fra Brembo med 345 mm skiver og 4-stempler calipere. Insignia GSi kommer på sportslige 20-tommers felger – bekledd med Michelin Pilot Sport 4S-dekk.

Les test av bilen her: Opel Insignia GSI - morsom og sprek